Джак Ръсел териер
Публикувано: 18 February 2008 - 04:22 AM
Впечатлена съм от тези кучета! Преди няколко дни докато чаках да ме вземат разхождаха един такъв хубавец в отсрещната градинка и как само скачаше... мега подвижни са! Аз незнам дали бих издържала с нещо толкова подвижно... ма те са като пружинки... ;D ;D ;D

Публикувано: 18 February 2008 - 07:03 AM
Цитат
искам да ви кажа че повечето кучета от форума са smooth fox terrier а не джак (парсън)и лично към дистан _няма дългокраки дж р териер тази порода има стандарти купи си книжна и чети повече другите съветвам да купуват с родословие кученца
Публикувано: 18 February 2008 - 10:28 PM
Цитат
интересно на кои изложби сте ходили като на всички е бил единствено Джаспър представител на породата ;D :P
Публикувано: 18 February 2008 - 10:50 PM
Цитат
интересно на кои изложби сте ходили като на всички е бил единствено Джаспър представител на породата ;D :P
Ето една снимка на участника Lancellot Bohemia Platina на CACIB София - 16.02.2008
/не чух да му казват Джаспър/
Публикувано: 27 February 2008 - 10:54 AM
Здравейте, аз вече се сдобих със един такъв калпазанин който живее в къщи седмица и половина. В събота на 02.03 става на 3 месеца.
В момента се учим да пишкаме в банята, и след като въведох наградките нещата стават все по лесно.
Сега обаче се появи друг проблем , започна да рови в саксията на палмата и да яде пръст от там.
Искам да попитамн някой от вас срешал ли се е с този проблем и как се е справил.... :sos:
В момента се учим да пишкаме в банята, и след като въведох наградките нещата стават все по лесно.
Сега обаче се появи друг проблем , започна да рови в саксията на палмата и да яде пръст от там.
Искам да попитамн някой от вас срешал ли се е с този проблем и как се е справил.... :sos:
Публикувано: 27 February 2008 - 03:05 PM
Здравейте! Да ви е жив и здрав Бари и дълги години да ви радва! Много е красив, голям чаровник!
А за пръстта в саксиите - Трой още отвреме навреме се опитва и той да рови, а в парка направо се вманиачава и копае ли копае. Просто трябва да го следите и да му "правите забележки", и да не го оставяте сам в помещение със саксии ;)
А за пръстта в саксиите - Трой още отвреме навреме се опитва и той да рови, а в парка направо се вманиачава и копае ли копае. Просто трябва да го следите и да му "правите забележки", и да не го оставяте сам в помещение със саксии ;)
Публикувано: 27 February 2008 - 06:40 PM
казват че при недостиг на витамини или соли в организма малките кученца се случва да ядат дори мезилка посъветвайте се с вашия ветеринар но е напълно възможно да го прави защото така му харесва много е сладък Бари тепърва купона предстои B) :wub:
Публикувано: 27 February 2008 - 08:12 PM
Благодаря за топлото посрещане.
Непременно ще питам вета, въпреки че той каза че роял канин и витамините калци плюс, които му даваме са напълно достатъчни за момента за Бари.
Бих качила и още снимки но ми е много трудно да го фокосирам той е в постоянно движение/освен когато спи/ и на останалите снимки има само ухо , опашка или друга част от него не и целия. :rolleyes:
За сега още не мога да го приуча да пишка в банята. Когато е с мен там / и само с мен не с приятелят ми/ върши всичко там и получава награда естествено.
Когато е сам обаче или само с прителят ми в къщи нещата се объркват някак си...
Има ли надежда?
Или ще лъскам още един месец горе доло докато не дойде време за разходка в парка B)
Непременно ще питам вета, въпреки че той каза че роял канин и витамините калци плюс, които му даваме са напълно достатъчни за момента за Бари.
Бих качила и още снимки но ми е много трудно да го фокосирам той е в постоянно движение/освен когато спи/ и на останалите снимки има само ухо , опашка или друга част от него не и целия. :rolleyes:
За сега още не мога да го приуча да пишка в банята. Когато е с мен там / и само с мен не с приятелят ми/ върши всичко там и получава награда естествено.
Когато е сам обаче или само с прителят ми в къщи нещата се объркват някак си...
Има ли надежда?
Или ще лъскам още един месец горе доло докато не дойде време за разходка в парка B)
Публикувано: 27 February 2008 - 09:25 PM
Здравейте! И ние като любители на тази порода най-накрая се сдобихме с един прекрасен сладур - УГО! Тои е на 3 месеца и малко и естествено е много палав и буден. А ето го и него. Съжаляваме за кофти качеството, по късно ще сложим и по добри!

Вход

Горе
Цитиране +