Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#121 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 February 2006 - 01:53 PM

Цитат

Здравейте, какво стана с намереното бигълче? Пишете, осъществи ли се срещата с хората от руското посолство? Разказвайте?!?!

и аз чакам вести. Вторачила съм се в монитора от сутринта и уж решавам листовки за изпита за шофьори , а само за бигълчето мисля. b) Дано дакел-фенка ни зарадва с хубави новини r) Поздрави на Арни
User's Signature

allure&Jack Ray

#122 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2006 - 07:52 PM

Цитат

Цитат

Здравейте, какво стана с намереното бигълче? Пишете, осъществи ли се срещата с хората от руското посолство? Разказвайте?!?!

и аз чакам вести. Вторачила съм се в монитора от сутринта и уж решавам листовки за изпита за шофьори , а само за бигълчето мисля. b) Дано дакел-фенка ни зарадва с хубави новини r) Поздрави на Арни

О, и аз съм много радостна!!! Супер ще е ,ако се уредят нещата!!! w)
Ще влезем в списъка на добродеятелите!!! victoryVVV

#123 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2006 - 08:32 PM

Нещо ново с кученцето?Да празнуваме ли? drink
User's Signature

Beagle
[br]БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ БИГЪЛ - bkkbeagle@gmail.com

#124 Потребителят е офлайн   paneta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2006 - 09:46 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Ако има такава среща аз много бих искала да дойда ,но нашата мама е на вилата s)

Да знаете само как бяга нашият Ози като го събрахме с една бигълка , просто не е истина b) голяма радост беше , и аз много искам да си направим среща , обаче как да стане като ние сме от Поморие s) , но ако идвате на море , сте добре дошли на гости cheers cheers bravoS .

Това е сложен въпрос oleeee
Пък и представителите на породата в Б-я са много малко и просто ако се направи среща в София и дойдат 2-3 човека май няма да има много смисъл ouu

И аз си мислех, 4е са малко, но се оказа, 4е в нашия квартал има една много стара бигълка-инвалид. Парализирани са и задните крачета, заради погрешно лечение. Сега стопаните я разхождат само на ръце:-( Оказа се още, че едни хора от Руското посолство също имат женска бигълка от Вашингтон b) , но за съжаление видях разлепени снимки в Борисовата градина, че на 31.12 е избягала, а е само на 7 месеца. Мисълта ми беше, че ето без да искам се натъкнах на 2 бигъла освен моя и се замислих, че може и да не са толкова малко. Ти, Кайо, имаш ли идея, колко има в България приблизително. А вашата мама няма ли братя и сестри? Канех се да те питам на двора ли живее сега през зимата....
Поздрави на всички от мен и Рей w)

Незнам броят им ,но знам ,че са малцина s)
Първо ние имахме мъжки бигъл-Бруно- пак на вилата ,но един ден го изпуснахме за малко и той се отрови (love) .
Той си живееше с другата ни бигълка -Лейди-и точно по това време имахме бебета бяха ни останали Джина и едно друго момиченце.В последствие както казах Бруно умря ,Лейди също/тя беше старичка/ оставихме Джина ,а сестра и подарихме на едни добри хора от района.Това е нашата история та мама от малка си е свикнала да живее на двора.Нея не я хваща студ super

Ей здравейте. Дали знаете за легло през 08.2000 година? Ние тогава го взехме нашия от магазина, който беше на Неофит Рилски, близо до Витошка - София.
Вие с Бруно не живеехте ли в Лозенец. Мисля, че сме Ви виждали. Иначе нашия Фредерик е от Дианабад - Ловния парк.
Пишете ако знаете нещо за легло на бигъл през август 2000.
поздрави.

#125 Потребителят е офлайн   paneta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2006 - 09:53 PM

Цитат

здравейте. Имам си проблем и се обръщам за съвет, щото ще издивея. Рей си е харесал крака на масата в хола. Въпросът е, че масата е старинна и много красива и ценна. На всичкото отгоре е спомен от няколко поколения. Рей, обаче, с целия си бигълски инат напира към масата и я гризе. Затваряхме вратата на хола , за да не влиза там и да не прави поразии. Кучето обаче порасна и взе да си отваря вратата съвсем академично. Стигна се дотам, че не мога да свърша нищо докато съм си вкъщи, понеже той ме дебне и отива при масата. Майка ми е бясна съответно , а не можем да седим със заключена врата на хола. Предприех всичко, за да го отуча. Караници, удряне с вестник , отклоняване на вниманието към друго нещо. Намазахме масата с оцет по съвет на наш близък и т.н. ......и ....НИЩООООООООООО NNN Моля ви, дайте съвет!
Ще съм много благодарна на всички. bl)

Здравей, знам че това е голям проблем. Колко голям е този разбойник Рей?
Щом е мъжки, значи си я втасала или втасал.
Пробвай следното - казвали са ми го кучкари:
когато отиде да гризе му викаш ФУЙ - това се ползва винаги за да се отучат от нещо лошо, което правят. Ако не престава, а най-вероятно няма да престане, хващаш го отгоре за врата, натискаш го към земята и пак му викаш фуй. Така всеки път когато отиде да гризе. След това ако пак гризе продължаваш да му повтаряш и натискаш горната му устна на един от острите зъби, за да го заболи и той ще изквичи. това го правиш всеки път в тази последователност, докато се отучи да гризе. Предполагам, че за 7-8 дни ще престане. Но да знаеш аз не съм дресьор на кучета.
Иначе имам и аз мъжки бигъл - Фреди се казва.
Поздрави, панета.

#126 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2006 - 01:33 AM

Здравейте!
Простете ми предварително , но за първи път влизам във форум, тъй че може би ще допускам малко грешки в началото.
Имам бигълче на два месеца и 17 дни, казва се Биги, много е сладка. Адски ви благодаря ,че пишете за тази порода толкова е трудно да се намери инфо. Прочетох целия форум и ми стана ясно, че вашите сладури са много лакоми, а пък моя бонбон днес щяха да го включват на системи не ще да яде нищо. Опитвах какво ли не, вече имам вкъщи храна за цяла зоологическа градина, а тя не иска пасирам , варя и какво ли още не,тя яде само банани. Днес и сложиха инжекции и мен със сигурност ме болеше повече от нея. Сега я храня със спринцовка. Моля ви дайте съвет какво бих могла да и дам. След като я прегледаха се оказа че е в перфектно здраве, но аз се притеснявам адски. А иначе я взех преди един месец , беше съвсем бебе, докарана от унгария, и тя обича да спи при мен, обича да се гушка, даже в момента ми се моли да я гушна. Вече не мога да си представя живота без нея.

Прикачени файлове

• Прикачен файл  bigi.gif (8.98K)
    Брой сваляния: 396

User's Signature

Качена снимка[br] Поздрав най-сърдечен Драги ми Смехурко!!!

#127 Потребителят е офлайн   ozzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2006 - 09:32 AM

Здравей Биги , това което пишеш е много лошо и определено не мисля че кученцето ти е здраво . Ти от кой град си ?
Ако не яде , или много го боли гърлото или е много болно , пробвай да и дадеш храна но на нивото на главата и , да не се навежда , понеже Ози като беше болен и имаше болно гърло го хранехме така . Лекарката обясни че като се навеждат и много ги боли , за това е добре да се храни изправено кучето. Друго много важно е дали има апетит , като и подаваш с ръка нещо , пробвай с кашкавалче примерно , не иска ли ? Тази порода е много лакома , и ако няма апетит определено я заведи на друг ветеринар . Има ли разтройство ? Може да звуча малко пресилено със въпросите , обаче само аз си знам през какво съм минала с Ози , та затова искам да ти помогна .
Чакам да пишеш нещо повече , за да мога да ти помогна доколкото знам s) от опит .

Поздрави от мен Нели
User's Signature

Dushko dobrodushko

#128 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 08 February 2006 - 10:39 AM

bigi,
Ветеринар и изследвания. Съжалявам, не е нормално малкото бебе да няма апетит. Дано се оправи, дано ... а се радвам, че тази хубава порода има свойте приятели. Стискаме ви палци и пиши, всички вече се вълнуваме как е бебето.
Как се казва ?

#129 Потребителят е офлайн   paneta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2006 - 02:44 PM

Цитат

Здравейте!
Простете ми предварително , но за първи път влизам във форум, тъй че може би ще допускам малко грешки в началото.
Имам бигълче на два месеца и 17 дни, казва се Биги, много е сладка. Адски ви благодаря ,че пишете за тази порода толкова е трудно да се намери инфо. Прочетох целия форум и ми стана ясно, че вашите сладури са много лакоми, а пък моя бонбон днес щяха да го включват на системи не ще да яде нищо. Опитвах какво ли не, вече имам вкъщи храна за цяла зоологическа градина, а тя не иска пасирам , варя и какво ли още не,тя яде само банани. Днес и сложиха инжекции и мен със сигурност ме болеше повече от нея. Сега я храня със спринцовка. Моля ви дайте съвет какво бих могла да и дам. След като я прегледаха се оказа че е в перфектно здраве, но аз се притеснявам адски. А иначе я взех преди един месец , беше съвсем бебе, докарана от унгария, и тя обича да спи при мен, обича да се гушка, даже в момента ми се моли да я гушна. Вече не мога да си представя живота без нея.

Здрасти Биги,

току що се консултирах с доктора на моя бигъл Фреди. Той каза следното:
- първо дали си му давала хапчета за глисти?
- второ има ли стандартните 2 ваксини, които се правят след 50-я ден?

Каза, че понякога глистите правят много проблеми.
Може също каза да е от прекалено разглезване към храна.

НО, веднага на кръвна картина и после да се види резултата. Но внимавай за предишните въпроси, които ми постави. Те са много важни.
Иначе да знаеш - най-характерното, ама най-характерното за породата бигъл е: че са много здрави и много рядко боледуват...
Стискам ти палци и пиши какво става.
Поздрави, Панета (Фреди).

#130 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2006 - 05:57 PM

Здравейте!
Толкова се вълнувам, че намерих приятели с които да споделям! Всъщност името на дребосъчка е Биги, а моето е Анна. Много ви благодаря за съветите, струва ми се че днес тя е по-добре, е поне хапна малко. Чувствам се леко виновна, че и дадох саламче, но тя го хапна почти с удоволствие, а хапна и малко кисело мляко с мед. Дано да се оправим бързо, толкова много страдаме всички вкъщи. А за ваксините- Да направени са всичките до този момент. Когато я взехме вече имаше една ваксина, а после сложихме и другата и отново я обезпаразитихме, разстройство имахме преди 3 дни , но вече не. Ходим в клиниката на 101 любимци на автогарата на Овча купел- някой чувал ли е за нея? Вече сме редовни абонати там. Миналата седмица Биги падна от дивана, нарани си предното краче, вече беше почти 19часа -обадих се на доктора да ни изчака в клиниката и тъй като сме от Перник карах като луда до там дори и с полицията се разправях, но минах метър заради Биги и на тях им стана жал за нея. Направихме рентгенова снимка и Слава Богу нямаше счупване на другия ден вече Биги тичаше, но пак я боцкаха. Сега пък сме с две обръснати лапички , тъй като се опитваха вчера да и пуснат системи, но не успяха - веничките и са съвсем малки. Дано скоро да се отървем от тези проблеми.
А биги е такъв сладкиш, че не мога да ви опиша скоро ще ви пратя нейна снимка, че сега се уча как, всъщност ще се опитам още сега, но простете ако не е станало нищо. Пишете ни, толкова се радвам , че ви намерих

Прикачени файлове

User's Signature

#131 Потребителят е офлайн   ozzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2006 - 09:33 AM

Здравей отново Анна ,
това е добре че Биги е хапнала нещо , обаче все пак не може да изкарва само на едно парче саламче и кесело мляко . Не знам какви са тези лекари , понеже аз не съм от София , но не мисля че е нормално да го оставят така.
Биги е голяма сладурана , да ти е жива и здрава и много да те радва . Когато нашият Ози беше болен , нашата лекарка ни даваше храна която е скъпа , но за сметка на това лекува стомахчето , ако има някакъв дразнител . Казва се Еукануба . Потърси тази храна и я купи ако можеш , мисля че е по добре с тази храна да опитваш да я захранваш.
Пиши повече за Биги , как се държи , игрива ли е ?

Поздрави Нели
User's Signature

Dushko dobrodushko

#132 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2006 - 01:59 PM

Здравей Нели!
Още сега отивам да потърся храната , която ми препоръча. Много ти благодаря!
Днес Биги е по-добре вече хапва гранулки и е веселка, започна да поиграва от време на време, а иначе през останалото спинка. Вие от кой град сте? Много сте сладки. Надявам се да ме съветвате и в бъдеще, предстоят ни много новости с Биги, а аз почти не зная как да я отглеждам , но се уча. Купих много литература и се надявам да бъда добър стопанин и приятел на моя сладкиш. Поне едно е сигурно всички вкъщи я обожаваме и я даряваме с много обич, дори на моменти сигурно прекаляваме с гушкането и ласките- дано не я разглезим много. Вече спи само на спалнята при нас ,през ноща не смеем да се обърнем l) .
Много поздрави на твоя сладур и на теб!
това е засега при нас
Пишете
User's Signature

#133 Потребителят е офлайн   koce Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2006 - 02:11 PM

Цитат

здравейте. Имам си проблем и се обръщам за съвет, щото ще издивея. Рей си е харесал крака на масата в хола. Въпросът е, че масата е старинна и много красива и ценна. На всичкото отгоре е спомен от няколко поколения. Рей, обаче, с целия си бигълски инат напира към масата и я гризе. Затваряхме вратата на хола , за да не влиза там и да не прави поразии. Кучето обаче порасна и взе да си отваря вратата съвсем академично. Стигна се дотам, че не мога да свърша нищо докато съм си вкъщи, понеже той ме дебне и отива при масата. Майка ми е бясна съответно , а не можем да седим със заключена врата на хола. Предприех всичко, за да го отуча. Караници, удряне с вестник , отклоняване на вниманието към друго нещо. Намазахме масата с оцет по съвет на наш близък и т.н. ......и ....НИЩООООООООООО NNN Моля ви, дайте съвет!
Ще съм много благодарна на всички. bl)

Според мен решението е да му купите няколко разлини играчки(с подходящи миризми)за да се забавлява докато ви няма.И много разходки .
User's Signature

тихо, коце спи!!!!

#134 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2006 - 02:14 PM

Цитат

Здравей Нели!
Днес Биги е по-добре вече хапва  гранулки и е веселка, започна да поиграва от време на време, а иначе през останалото спинка. Вие от кой град сте? Много сте сладки. Надявам се да ме съветвате и в бъдеще, предстоят ни много новости с Биги, а аз почти не зная как да я отглеждам , но се уча. Купих много литература и се надявам да бъда добър стопанин и приятел на моя сладкиш. Поне едно е сигурно всички вкъщи я обожаваме и я даряваме с много обич, дори на моменти сигурно прекаляваме с гушкането и ласките- дано не я разглезим много. Вече спи само на спалнята при нас ,през ноща  не смеем да се обърнем l) .
Много поздрави на твоя сладур и на теб!
това е засега при нас
Пишете

Здравейте, Анна и Биги,
Намесвам се , защото знам аз как се чувствам, когато виждам , че моето куче е унило или има здравословен проблем. Изчела съм целия форум тук, защото искам да гледам моя бигъл възможно най-правилно. Съветвам те Анна да не се задоволяваш с мнението само не един лекар при положение, че виждаш, че при кучето няма подобрение, а и ме очуди това, че твоята Биги спи толкова много, защото биглите са адски живи, игриви и палави. Това ме навежда на мисълта, че явно животното не се чувства комфортно. Та най-характерното за породата е, че те постоянно са гладни и ходят след носа си в търсене на поредната хапка b) Колкото до храната, която Нели препоръчва- съгласна съм, че е качествена и полезна, но не мисля, че ако кученцето има друг проблем ще се оправи отведнъж от храната. Моят Рей предпочита готвено, но лекарят му ме успокои, че всички кучета не тачат много много гранулите, но истината е, че трябва да ядат ГРАНУЛИ. Не я свиквай на салам отсега. По-добре чисто пилешко или телешко месо с ориз например. Аз на моето куче му давам редовно и витамини и калций на серии както ме е посъветвал лекаря. Дано не бях многословна, но както пишеше тук някъде във форума по-добре да станеш хипохондрик по отношение на кучето си, отколкото да отидеш, когато вече може да е късно.
Поздрави от нас с Рей за теб и Биги r) w)
User's Signature

allure&Jack Ray

#135 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2006 - 03:33 PM

Здравейте отново!
Препоръчайте ми някой добър лекар. За всеки случай ще заведа Биги на още един преглед. Но знаете ли вече тича след сина ми цял следобед и двамата са големи сладури- мисля, че тя се оправя. и вече не гледа толкова тъжно като на снимката по- горе. w) b)
Колко сте големи с Рей и от къде сте?-
Чао за сега super best

Прикачени файлове

User's Signature

#136 Потребителят е офлайн   ozzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2006 - 05:03 PM

Цитат

Здравей Нели!
Днес Биги е по-добре вече хапва гранулки и е веселка, започна да поиграва от време на време, а иначе през

Здрасти Анна ,
ние сме от Поморие и Ози е на 6 месеца и 15 дена. Много се радвам че Биги е по добре и че си пахапва вече . За храната искам само да се уточня р понеже явно Алюр не ме е разбрала , та мисълта ми е , не съм казала че ако е болно ще се излекува от храната , а че тази храна е перфектна за малки кученца които имат проблеми със стомаха . Което е много важно , тъй като ако не му е наред стомахчето , няма апетит и много други неща . Поне моят Ози беше така , и тогава го хранехме с такава храна . Колкото до лекари , аз лично не мога да ти препоръчам в София . Биги наистина е много красива
А за моят Ози мога да ти кажа само че е голям бандит , и въпреки разходките от по един час два три пъти на ден , като се приберм в къщи той пак дивее bl) . Даже понякога не издържам като почне да ме преследва със играчки да играем b) . Но най важната черта в неговият характер е , че е невероятно лаком . Просто уникално лаком dribble . Прави впечатление че много бързо се научи да не прави бели в къщи , за една седмица . Обаче още е малък и не издържа за пишкането да е само навън , от време на време пишка в банята. Ами поздрави на теб и на всички .

Нели
User's Signature

Dushko dobrodushko

#137 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2006 - 05:31 PM

Цитат

Цитат

Здравей Нели!
Днес Биги е по-добре вече хапва  гранулки и е веселка, започна да поиграва от време на време, а иначе през

Здрасти Анна ,
ние сме от Поморие и Ози е на 6 месеца и 15 дена. Много се радвам че Биги е по добре и че си пахапва вече . За храната искам само да се уточня р понеже явно Алюр не ме е разбрала , та мисълта ми е , не съм казала че ако е болно ще се излекува от храната , а че тази храна е перфектна за малки кученца които имат проблеми със стомаха . Което е много важно , тъй като ако не му е наред стомахчето , няма апетит и много други неща . Поне моят Ози беше така , и тогава го хранехме с такава храна . Колкото до лекари , аз лично не мога да ти препоръчам в София . Биги наистина е много красива
А за моят Ози мога да ти кажа само че е голям бандит , и въпреки разходките от по един час два три пъти на ден , като се приберм в къщи той пак дивее bl) . Даже понякога не издържам като почне да ме преследва със играчки да играем b) . Но най важната черта в неговият характер е , че е невероятно лаком . Просто уникално лаком dribble . Прави впечатление че много бързо се научи да не прави бели в къщи , за една седмица . Обаче още е малък и не издържа за пишкането да е само навън , от време на време пишка в банята. Ами поздрави на теб и на всички .

Нели

Хей, Нели, разбрах те за храната. Просто исках да й кажа на Анна, че е най-добре все пак да се консултира с друг лекар, за да изключи всякакви притеснения. Иначе аз също храня Рей с Юкануба. Мисля, че дори пове4е я харесва от Роял Канин-а. Рей между другото е на 6 месеца и 3 дни. Почти са връстници с Ози w)
User's Signature

allure&Jack Ray

#138 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2006 - 05:33 PM

Цитат

Здравейте отново!
Препоръчайте ми някой добър лекар. За всеки случай ще заведа Биги на още един преглед. Но знаете ли вече тича след сина ми цял следобед и двамата са големи сладури- мисля, че тя се оправя. и вече не гледа толкова тъжно като на снимката по- горе. w) b)
Колко сте големи с Рей и от къде сте?-
Чао за сега super best

С Рей сме от София. Живеем малко след хотел Плиска, в кв. Мусагеница. Ако искаш ще ти оставя координати на нашия доктор, но мисля, че ще ти е далече да идваш до тук. Все пак ако искаш, пиши ми. r)
User's Signature

allure&Jack Ray

#139 Потребителят е офлайн   Nadq ampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2006 - 06:54 PM

В неделя научих ,че една жена е намерила малко кученце мъжко 2 ,5 месечно зад Хилтан.Кучето вероятно не е чистокравно , прилича на бигал , прибрала го е,но има мъжко куче.Аз не проумявам какви са тези зверове който взимат куче гледат го ден до пладне и след което решават ,че не им трябва и го изоставят.Как може да го остави на този студ навън. Тази " човешка постъпка '' не мога да разбера.Поне го изоставя там кадето се разхождат кучета с надеждата ,че някой ще го съжали и ще го прибире.Ще взема телефона на жената и ще се опитам да намеря стопанин на това кученце.

СЪОБЩЕНИЕТО Е НА Madlena.Ако някой знае човек, който може да вземе кученцето да пише!

#140 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2006 - 07:57 PM

Здравей allure!
Ще ти бъда благодарна, ако ме насочиш към вашия лекар. Аз живея в Перник, но почти всеки ден ходя до София. А щом е за Биги бих отишла и по-далеч. Надявам се скоро да не ми потрябва доктор отново, малката е много игрива днес и да ви кажа от два часа насам непрекъснато хапва по нещо -Много съм щастлива. Досега от както я имаме не се е хранила толкова добре както днес, искрено се надявам и за в бъдеще нещата да са така. w) super best .
Нямам търпение да дойде времето за трета ваксина и за дългоочакваните разходки навън. Ние по принцип непрекъснато сме в движение, но откакто имаме малката все някой стои с нея да не е самичка, а така ми се иска да я водим с нас навсякъде. Е по някога я возим в колата и на нея много и харесва, непреъснато гледа през прозореца r).
Прочетох за изоставеното кученце и искрено се надявам да се намерят добри хора, които да го вземат! Презирам хората, които са толкова големи егоисти и безотговорници. Не бих могла да си обясня как някой може да изхвърли животинче просто хей така. s) Много е жалко.
Моя съпруг е от Германия и той непрекъснато ми посочва колко гадна е нашата нация в отношенията си с животните.
Май прекалих с писането.
Поздрави от мен и Биги
User's Signature

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни