kapanec, в 05 July 2011 - 07:05 PM, написа:
katetol ;при нас обучението започна от 4 месечна възраст събирахме се със един приятел на по питие и така животните привикваха бяха на една и съща възраст ,имам чустството че познава котките в квартала и не им обръща внимание преди месец се появи едно ново котараче и отначало му се правеше на лоша но после се опознаха и даже са първи прители вече
Абе, знаех си аз, че всички проблеми идват от нередовно пиене, ама ... НА! Пу, да му се невиди! Сега вероятно е късно (и за моето привикване към редовно пиене и за повишаване неговата толерантност към писаните) ... По едно време мислех да си взема вкъщи и котка, че да посвикне, но бързо премислих нещата и стигнах до извода, че това не е добра идея ... Горкото писенце, не мога да го подложа на такъв стрес!
jumper, има различни теории по отношение храненето на кучовците - едните са силно За сухите храни, понеже имат балансирано съдържание на всички необходими за животинката вещества, други са ПРОТИВ сухите храни и ЗА домашно приготвената храна (не остатъци от нашата, а специално приготвена за него), трети (тук във форума прочетох за пръв път за този вид хранене) са ЗА суровоядството, т.е - месо риба, всичко му се дава сурово. Мисля, че вие трябва да изберете тази, която най-пасва на вас и на кучо!
Джими е глезоран - от гранулите, много странно защо, но обича само Фрискис (който не са особено висок клас храна). Пробвах го с няколко различни - висок клас, ама ми писна да си давам парите и той само да ги подминава с презрение. Гледам повечко да му готвя, но пък наскоро прочетох, че има специални рецепти за тяхната храна и, като се върнем в София, смятам да започна да се придържам към тях. Тук, във Варна, майка ми си позволява зад гърба ми да го глезондри и да му дава какво ли не (основно месце), щото много жално я бил гледал! Ами ще гледа! Те с този отрениран цигански поглед се раждат, ама ...
sesans, ваш Пипин определено много ме забавлява! Душичка малка е той... Как благородно ви завиждам, че ходите на плажа... Аз не смея, че не знам къде да го заведа и да няма много хора ... Днес решихме да излезем, че е облачно, мислех да го заведа да потича по пясъка и ... точно като се нагласихме в колата, небето се продъни и се изсипа цялото ...

Стааашен късме! Тези синоптици един път ще познаят и то, ЕСТЕСТВЕНО, ще е точно днес ...
Благородно ви завиждам и за срещата с китайското качулато ... Толкова много ги харесвам, че нямам думи ... Все ми се иска да намачкам едно голишарче ...