Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#3441 Потребителят е офлайн   chushka Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 July 2011 - 11:05 AM

Привет от нас :re_037: ! Ето го Арнюшето с мама Джаки-диваци

Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка

Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка

П.П. Пипин и Ванката са големи бонбони :wub:
User's Signature

the future will be whatever we make it.

#3442 Потребителят е офлайн   Shekspirt Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 15 July 2011 - 11:43 AM

Показване на мнениетоcharlie2008, в 15 July 2011 - 10:36 AM, написа:

Показване на мнениетоShekspirt, в 15 July 2011 - 08:21 AM, написа:

Здравейте отново и от нас :)
Малко ви бяхме изоставили, но много работа и пътувания :))
Имаме един сериозен проблем, не искаме да се храним нормално последните 2 дни. Eukanuba, Royal Canin, Purina....
Пробваме ги всичките, но Ото просто не иска да яде. Като цяло е напълно нормален, дивее, скача, вече излизаме на вън, имахме първи социални контакти със себеподобни :))
Но истината е, че малко ме притеснява. До сега не сме имали проблем, яде принципно по-малко, супер спокоен е, играе си ръмжи си играчките, изобщо няма нищо, което да подсказва проблем от какъвто и да е било вид.
Замисляме се, че това се случи тук тези дни в големите жеги, искам да ви попитам нормално ли е да пропуска храна. Вода си пие, и то редовно, но храната....
Снощи му направихме едни пилешки филенца, направо ги омете от чинийката си за 30 секунди, но днес сутринта с Eukanuba-та пак не иска да я погледне. Тъй като излизаме от 2-3 дена доста повече от преди ( 3-тата ваксина мина и дните след нея) възможно ли е да има някаква външна причина за това. Бяхме си донесли 1-2 кърлежа, но това беше преди повече от 2 седмици, не е имал проблем с храненето, а и вече е изчистен.
Моля помагайте със съвети или поне нещо, защото съм искрено притеснен.
Благодаря ви предварително :)

Чака си филенцата. трябва да решите как ще го хранете ако с гранули-само гранули нищо друго, ако имате време да му готвите -готвено , може и сурово месо и риба(аз така храня). Но вкуси ли от готвеното или суровото ,много трудно се връща на гранули. Инъче не трябва да се притеснявате куче умряло от глад при наличието на храна, няма. Давате му гранулите чакате 10 мин, квото ял ялл, прибирате за следващото хранене. Не трябва храната да му е на разположение по цял ден- по този начин става капризен.

Благодаря ти, предположих, че е нещо такова. Колкото до начина на хранене, единствено вода му се оставя, храната задължително се прибира :) Това с филенцата беше еднократно, просто защото се уплашихме, че не иска да яде по принцип. Сега отиваме към морето, пък да видим там дали ще има апетит след цял ден навън :))
User's Signature

Life's Beautiful, cannot complain :)

#3443 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 July 2011 - 12:01 PM

Показване на мнениетоchushka, в 15 July 2011 - 09:05 AM, написа:

Прикачен файл 2w7n8qv.jpg Прикачен файл 315ojex.jpg Прикачен файл 2571zx2.jpg

Прикачен файл fp7z0z.jpg Прикачен файл 90r75s.jpg Прикачен файл 2vt9thg.jpg

Ха ха, от това кучило Арни не само най-много прилича на майка си, ами е взел и нейния нрав. На четвъртата снимка и двамцата са вдигнали дясната си лапа :ab_041: , а на петата едвам "мърдаха" и затова са излезнали като духчета. Не знам колко време трябва да са навън, за да се уморят и да им се направи снимка, буквално замръкнахме в парка, и Чушка въобще се изненадвам, че си успяла да ги хванеш :rc_036:.
User's Signature

Качена снимка

#3444 Потребителят е офлайн   chushka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 July 2011 - 12:17 PM

Показване на мнениетоizidra, в 15 July 2011 - 12:01 PM, написа:

Ха ха, от това кучило Арни не само най-много прилича на майка си, ами е взел и нейния нрав. На четвъртата снимка и двамцата са вдигнали дясната си лапа :ab_041: , а на петата едвам "мърдаха" и затова са излезнали като духчета. Не знам колко време трябва да са навън, за да се уморят и да им се направи снимка, буквално замръкнахме в парка, и Чушка въобще се изненадвам, че си успяла да ги хванеш :rc_036:.

