Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#3711 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 August 2011 - 03:58 PM

А така...Излизате ли вече? Къде се разхождате с муцунка? Да ви дойдем на гости, да ви видим. Ние сме точно до подлеза на Янко Андонов.
До сега Пипчо не е имал шанс да си играе с малко джакче. Все големи среща и то мъжки. Повечето са несоциализирани/един ни сбори и Пипин се уплаши/ :dh_188: Само с хъскита, бийгъли и голдъни играем.

#3712 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2011 - 05:50 PM

Показване на мнениетоsesana, в 26 August 2011 - 01:49 PM, написа:

Ех, милата душица Чара.
merry_ny, стискам ви палци. Дано се преборите. Аз лично вярвам, че ще е така. Имате си ваксини, лекарството ви пристига, просто ви трябва мъничко късмет и много вяра. Това да не е онзи вирус, който бродеше в началото на лятото?
Има толкова много време до Неделя...Стискам палци.

Ще си мисля за вас и ще стискам палци всичко да ви се размине.

#3713 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 26 August 2011 - 09:31 PM

Късмет за Чара стискаме ви палци и дано всичко се оправи по скоро

#3714 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 August 2011 - 10:21 PM

Благодаря ви за подкрепата. Тази вечер ходихме при нея - позна ни, завъртя опашле и после отново се омърлуши. Сложили са й от друото лекарство и сега остава само да чакаме. Занесахме й одеалце и една моя тениска, да не й е мъчно. Утре сутрин май ще чакам пред клиниката да отворят да си я видя.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#3715 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 August 2011 - 06:41 AM

Показване на мнениетоmerry_ny, в 26 August 2011 - 10:21 PM, написа:

Благодаря ви за подкрепата. Тази вечер ходихме при нея - позна ни, завъртя опашле и после отново се омърлуши. Сложили са й от друото лекарство и сега остава само да чакаме. Занесахме й одеалце и една моя тениска, да не й е мъчно. Утре сутрин май ще чакам пред клиниката да отворят да си я видя.

Милото ви момиче. Хубав знак е това. Размахала е опашлето. Сега ще е слабичка. Хем вируса я мъчи, хем един куп лекарства, но ще се оправи. Дано днес да имаш хубави новини. У нас ги чакаме с нетърпение. И всички стискаме палци и лапи. Ванката праща голям гуш на кунг фу кучето. :dh_188: Той и е голям фен и много обича да гледа последните снимки от плажа. Каза, че кунг фу майсторите не се предават лесно и без бой и ще се оправи. Деца...

#3716 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 27 August 2011 - 08:19 AM

Показване на мнениетоmerry_ny, в 26 August 2011 - 08:21 PM, написа:

Merry_ny, това което прочетох е лошо, но няма място за отсъпление, ще се борите. Стискаме палци за Чара.
User's Signature

Качена снимка

#3717 Потребителят е офлайн   Sergio Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 27 August 2011 - 08:37 AM

Показване на мнениетоsesana, в 26 August 2011 - 03:58 PM, написа:

А така...Излизате ли вече? Къде се разхождате с муцунка? Да ви дойдем на гости, да ви видим. Ние сме точно до подлеза на Янко Андонов.
До сега Пипчо не е имал шанс да си играе с малко джакче. Все големи среща и то мъжки. Повечето са несоциализирани/един ни сбори и Пипин се уплаши/ :dh_188: Само с хъскита, бийгъли и голдъни играем.

В Изгрев сме в парка най-често :) от страната на Била :) най-често към 9-10 сутринта или привечер, за сега точен график нямаме :))) вие къде се разхождате?

#3718 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 August 2011 - 01:55 PM

:af_089: Днес моето момиче е по- добре! Сутринта като отидохме тъкмо я бяха извели и тя хукна към нас, въртеше опашле, подскачаше! Аз рева - тя целува...Разходихме я малко и си беше добре. После й сложиха лекарствата, хич не й е приятно да я бодат. По обяд пак ходихме, нашата сладурана успяла да си извади яката и да прегризе системата. Пак я разходихме - нали си е културна, не може да пишка в клетката. Лакарите дават големи надежди, а също вярвам, че ще се оправи. Има огромна разлика от вчера! Довечера пак ще си я видим.
Надявам се да не ставам досадна, просто ви чувствам близки - всеки от вас разбира какво е да се разболее "детето" и искам да споделя болката и радостта си с вас. Когато чух думата "паровироза" все едно някой с коса ми отсече краката... това, което бех чела и чувала е страшно. Но сега виждам, че има лечение и искам и други хора да го разберат и да имат надежда.
Благодаря ви отново за подкрепата, винаги помага, когато някой ти дава кураж. :dog:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#3719 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2011 - 05:45 PM

Страхотна новина.
Радвам се за вас.

#3720 Потребителят е офлайн   packo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2011 - 07:10 PM

Стискаме палци и лапи заедно с Маша за Чара.
Дано по-бързо се оправи!
User's Signature

Качена снимка

#3721 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 27 August 2011 - 11:01 PM

Много се радваме около добрите новини за Чара. Ние пък продължаваме да мислим Роби, от никъде нищо. Тези дни направихме клипче с бебешки снимки на Джия, дъщерята на Роби и Джаки и като го гледам все Роби ми се върти в главата. Като прочетох и за Чара се замислих. Взимаш си кученце и му се радваш и докато се усетиш е станало част от семейството ти и когато се разболее или изгуби ти става едно ....... меко казано повече от криво. Слагам клипчето на Джия, следващото ни е обещано от новото й семейство. Малко ме връща назад, когато имахме пълна къща със скарабеи и все гледаш къде ще стъпиш :af_089:http://www.metacafe.com/w/7096660
User's Signature

Качена снимка

#3722 Потребителят е офлайн   vladi8008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2011 - 06:22 AM

Показване на мнениетоizidra, в 27 August 2011 - 11:01 PM, написа:

Много се радваме около добрите новини за Чара. Ние пък продължаваме да мислим Роби, от никъде нищо. Тези дни направихме клипче с бебешки снимки на Джия, дъщерята на Роби и Джаки и като го гледам все Роби ми се върти в главата. Като прочетох и за Чара се замислих. Взимаш си кученце и му се радваш и докато се усетиш е станало част от семейството ти и когато се разболее или изгуби ти става едно ....... меко казано повече от криво. Слагам клипчето на Джия, следващото ни е обещано от новото й семейство. Малко ме връща назад, когато имахме пълна къща със скарабеи и все гледаш къде ще стъпиш :af_089:http://www.metacafe.com/w/7096660

strahotni saaaa

#3723 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2011 - 06:32 AM

Ох, малките буби. Колко бързо станаха големи. Като знам каква мишка беше Пипин и сега колко е голям. Преди спеше върху един пантоф на мъжа ми, а сега пантофа изглежда малък.
Аз вчера получих обаждане за Роби. Видян е от дечица да лежи на пясъка на плажа до пристанището. Веднага отидох, но не го открих. Но пък децата настояваха много, че точно той е бил там. Днес като се събуди Ванката отиваме там. И в обедната почивка ще ходя. Логично ми се вижда да се върне на мястото където и бил изгубен. Стискайте палци, днес като се прибирам и втората каишка да си има куче. :ba_025: Винаги ходя с още един повод и нашийник в чантата, за всеки случай. Ако видя Роби да мога да си го взема с нас. Все ще се намери някъде. Може да не е днес или утре, но все някога ще се намери. Най - много се надявам децата да не си правят майтап.
Браво на Чара. Явно е изкачила склона и сега се спуска. Ще се оправи момичето.

#3724 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 August 2011 - 09:22 AM

Показване на мнениетоsesana, в 28 August 2011 - 04:32 AM, написа:

Ох, малките буби. Колко бързо станаха големи. Като знам каква мишка беше Пипин и сега колко е голям. Преди спеше върху един пантоф на мъжа ми, а сега пантофа изглежда малък.
Аз вчера получих обаждане за Роби. Видян е от дечица да лежи на пясъка на плажа до пристанището. Веднага отидох, но не го открих. Но пък децата настояваха много, че точно той е бил там. Днес като се събуди Ванката отиваме там. И в обедната почивка ще ходя. Логично ми се вижда да се върне на мястото където и бил изгубен. Стискайте палци, днес като се прибирам и втората каишка да си има куче. :ba_025: Винаги ходя с още един повод и нашийник в чантата, за всеки случай. Ако видя Роби да мога да си го взема с нас. Все ще се намери някъде. Може да не е днес или утре, но все някога ще се намери. Най - много се надявам децата да не си правят майтап.
Браво на Чара. Явно е изкачила склона и сега се спуска. Ще се оправи момичето.

Sesana, дано се намери Робчо, като знам, че Пипин му е откъснал главата ще сте страшна гледка. Ти кога ще наснимаш Пипин да го видим момчето колко е порастнало. Дано не промени нрава си един такъв благ и любвеобвилен беше като бебе също като Роби. Джаки я обожаваме, но на моменти направо ме влудява, а той определно прилича на татко Роби и на външен вид и по характер, само да го мачкотиш. Очакваме и новини /дай боже да има такива/ и снимкииии на Пипин.
User's Signature

Качена снимка

#3725 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2011 - 01:14 PM

Днес нищо не открих. Обикалях, питах и нищо. Но пък децата са сигурни, че е бил той. Всичките ми обяви в този район са махнати. Някой буквално върви след мен и ги маха. Но само в тази част на морската. Останалите не са пипнати. Спасителите по постовете знаят, че го търся, БЧК пунктовете също. Утре пак ще отида.
Пипифан ще го наснимам като излезем. Кротана е той. Напоследък му чувам гласчето, но само когато е недоволен. Ако иска да играе, а не го пусна ме лае и ръмжоти. Много ми е смешен. Вземам го, поглежда ме и почва да реди. :ab_041:
Вече не спи в коша, а където му падне. Умира за деца. Като види, че ще го мачкат си заема поза "предавам се".

#3726 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 August 2011 - 06:40 PM

Аз пък се убедих, че случайни неща няма и че това така наречените кучкари сме страшно нещо. Днес ми изпратиха клипче, което е направено от приятели на наши приятели, които случайно се натъкнали на Роби и Джия малко преди той да се изгуби. Направо не можах да повярвам. Двамата вързани на един повод Роби дърпа към водата, а Джия към сушата. Страшно мила гледка са двамцата. Дано да излезне от някъде Робчо. Sesana, благодарим още веднъж за усилията и отделенето време :rc_036:.
User's Signature

Качена снимка

#3727 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2011 - 12:23 PM

Привет.
Къде се изгубихте всички?
На Майло ушанките продължават да ми създават грижи - чеше се до кръв.Ходихме да го види вета и ...изписа му СПОРИЛ.
Това ме навежда на мисълта ,че е някаква гадна гъба.Категорично не е проблем навътре в ухото .Всичко това си го знаех и аз./това доста ме вбеси/.
Ще видим и от това какво ще излезе.
Някой да сподели опит ,моля.

#3728 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 30 August 2011 - 01:44 PM

Показване на мнениетоdora, в 30 August 2011 - 10:23 AM, написа:

Привет.
На Майло ушанките продължават да ми създават грижи - чеше се до кръв.Ходихме да го види вета и ...изписа му СПОРИЛ.
Това ме навежда на мисълта ,че е някаква гадна гъба.Категорично не е проблем навътре в ухото .Всичко това си го знаех и аз./това доста ме вбеси/.

Важното е Майло да се оправя скоро. Аз чета тук, за ушенцата, да чукна на дърво никога не сме имали такъв проблем, така че хич няма да сме от полза.
Между другото merry_ny как е Чаритка????
User's Signature

Качена снимка

#3729 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2011 - 08:30 AM

Показване на мнениетоdora, в 30 August 2011 - 11:23 AM, написа:

Привет.

Нашето ухо мина на втория ден от антибиотичните капки, които ми предложи вет-а. Не запомних името, ако искаш като се прибера довечера да погледна. Но не очаквах чак толкова бързо действие и съм много доволна.

Иначе моите мъници си растат. Едно от момиченцата вече е при татко си. Имам едно малко дяволче - толкова е агресивна, че сякаш някакво чудовище е затворено в това сладко кутре. Ще кача някакво клипче да видите .. не знам откъде тази агресия, бие се с всички, включително и с майка си, спуска се, така хапе, че виси на месо и не пуска. Някой имал ли е подобен случай? :) Предполагам, че ако не се закача и се гали и гушка повече, ще й мине, но ... кой знае :)

#3730 Потребителят е офлайн   packo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2011 - 10:33 AM

Имам едно малко дяволче - толкова е агресивна, че сякаш някакво чудовище е затворено в това сладко кутре. Ще кача някакво клипче да видите .. не знам откъде тази агресия, бие се с всички, включително и с майка си, спуска се, така хапе, че виси на месо и не пуска. Някой имал ли е подобен случай? :) Предполагам, че ако не се закача и се гали и гушка повече, ще й мине, но ... кой знае :)

Хехехе, по-лоша и от Маша дори?
User's Signature

Качена снимка

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема