Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#4591 Потребителят е офлайн   galli4ka Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 June 2012 - 08:42 PM

здравейте, нека да ви запозная с Лео:) може да ви се стори малко странен (заради цвета) но си джак ръсел. лео е на 1 и половина, и това което ме притеснява в него е агресията която изпитва към други кучета- обича да си играе с дакели, пинчери, други джакчета и фокс териери, но към всички останали породи проявява агресия особенно ако са по големи от него- впуска се в битка - а иначе е много мило и игриво куче и обожава хората. не знам как да го социализирам и дали не е вече твърде късно...как ми се иска Сиизар Милан да беше тук :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#4592 Потребителят е офлайн   milah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 June 2012 - 02:30 PM

Показване на мнениетоgalli4ka, в 20 June 2012 - 08:42 PM, написа:

здравейте, нека да ви запозная с Лео:) може да ви се стори малко странен (заради цвета) но си джак ръсел. лео е на 1 и половина, и това което ме притеснява в него е агресията която изпитва към други кучета- обича да си играе с дакели, пинчери, други джакчета и фокс териери, но към всички останали породи проявява агресия особенно ако са по големи от него- впуска се в битка - а иначе е много мило и игриво куче и обожава хората. не знам как да го социализирам и дали не е вече твърде късно...как ми се иска Сиизар Милан да беше тук :)

Лелеее, че ти е хубав. За първи път виждам такава разцветка. Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#4593 Потребителят е офлайн   milah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 June 2012 - 02:32 PM

Да не би да е имал някакво приключение с големи кучове и да ги помни?
Арчи като види по-високо от него куче, ляга по гръб и чака да види какво ще стане. Сядоха го така един - два пъти.
User's Signature

Качена снимка

#4594 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 21 June 2012 - 11:42 PM

Този цвят май го няма по стандарт?
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#4595 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 June 2012 - 11:59 PM

май е имало заигравка с дакел.Сладурчо :)
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#4596 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 22 June 2012 - 12:00 AM

но пък има палавия поглед на джак :ab_041:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#4597 Потребителят е офлайн   yoster Икона

Публикувано: 22 June 2012 - 03:39 PM

Здравейте,
Има ли някой,които да подарява джак ?
Имам огромно желание да гледам такова куче,но нямам възможност да си го купя!
Благодаря!

#4598 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 June 2012 - 02:23 PM

Здравейте! Разбрах, че в България няма регистрирани развъдници за джак ръсел териер, а имам приятел, който много иска да си вземе такова куче за детето. Имал е преди години джак, но са му го откраднали. Сега иска да зарадва малката си принцеса и да я научи да живее и обича животните. Въпроса ми е - от обяви ли да търсим (казвам обяви, защото като гледах цените на развъдниците в Европа, лощо ми стана) или някой от вас, ако има малки, може да ми пише на лични. Става на въпрос за Варна. Благодаря предварително. :md_064:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#4599 Потребителят е офлайн   galli4ka Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 June 2012 - 02:46 PM

Показване на мнениетоmilah, в 21 June 2012 - 02:32 PM, написа:

Да не би да е имал някакво приключение с големи кучове и да ги помни?
Арчи като види по-високо от него куче, ляга по гръб и чака да види какво ще стане. Сядоха го така един - два пъти.

ами честно казано не си спомням, той като беше по -малък играееше с тях, така че нищо чудно някое да го уплашило...и да е запомнил :))

#4600 Потребителят е офлайн   Ady :) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2012 - 04:38 PM

Здравейтееееее :) :) Как сте ?
Ние вече излизаме навън и сме много щастливи ,искаме да изядем всичко по пътя си , но пък ни е многооооо хубаво :dog: :dog: :dog:
Голям смях беше първата среща с един пинчер , който явно не го хареса много и започна да му ръмжи :ab_041: :ab_041: Скипър умря от страх , сърчицето щеше да му изкочи на мишлето :ab_041: Ето и една снимчица от голямият ден :) :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#4601 Потребителят е офлайн   todorak Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 July 2012 - 06:57 PM

Това е новото лошо поколение:md_064:
User's Signature

jack-russell terrier dogs for everything

#4602 Потребителят е офлайн   Evaneska Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 July 2012 - 07:24 AM

Zdraveite na vsi4ki v grupata :) iskam da te predstavq moqta malka MEi koqto e samo na 4 meseca, tq e mnogo ne poslu6na v nas i stra6no poslu6na navun :) OBi4a vsqkakvi obuvki, doma6ni 4ehlii , durvenata ni masa su6to mnogo q obi4a i kato malko klo6ar4e da rovi v kofata ni :) Opitvame se da izdulbaem dupka v kilima i v terekota prepikvame navsqkade ot radost bilo to poda ili postelkite na legloto , vseki den kogato vseki po otdelno se vurne v nas tolkova puti trqbva da se hodi s parcala podir neq. OBi4ame da laem hladilnika i masata za6toto znaem 4e ima hrana , qdem vsi4ko kato po4nem ot meso , hlab , granuli i stignem do plodove i zelen4uci :D

#4603 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2012 - 11:35 AM

Показване на мнениетоEvaneska, в 04 July 2012 - 05:24 AM, написа:

Zdraveite na vsi4ki v grupata :) iskam da te predstavq moqta malka MEi koqto e samo na 4 meseca, tq e mnogo ne poslu6na v nas i stra6no poslu6na navun :) OBi4a vsqkakvi obuvki, doma6ni 4ehlii , durvenata ni masa su6to mnogo q obi4a i kato malko klo6ar4e da rovi v kofata ni :) Opitvame se da izdulbaem dupka v kilima i v terekota prepikvame navsqkade ot radost bilo to poda ili postelkite na legloto , vseki den kogato vseki po otdelno se vurne v nas tolkova puti trqbva da se hodi s parcala podir neq. OBi4ame da laem hladilnika i masata za6toto znaem 4e ima hrana , qdem vsi4ko kato po4nem ot meso , hlab , granuli i stignem do plodove i zelen4uci :D

Здраейте и честита радост.
Страхотно е, че се забавлявате така с малкото торнадо. Все пак имайте впредвид, че тя ще порастне и това, което сега ви изглежда адски сладко, след една година ще Ви се струва кошмар. Това, че препиква винаги, когато някой се прибере, следва да се коригира и да не се допуска, тъй като е много вероятно да остане като лош навик /това поведение всъщност е свързано със състоянието на превъзбуда, в което очевидно тя се намира всеки път, когато Вие се прибирате/.
Налагайте й ограничения, показвайте й кое е позволено и кое не /в смисъл, това, което ще й бъде забранено когато вече е възрастно куче, трябва да й се забрани от сега, в противен случай ще срещнете доста трудности на по-късен етап/.
Желаем ви много прекрасни мигове и радост с малката фурия. Ще се уверите, че с ДРТ няма скука :be_107:
User's Signature

Качена снимка

#4604 Потребителят е офлайн   Evaneska Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 July 2012 - 01:27 PM

blagodarq za suveta 6te go imam v predvid malko q po6lqpvam za6toto mi e mn jal ama mai trqbva pove4e :) :D

#4605 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2012 - 01:59 PM

Показване на мнениетоEvaneska, в 04 July 2012 - 11:27 AM, написа:

blagodarq za suveta 6te go imam v predvid malko q po6lqpvam za6toto mi e mn jal ama mai trqbva pove4e :) :D

Всъщност пошляпването не е най-точния метод, макар че знам, понякога мже да Ви се прииска даже и повече :md_064: .
Ето тук http://forum.dog.bg/...83%d1%87%d0%b5/ , а и в цялата подсекция Възпитание, обучение, спорт, можете да намерите наистина добри съвети как да направите от тази щура хала послушно куче. :ba_025:
Успех /някои не успяхме :dry: /
User's Signature

Качена снимка

#4606 Потребителят е офлайн   Evaneska Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 July 2012 - 04:20 PM

blagodarq mnogo i az se nadqvam da stane po poslu6na :ab_041: :mg_062:

#4607 Потребителят е офлайн   packo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2012 - 08:26 PM

Показване на мнениетоEvaneska, в 04 July 2012 - 07:24 AM, написа:

Честито и добре дошли във форума!
Може би не сте имали време да се запознаете с правилата му, но едно от тях е използването на кирилица.
User's Signature

Качена снимка

#4608 Потребителят е офлайн   Evaneska Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 July 2012 - 09:07 PM

хахахах извинявам се нямам навика да пиша на кирилица :smile:

#4609 Потребителят е офлайн   Ady :) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2012 - 01:26 PM

Здравейте :)
Времето е многоооооо топличко и дойде време за моренце .. и ето го и моето питане .. Кога за първи път водихте кучовците на море ? Ние сме на три месеца и обмислям да го водя август на морето , чудя се дали не е много малък и да не би да не се чувства комфортно заради жегите ... Моля споделете опита си :)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#4610 Потребителят е офлайн   Evaneska Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 July 2012 - 09:25 PM

аз имам един въпрос : хората от които взех кученцето ми казаха че трябва да му слагам залепена стотинка на ухото защото се вдигало от повечето калций (храната ) . Трябва ли да е с клепнали уши или с щръкнали?

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни