Благодаря за мненията
така като гледам май ще отидем без Майло понеже не ми се иска да будувам по цяла нощ....
То като гледам всички са еднакви почти,нашият дивак също скача като луд обича много да целува и обожава деца.
Иска да е център на внимание постоянно!!!На вън скача по хората да им се радва и джавка много.
Та ако отидем с него няма да видим бял ден
Ние сме от Кърджали и тук няма Джакове.Има един два ,но единият е мъжки и няма какво да правим с него....
На скоро говорих с един дето има женска,но не пожела да ми даде кученце след като роди женската,а освен това кучето му не е изследвано
за болести.До колкото знам ако не е изследвана може Майло да хване някаква болест което не бих искала да се случва
Та накрая си седим така....
Така ми става мъчно за него като го гледам то животинчето си показва че е готово за женска,но като няма незнам какво да сторя,а ми е жал за него.До кога може така да кара незнам
Утре ще ходим на лекар щото му се възпали ушето и се мажем с едно мазило и сме на контролен преглед.
Каква храна давате на кучовци освен гранулките?Имам в предвид храна от която и ние ядем.
Поздрави от Майло на всички другарчета от групата