Ами от 33 снимки само тези са на фокус ,хаха.Голяма игра голямо нещо падна :ae_085:
User's Signature

the future will be whatever we make it.

#3445 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2011 - 12:53 PM

Благодаря, по добре е -оправя се. Ама нне ще да си гълта хапчетата, с какво ли не му ги давам- все ги изплюва. Вече даже с голямо подозрение гледа на храната си -души 5 мин, обръща я, рови докато се увери че няма хапчета вътре, а пък и утре трябва да му давам и за паразити. Вече даже и не идва при мен -мисли че го викам да му давам хапче и така тъжно гледа.
Успех на кормуването.
[/quote]

Хапчето го бутай смело в гърлото и дръж муцунката .. няма как да не го глътне. Само да не е леко в страни, че го плюе. Като седна на стола и й хвана предните лапи, няма мърдане. Даже след това се радва, като я хваля :)

#3446 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2011 - 01:14 PM

Показване на мнениетоvani6366, в 15 July 2011 - 05:18 AM, написа:

Показване на мнениетоkatetol, в 14 July 2011 - 03:06 PM, написа:

.....Иначе и ние на дърти години започнахме да отработваме командата за идване при мен, че преди (пък и сега все още, де) идваше при мен по команда, само ако е на кеф! Ако не е - мога да си скъсам гласните струни - все тая, дреме му на него на опашката! Та сега бавно и славно напредваме - понякога малко се опитва да хитрува, ама и аз вече съм от стара коза яре! :md_064:

Офффф и ние сме така - бавно и славно, повече бавно обаче и затова, моля сподели какво и как го правите!

Споделям веднага! Прочетох някъде (не знам даже дали не беше и тук, във форума), че след като реагира по кеф на команда, просто трябва да се смени командата! Преди ползвах "Тук", ама в един момент командата взе да му профучава покрай ушите и да му дава начална скорост за противоположната посокааа ... И аз само гледах тъжно и безпомощно. Сега започнахме да отработваме "Седни" (тя вече е отработена - сяда си момчето) и веднага след това "Стой" и той трябва да стои, докато не го викна при мен, вече с нова команда! Та ... така ... Сега командата, с която го викам е "При мен", щото за друго не се сетих - ползвала съм и "Тук" и "Ела" и той вече е свикнал, че на тях може и да не се подчини - все тая! А, да, имаме си и едно "тренировъчно" въже! То се появи у дома по друг повод, де - именно, щото ушите му са все в отпуск и аз исках въже, което е дълго 10-12 метра, за да има свобода на движение, но и да ми е под контрол (понякога го пускам и с влачещ повод-това въже). Та, отработват се командите с въжето, за да може, ако не изпълни, да се коригира ... А след всяка изпълнена команда - почерпка! От няколко дни работим по този начин и вече започна повече да слуша ... като че ли ... Обаче, нали си е сладокусник, гледам го, че, като види наградките и сам се напъва да изпълнява команди - обикаля ме, сяда - става, гледа ме в очите и само чака да му подам какво да прави! Маймуна!
User's Signature

Качена снимка

#3447 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2011 - 01:17 PM

Красотници! Браво! :ba_025:
User's Signature

Качена снимка

#3448 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2011 - 08:54 PM

Чарли, много се радвам, че сте по - добре. Ако разтвориш хачето и го дадеш със спринцовка, дали няма да стане? Аз на детето ги давам така. :ab_041: Дето ще ги мота из устата си 5мин. и ще му горчат....Разтварям и после със спринцовка за детски лекарства. В минимално количество вода, стривам и чакам. Като стане, докато се усети го е глътнал.
Голяма игра са направили Арни и мама.Браво.
Много красиви кучовци. Явно сега е сезона на играта и снимките.
Благородно завиждам на Гуш снимките. Дивака ми не дава да го гушкаме.
katetol, аз нали Пипин така го уча да се връща. Диването първо проверява дали имам награда в ръката :ab_041: Ако няма сигурно, няма и да се напъне :ab_041:
Ето ги Майло, Пипин и Ванката.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3449 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2011 - 08:52 AM

Показване на мнениетоkatetol, в 15 July 2011 - 11:14 AM, написа:

Споделям веднага! Прочетох някъде (не знам даже дали не беше и тук, във форума), че след като реагира по кеф на команда, просто трябва да се смени командата! Преди ползвах "Тук", ама в един момент командата взе да му профучава покрай ушите и да му дава начална скорост за противоположната посокааа ... И аз само гледах тъжно и безпомощно. Сега започнахме да отработваме "Седни" (тя вече е отработена - сяда си момчето) и веднага след това "Стой" и той трябва да стои, докато не го викна при мен, вече с нова команда! Та ... така ... Сега командата, с която го викам е "При мен", щото за друго не се сетих - ползвала съм и "Тук" и "Ела" и той вече е свикнал, че на тях може и да не се подчини - все тая! А, да, имаме си и едно "тренировъчно" въже! То се появи у дома по друг повод, де - именно, щото ушите му са все в отпуск и аз исках въже, което е дълго 10-12 метра, за да има свобода на движение, но и да ми е под контрол (понякога го пускам и с влачещ повод-това въже). Та, отработват се командите с въжето, за да може, ако не изпълни, да се коригира ... А след всяка изпълнена команда - почерпка! От няколко дни работим по този начин и вече започна повече да слуша ... като че ли ... Обаче, нали си е сладокусник, гледам го, че, като види наградките и сам се напъва да изпълнява команди - обикаля ме, сяда - става, гледа ме в очите и само чака да му подам какво да прави! Маймуна!

Даааа, същата работа - нашето въже го купих специално от зоомагазина - 10 метра, обаче е толкова хитър, че на втората седмица с въжето вързан изпълнява абсолютно всичко, а като чуе само да щракне карабинката и усети свободата - все едно нищо не сме правили до момента и вече даже не го нося тъпото въже :dry: Хващам го само като изкомандвам "спри" и "чакай" - това го изпълнява, независимо от всичко, не знам защо :ab_041: Обаче с идването... хич не става работата без повод :eg_033:
Много ти благодаря все пак, вече съм по-спокойна, че не само ние сме така и ми даваш кураж да не се отказвам и да продължаваме "бавно и славно" пък дано скоро и двете да имаме по-добри резултати :af_089:
User's Signature

Качена снимка

#3450 Потребителят е офлайн   nasovr Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:[url=http://line.mole.ru/][img]http://line.mole.ru/animal/14042010_1_11_31_0_0_0_Hecf3f6f3ed-ede0f2e0-20e520ed-e0__.gif[/img][/url]

Публикувано: 17 July 2011 - 07:18 PM

Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаЕто как се спасяваме ние от жегитеПрикачена снимка

#3451 Потребителят е офлайн   Sergio Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 17 July 2011 - 08:03 PM

Здравейте на всички :) Да ви се представим:
това е Тара, бургазлийка, на 48 дни. Хич не стой мирна, така че беше трудно да я снимам

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3452 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2011 - 08:23 PM

Прекрасни сте!
Привет.

#3453 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 July 2011 - 07:09 AM

nasovr, страхотни сте. Как само се спогаждат детенце и куче. :af_089:
Sergio, разкошна бонбона е Тара. Даже и сме градски. Когато станете готови за разходка, можем да запознаем песчетата.

#3454 Потребителят е офлайн   ice_skater Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 July 2011 - 12:49 PM

Тара е страхотна, голям сладур :wub:
Всички кучовци са супер :dog:

#3455 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 July 2011 - 12:59 PM

Бяхме на преглед, всичко било наред с дробовете и ларингса, но пък имал тапа в носа и трябвало да го къпем в морето и солената вода трябвало да го излекува. Ами той постояно рови с носа си в пръста и в пясъка. Копае с крака до някаде и после продължава с нос.

#3456 Потребителят е офлайн   Sergio Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 July 2011 - 05:05 PM

Показване на мнениетоsesana, в 18 July 2011 - 07:09 AM, написа:

nasovr, страхотни сте. Как само се спогаждат детенце и куче. :af_089:
Sergio, разкошна бонбона е Тара. Даже и сме градски. Когато станете готови за разходка, можем да запознаем песчетата.

Разбира се, с най-голямо удоволствие :)

#3457 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 July 2011 - 06:21 PM

Ето ни и нас. :re_037: Сконси яката е надула корема. Наддали сме цял килограм. :be_107: Остават ни броени дни и вече само спи и въздиша .. личи си, че й тежи тумбака. Въпреки, че не знам как изобщо заспива - бебетата вътре мърдикат здравата. :dog:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3458 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2011 - 08:22 PM

Ох, милата Сконкси, какво ли й е в тази жега ... Дано всичко мине нормално и скоро да постнете снимки на малките бебоци с вид на прани мишки ... Сладурковци!
Ние пък си бяхме без компютър три-четири дена и тази вечер, след като отново се сдобихме с такъв, не можем да наваксаме. Даже открих ето това http://vbox7.com/play:eaeef6c8f3 в нет-а. Малка футболистка, трябва да ги съберем с моя маймун, той също е луд по топката :) :) :) Ако собственикът на Порше е от форума, моля, да се идентифицира, та, като си отида пак във Варна, да видим кой за какъв пост във футбола е :) :) :).
Хора, вашите душички как я карат в тази жега? Аз не си спомням миналото лято при нас да е била драма, но това лято ... направо го мързи да си вдига краката и ги влачи, а от време на време почти си настъпва езика! Изобщо не е щастлив от високите температури (за разлика от мен - аз си обичам топлото време) ... За храната да не говорим, че едвам я докосва, но това вече ми е ясно, че е от жегата ... Важното е, че набляга на водичката ...
User's Signature

Качена снимка

#3459 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2011 - 07:21 AM

Порше е направо страхотна!

#3460 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 July 2011 - 08:53 AM

Показване на мнениетоChriss, в 19 July 2011 - 06:21 PM, написа:

Ето ни и нас. :re_037: Сконси яката е надула корема. Наддали сме цял килограм. :be_107: Остават ни броени дни и вече само спи и въздиша .. личи си, че й тежи тумбака. Въпреки, че не знам как изобщо заспива - бебетата вътре мърдикат здравата. :dog:

Ох, душицата мила. Тежи и, жега е....Съчувствам. Като знам на мен какво ми беше с шкембе по жегата. Легна да спя, а Ванката играе мач в корема ми. :ab_041:
Сконси е красавица, сигурно бебетата ще са като куклички. Дано всичко е наред и да се похвалите със здрави бебчета и здрава мама.
Пипифаки сега е със секрет в очичките. Ей това бебе. Та обриви имаше, та корема му не беше в час. Ама така е. Като се рови във всички треви и държи да ги яде. Вчера беше на село, на свиждане на бати...Такова въргаляне. Като се прибраха вечерта се зачудих бял ли е, сив ли е. Ванката и той беше мръсен като мангасар. Какво ли са правили... :dog: :dog: :dog: :dog: Военна тайна. :ab_041:

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни