Бигъл
Публикувано: 01 February 2006 - 04:41 PM
Цитат
С радост ! Тази година се разхождах с Кевин, моя самоед из центъра, много често и на плажа в квартала - живея там. Всяко лято съм си в къщи, така че ще се радвам да ви видим и да се запознаем !
Публикувано: 02 February 2006 - 08:51 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Да знаете само как бяга нашият Ози като го събрахме с една бигълка , просто не е истина b) голяма радост беше , и аз много искам да си направим среща , обаче как да стане като ние сме от Поморие s) , но ако идвате на море , сте добре дошли на гости cheers cheers bravoS .
Това е сложен въпрос oleeee
Пък и представителите на породата в Б-я са много малко и просто ако се направи среща в София и дойдат 2-3 човека май няма да има много смисъл ouu
И аз си мислех, 4е са малко, но се оказа, 4е в нашия квартал има една много стара бигълка-инвалид. Парализирани са и задните крачета, заради погрешно лечение. Сега стопаните я разхождат само на ръце:-( Оказа се още, че едни хора от Руското посолство също имат женска бигълка от Вашингтон b) , но за съжаление видях разлепени снимки в Борисовата градина, че на 31.12 е избягала, а е само на 7 месеца. Мисълта ми беше, че ето без да искам се натъкнах на 2 бигъла освен моя и се замислих, че може и да не са толкова малко. Ти, Кайо, имаш ли идея, колко има в България приблизително. А вашата мама няма ли братя и сестри? Канех се да те питам на двора ли живее сега през зимата....
Поздрави на всички от мен и Рей w)
Незнам броят им ,но знам ,че са малцина s)
Първо ние имахме мъжки бигъл-Бруно- пак на вилата ,но един ден го изпуснахме за малко и той се отрови (love) .
Той си живееше с другата ни бигълка -Лейди-и точно по това време имахме бебета бяха ни останали Джина и едно друго момиченце.В последствие както казах Бруно умря ,Лейди също/тя беше старичка/ оставихме Джина ,а сестра и подарихме на едни добри хора от района.Това е нашата история та мама от малка си е свикнала да живее на двора.Нея не я хваща студ super
Публикувано: 02 February 2006 - 09:00 PM

allure&Jack Ray
Публикувано: 03 February 2006 - 09:29 AM

Dushko dobrodushko
Публикувано: 03 February 2006 - 09:54 AM
Цитат
Просто не запознати хората като нас с всички породи! l) dribble oleeee l) Шегувам се!Ози е голям сладур!
Публикувано: 03 February 2006 - 07:49 PM
Ще съм много благодарна на всички. bl)

allure&Jack Ray
Публикувано: 03 February 2006 - 08:13 PM
Пробвай да натъркаш крака на масата с люта чушка super best
Публикувано: 03 February 2006 - 08:42 PM
Кученцето е на възраст около 3-4 месеца!!! Изоставено е умишлено, не изгубено! Подарява се!!!
Ако някой има интере , кординати (и може би снимка) ще дам допълнително!!!
Публикувано: 03 February 2006 - 08:54 PM
Цитат
Кученцето е на възраст около 3-4 месеца!!! Изоставено е умишлено, не изгубено! Подарява се!!!
Ако някой има интере , кординати (и може би снимка) ще дам допълнително!!!
знам, че хора от руското посолство изгубиха своя женски бигъл на 31.12. Даже пуснаха обява тук във форума. Тяхното куче беше на 7 месеца ако не се лъжа. Пишеше, че много им липсва. Не знам ако се свърже някой с тях дали не биха приели въпросното намерено къченце. Къде е то сега между другото??

allure&Jack Ray
Публикувано: 03 February 2006 - 09:45 PM
Цитат
Аууу ми да! oleeee То точно в тоя район е намерено!!! Супер! Твърде е възможно да е тяхното кученце!!! Още утре ще кажа на моята приятелка! Ако можеш ти ми дай някакви кординати , направо да и ги дам , и тя да се свърже с тях... !!! Дано много ще се радвам!
Публикувано: 03 February 2006 - 10:13 PM
Цитат
10 х !!! victoryVVV victoryVVV victoryVVV
Жената , каза че имало верижка!!! super best значи може да е зъщото!!! worthy Моля се наистина да е то!!! d)
Супеееееееееееееееееееерррррррррррр!!!!!Дано се свържете и върнете щастието в дома им!!!! Ще чакам да кажеш какво е станало super best

allure&Jack Ray
Публикувано: 03 February 2006 - 10:33 PM
Ако се наложи да вземем бебето и да го доведем до руското посолство , няма да има проблеми , защото майка ми се оправя с руския!!! bravoS Моля се да е то!!! worthy d)
Мноооого се надявам!!! w) bravoS ! Спокойна съм ,защото кученцето е във сигурни ръце!!! super best . Тя жената си има и друго кученце иначе би си го задържала ,ако не му намери стопани! Но сега ще се моля, да е същото бигълче!!! w) worthy
Публикувано: 04 February 2006 - 01:34 PM