Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#3421 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 July 2011 - 08:42 AM

Я вижте ние какво правим след плаж, на бунгалото :ab_041: Задължително всяка Неделя. Пипин е като фурия на плажа. Ако го пусна без повод, сигурно ще умори половината хора и ще ги закопае след това. :ab_041: Но пък си имаме супер игра. С детето или майка ми заставаме на разстояние един, срещу друг и хвърляме играчка. Пипин се трепе от бягане. Като му стане горещо, влиза да плува. Но задължително с играчка в устата. Иначе е като кит. Плува и "ръфа" водата.
Вчера ни падна първото зъбче. Горен, централен, ляв резец. Оредява на оградата :af_089:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#3422 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 July 2011 - 09:59 AM

Има страхотен вирусен ларингит във Варна , много внимавайте от 2 дена сме на инджекции. Подуват се ларингсите и затрудняват дишането и кучето хрипа и кашля, като все едно е със запучен нос и се мъчи да се издуха.

#3423 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2011 - 10:21 AM

Вече се знае - Ванката ми е слабосТТ
Не се тревожете нищо няма да ви оредее - докато падне и до два дни другото е вече на мястото му/ за зъбчетата де/.
Как търпи да е на плаж вързан направо не ми се мисли- поздравления и за Пипин.
Чарли , съжалявам да прочета това.

#3424 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 July 2011 - 10:42 AM

Показване на мнениетоcharlie2008, в 12 July 2011 - 09:59 AM, написа:

Има страхотен вирусен ларингит във Варна , много внимавайте от 2 дена сме на инджекции. Подуват се ларингсите и затрудняват дишането и кучето хрипа и кашля, като все едно е със запучен нос и се мъчи да се издуха.

Дано да се оправите бързичко. Много кофти болест ви е налегнала. Сега сигурно ще отнесете една кофа стероиди, а после имунитета ще е пред срив. Но ползата си заслужава. Много ще ви стискам палци да се оправите.
Дора, стой си на повод без проблем. Опъва се, но не много. Пък повода му е 5 метра. Не е затворник. Предполагам, че на голям плаж ще му е по - добре пуснат, но този до бунгалото е малък.
Смятам, че за Джак Ръсел, Пипин е послушен.

#3425 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 July 2011 - 12:44 PM

Показване на мнениетоsesana, в 12 July 2011 - 10:42 AM, написа:

Показване на мнениетоcharlie2008, в 12 July 2011 - 09:59 AM, написа:

Дано да се оправите бързичко. Много кофти болест ви е налегнала. Сега сигурно ще отнесете една кофа стероиди, а после имунитета ще е пред срив. Но ползата си заслужава. Много ще ви стискам палци да се оправите.
Дора, стой си на повод без проблем. Опъва се, но не много. Пък повода му е 5 метра. Не е затворник. Предполагам, че на голям плаж ще му е по - добре пуснат, но този до бунгалото е малък.
Смятам, че за Джак Ръсел, Пипин е послушен.

На пеницилин и витамин Ц сме. До 3 дена трябва да се оправи според вета. Нямало друго лечение и кучетата не предобивали имунитет срещу този вирус. Забележете колко улични "кашлят". ако забележите някое куче от поляната да кашля- беж да ви няма.

#3426 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2011 - 01:09 PM

Ванката и Пипин са терци майорни! :ab_041: Да са ви живи и здрави и двамата - големи са сладури!
Чарли, съжалявам да прочета, че сте болнички ... Знам колко е гнусно, въпреки че ние по друг повод бяхма на инжекции. Абе, то май се оказва, че Варна е доста рискова среда за кучовците - дирофиларията се разпространява покрай големи водни басейни (разбирай и море), сега пък и вирусен ларингит ... Май ще си вземам Джуджката и беж да ни няма - обратно в Сф. То не, че там е прелест, ама ...
Между другото и ние нещо не сме в кондиция - много често си тръска главицата и си чеше дясното уше. Мислех, че е осил и веднага го завлякох на вет... Няма да ви казвам, че аз стоях пред кабинета и ревях като магаре, докато го чувах отвътре как скимти и плаче, милото ми то джудженце... И в крайна сметка - язък за барута!-нищо не му намериха в ушето ... Но продължава от време на време да си тръска главата ... Милото ми то ... А след като се прибрахме от вет-а какъв бешеее ... УЖАС! Само се криеше под тоалетката и иззад табуретката опъваше вратленце тайничко да види дали някой не идва пак да го тормози ...
User's Signature

Качена снимка

#3427 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2011 - 07:28 PM

Показване на мнениетоcharlie2008, в 12 July 2011 - 07:59 AM, написа:

И ние изкарахме нещо подобно преди месец - кашляше и се давеше като че ли има нещо в гърлото. А целия ден докато го заведа на лекар, щеше да опасе всички градинки наоколо - и пасе и връща и .....кошмарно беше :zz_020: Вета го преслуша /с голям зор и мой ухапан пръст :ab_041: /, и каза нещо за ларингит, но аз бях толкова ошашавена, че не разбрах много вирусен ли е, що ли и така - две инжекции едновременно в дупето и докато се върнем от вета, беше ОК.
Скорошно оздравяване Чарли!
User's Signature

Качена снимка

#3428 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2011 - 07:52 PM

Някои си живуркат добре, въпреки че навън се изля поредния морски порой ... Хей, само на мен ли ми е гадно от дъжд, докато сме на море?!?

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#3429 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2011 - 09:00 AM

Хаха, снощи се смяхме с малкото ми момче на наш Майло , че спи така.
Даже си бълнуваше нещо- дали сънува?

#3430 Потребителят е офлайн   ice_skater Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 July 2011 - 11:30 AM

^Да, сигурно сънува :dog:
А тази стойка, която аз съм си кръстила "умрял гълъб", напоследък е много на мода вкъщи. Постоянно ходи на някое легло и се търкаля по чаршафите на гръб, пъшка, даже си ръмжи сама на себе си и после застава така и ме гледа наобратно :ab_041:

#3431 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 July 2011 - 12:53 PM

Позата е супер.
Чарли как е кучо? Има ли подобрение?
Ние вече си имаме стабилен приятел. Бест френд. До нас живее един бигъл на име Майло. Голяма игра правят. За първи път зверчето се отпусна. То не е бягане, хапане, търкаляне. Даже си го търси като излезе. Сутрин рядко се засичаме, но вечер са си двамката, докато не се тръшнат на земята от умора.
Вече втори ден сутрин сме без повод. Днес дори прекъсна игра, за да дойде при мен. Умното ми момче. Все пак вечер, когато има деца си е вързан.
Пожелавам на всички хубав ден. И да се похваля...Вече съм шофьор на 50%. Взех си листовките с 1 грешка. :ae_085:

#3432 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2011 - 05:06 PM

Показване на мнениетоsesana, в 14 July 2011 - 10:53 AM, написа:

Позата е супер.
Ние вече си имаме стабилен приятел. Бест френд. До нас живее един бигъл на име Майло. Голяма игра правят. За първи път зверчето се отпусна. То не е бягане, хапане, търкаляне. Даже си го търси като излезе. Сутрин рядко се засичаме, но вечер са си двамката, докато не се тръшнат на земята от умора.
Вече втори ден сутрин сме без повод. Днес дори прекъсна игра, за да дойде при мен. Умното ми момче. Все пак вечер, когато има деца си е вързан.
Пожелавам на всички хубав ден. И да се похваля...Вече съм шофьор на 50%. Взех си листовките с 1 грешка. :ae_085:

БРАВОС! Хай, да ти е честита половината книжка! Като я вземеш цялата - безаварийно каране ...
Блазе ви за дружката, дето сте си намерили. Ние сме малко "опаки", бамбашка и какво ли още не! С моми почти нямаме проблеми, освен ако не започнат нещо да ни гледат от високо, но пък момците ... направо ги изяждаме с парцалите! Как стана такъв, хич не знам, ама не ми е по кефа! Трябва да гледам повечко Сизър Милън, та да изкореня тия напъни за агресия!
Иначе и ние на дърти години започнахме да отработваме командата за идване при мен, че преди (пък и сега все още, де) идваше при мен по команда, само ако е на кеф! Ако не е - мога да си скъсам гласните струни - все тая, дреме му на него на опашката! Та сега бавно и славно напредваме - понякога малко се опитва да хитрува, ама и аз вече съм от стара коза яре! :md_064:
User's Signature

Качена снимка

#3433 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 14 July 2011 - 05:17 PM

Показване на мнениетоsesana, в 14 July 2011 - 12:53 PM, написа:

Позата е супер.

браво все така да се справяте и двамата
ето и малко снимки от последната фотосесия

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3434 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2011 - 07:59 PM

Колко бързо сте порасналиииии.
Страхотни мъничета.

#3435 Потребителят е офлайн   nedev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 July 2011 - 09:02 PM

Гушкане :)))

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Ниамам подпис

#3436 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2011 - 06:30 AM

Ех , че ми е драго да ви видяяяяяяяяя /род сме все пак /.

#3437 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2011 - 07:18 AM

Показване на мнениетоkatetol, в 14 July 2011 - 03:06 PM, написа:

.....Иначе и ние на дърти години започнахме да отработваме командата за идване при мен, че преди (пък и сега все още, де) идваше при мен по команда, само ако е на кеф! Ако не е - мога да си скъсам гласните струни - все тая, дреме му на него на опашката! Та сега бавно и славно напредваме - понякога малко се опитва да хитрува, ама и аз вече съм от стара коза яре! :md_064:

Офффф и ние сме така - бавно и славно, повече бавно обаче и затова, моля сподели какво и как го правите!
User's Signature

Качена снимка

#3438 Потребителят е офлайн   Shekspirt Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 15 July 2011 - 08:21 AM

Здравейте отново и от нас :)
Малко ви бяхме изоставили, но много работа и пътувания :))
Имаме един сериозен проблем, не искаме да се храним нормално последните 2 дни. Eukanuba, Royal Canin, Purina....
Пробваме ги всичките, но Ото просто не иска да яде. Като цяло е напълно нормален, дивее, скача, вече излизаме на вън, имахме първи социални контакти със себеподобни :))
Но истината е, че малко ме притеснява. До сега не сме имали проблем, яде принципно по-малко, супер спокоен е, играе си ръмжи си играчките, изобщо няма нищо, което да подсказва проблем от какъвто и да е било вид.
Замисляме се, че това се случи тук тези дни в големите жеги, искам да ви попитам нормално ли е да пропуска храна. Вода си пие, и то редовно, но храната....
Снощи му направихме едни пилешки филенца, направо ги омете от чинийката си за 30 секунди, но днес сутринта с Eukanuba-та пак не иска да я погледне. Тъй като излизаме от 2-3 дена доста повече от преди ( 3-тата ваксина мина и дните след нея) възможно ли е да има някаква външна причина за това. Бяхме си донесли 1-2 кърлежа, но това беше преди повече от 2 седмици, не е имал проблем с храненето, а и вече е изчистен.
Моля помагайте със съвети или поне нещо, защото съм искрено притеснен.
Благодаря ви предварително :)
User's Signature

Life's Beautiful, cannot complain :)

#3439 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2011 - 10:36 AM

Показване на мнениетоShekspirt, в 15 July 2011 - 08:21 AM, написа:

Здравейте отново и от нас :)
Малко ви бяхме изоставили, но много работа и пътувания :))
Имаме един сериозен проблем, не искаме да се храним нормално последните 2 дни. Eukanuba, Royal Canin, Purina....
Пробваме ги всичките, но Ото просто не иска да яде. Като цяло е напълно нормален, дивее, скача, вече излизаме на вън, имахме първи социални контакти със себеподобни :))
Но истината е, че малко ме притеснява. До сега не сме имали проблем, яде принципно по-малко, супер спокоен е, играе си ръмжи си играчките, изобщо няма нищо, което да подсказва проблем от какъвто и да е било вид.
Замисляме се, че това се случи тук тези дни в големите жеги, искам да ви попитам нормално ли е да пропуска храна. Вода си пие, и то редовно, но храната....
Снощи му направихме едни пилешки филенца, направо ги омете от чинийката си за 30 секунди, но днес сутринта с Eukanuba-та пак не иска да я погледне. Тъй като излизаме от 2-3 дена доста повече от преди ( 3-тата ваксина мина и дните след нея) възможно ли е да има някаква външна причина за това. Бяхме си донесли 1-2 кърлежа, но това беше преди повече от 2 седмици, не е имал проблем с храненето, а и вече е изчистен.
Моля помагайте със съвети или поне нещо, защото съм искрено притеснен.
Благодаря ви предварително :)

Чака си филенцата. трябва да решите как ще го хранете ако с гранули-само гранули нищо друго, ако имате време да му готвите -готвено , може и сурово месо и риба(аз така храня). Но вкуси ли от готвеното или суровото ,много трудно се връща на гранули. Инъче не трябва да се притеснявате куче умряло от глад при наличието на храна, няма. Давате му гранулите чакате 10 мин, квото ял ялл, прибирате за следващото хранене. Не трябва храната да му е на разположение по цял ден- по този начин става капризен.

#3440 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2011 - 10:43 AM

Показване на мнениетоsesana, в 14 July 2011 - 12:53 PM, написа:

Позата е супер.
Пожелавам на всички хубав ден. И да се похваля...Вече съм шофьор на 50%. Взех си листовките с 1 грешка. Качена снимка

Благодаря, по добре е -оправя се. Ама нне ще да си гълта хапчетата, с какво ли не му ги давам- все ги изплюва. Вече даже с голямо подозрение гледа на храната си -души 5 мин, обръща я, рови докато се увери че няма хапчета вътре, а пък и утре трябва да му давам и за паразити. Вече даже и не идва при мен -мисли че го викам да му давам хапче и така тъжно гледа.
Успех на кормуването.

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема