Бигъл
Публикувано: 12 November 2010 - 09:05 PM
Аз ще поспамя още докато имам възможност =)
Има ли навити за събота/неделя - западен, кучешката, южен? =) Времето наистина не е за изпускане!
Не можах да не му споделя дебилната снимка <3

Sleep late, have fun, get wild, drink whisky and drive fast on empty streets with nothing in mind except falling in love and not getting arrested.
Публикувано: 12 November 2010 - 11:10 PM
Цитат
За съжаление тази събота и неделя съм зает, иначе с удоволствие бих запознал Джингата с този малък красавец :)

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 12 November 2010 - 11:13 PM
Luu, в 12 November 2010 - 08:10 PM, написа:
И това ако е дебелина

Я виж тука какъв врат имахме на неговата възраст

Но ако ти се струва дебел, го подложи не диета. Не го жали и не му се вързвай на жаловития поглед.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 13 November 2010 - 11:26 AM
vano, в 12 November 2010 - 10:18 PM, написа:
Принципно пише дебИлна :D но за момента не е дебело момчето :P Даже започна по свое желание по два пъти на ден да яде. Лаком е за чуждо ядене, неговото често го подминава и оставя за после.
Иначе твоя е много готЯн тук :D Само да го мачкаш ^^

Sleep late, have fun, get wild, drink whisky and drive fast on empty streets with nothing in mind except falling in love and not getting arrested.
Публикувано: 14 November 2010 - 12:05 AM
Цитат
Явно съм чел, недочел

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 14 November 2010 - 07:20 PM
Нашия уикенд мина с доста разходки и сме доста изморени. Най-изморителната част обаче са хората :D не минаваме и 5 метра без да ни спрат, да ни погалят, да ни попитат каква порода сме, колко големи сме и подобни... наистина е доста изтощаващо. При вас как минаваха първите разходки?
Често чуваме след нас - "Ама то е като Моли на Рачков!" "Ама това е като кученцето от Котки и Кучета", но най-забавното до момента смятам, че беше факта, че ние сме малък лабрадор

Публикувано: 17 November 2010 - 01:57 PM
Лола, в 17 November 2010 - 12:34 PM, написа:

Разкошен е с тази шапка и като гледам накрая ви е показал какво мисли за нея (на последната снимка нали на шапката вижда сметката ? )

той ни показа какво мисли за шапката още като му я сложихме, но като видя подаръка бързо забрави, че му е на главата

Публикувано: 17 November 2010 - 11:29 PM

Голям е сладурко и шапката много му отива

Само се надявам, че не е изпапал и найлона на подаръка, защото като видя куче да ръфа найлон и лошо ми става ( някои помнят операцията на Бари точно защото изяде найлон). Иначе се надявам рожденика да е усетил за какво става въпрос и че е имал празник или поне да е усетил нещо по-особено на този ден. Честно казано и ние досега сме празнували и 3-те рождени дни на Бари и той си похапва добре от тортите и подаръците, които са правени специално за него, но дали е разбрал нещо нямам идея

Поздрави на всички!

Vanity of vanities....
Публикувано: 18 November 2010 - 12:14 AM

Лу, снимките на малкия са уникални! Страшно е чаровен и артистичен малкият маймун!
Коце, много сте порастнали - сладурчо златен е малкият!
Публикувано: 18 November 2010 - 12:36 AM

fildi - силно ме съмнява да е усетил празник или нещо по-различно... Просто поредната доза неща за ядене

ето и едно клипче как си разопакова подаръка
Публикувано: 19 November 2010 - 11:43 AM
Да не би това кутре Моли да го упояват преди предаване. Просто не мога да повярвам че бебе бигъл може да стои така кротко в кошницата.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 19 November 2010 - 12:19 PM
Ставайки дума за предаването , просто изразявайки мнение и на шега " абе тва куче само спи, те сигурно го упояват "
Аз пък наивно си мислех , че малкото си спи ... но сега като се замисля...

Да си обичан е прекрасно, но да обичаш е велико !
Публикувано: 19 November 2010 - 02:27 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 19 November 2010 - 08:25 PM
Иначе, хора не се притеснявайте за малката. Нали имам копие в къщи, при това мъжле :D. Моя има две фази - или търчи и играе като обезумял измисляйки нова пакост, или спи като заклан. Не знам в колко часа се снима предаването, но ако в часовете, в които го излъчват (към 6-7 и после в 23.30) тогава и нашия, особено след разходка е каталясал и не мога дори да го мръдна. Даже се случва да ям на спокойствие ако е много изморен О.О. Така че, страшно няма =)
Най-вероятно утре ще си направим среща с Блу в южния парк. Ако има хора навити да пишат =)

Публикувано: 19 November 2010 - 08:25 PM
Иначе, хора не се притеснявайте за малката. Нали имам копие в къщи, при това мъжле :D. Моя има две фази - или търчи и играе като обезумял измисляйки нова пакост, или спи като заклан. Не знам в колко часа се снима предаването, но ако в часовете, в които го излъчват (към 6-7 и после в 23.30) тогава и нашия, особено след разходка е каталясал и не мога дори да го мръдна. Даже се случва да ям на спокойствие ако е много изморен О.О. Така че, страшно няма =)
Най-вероятно утре ще си направим среща с Блу в южния парк. Ако има хора навити да пишат =)