Ady :), в 06 July 2012 - 01:26 PM, написа:
Времето е многоооооо топличко и дойде време за моренце .. и ето го и моето питане .. Кога за първи път водихте кучовците на море ? Ние сме на три месеца и обмислям да го водя август на морето , чудя се дали не е много малък и да не би да не се чувства комфортно заради жегите ... Моля споделете опита си :)
Здравей,
Нашия Арчи е на 3 месеца и малко. Преди 2-3 дни се върнахме от Созопол. Определено съм очарована от поведението на калпазанина. Спеше по цял дент на плажа. От време на време се разхождаше( под наш контрол естествено), да си потърси някой пръчка или да се изпишка. Според мен му хареса. Хората много му се радваха и даже по едно време направо го пазехме от туристи. Само се чуваше по плажа Майло Майло...

Носехме вода и непрекъснато му я предлагахме, но пък отказа да яде през деня от жегата. Във водата влезе няколко пъти и то когато ние бяхме там. Но пък и ние не сме го инасилвали. Имам предвид, че виждах хора които си мъкнеха кучето във водата само и само да плува с тях. Голямо копане падаше. Сутрин отивахме на плажа и двамата с детето си изкопаваха една дупка да легне на мокър пясък. Морска вода не е пил - не прояви интерес. Но виж към водораслите определено прояви. Вечер си беше с нас по ресторантите. Спеше или в мен или на земята. Но пък каква прахосмукачка е самооооо

Нашия Вет ни предупреди за някакви мушички по морето дето ги кацали и ни даде Адвантикс за външо обезпаразитяване. Имало нещо в повече си от фронтлайна.