ама е като прахосмукачка както вкъщи така и вънка всичко се лапа...Днес ме нямаше цял ден и в момента е откачила.... голям купон:)))
ама е като прахосмукачка както вкъщи така и вънка всичко се лапа...Днес ме нямаше цял ден и в момента е откачила.... голям купон:)))  

Публикувано: 01 June 2012 - 08:15 PM

Публикувано: 02 June 2012 - 09:55 AM
 Ady :), в 31 May 2012 - 01:24 PM, написа:
Ady :), в 31 May 2012 - 01:24 PM, написа:
 bizzardy, в 31 May 2012 - 01:08 PM, написа:
bizzardy, в 31 May 2012 - 01:08 PM, написа:
 Ady :), в 31 May 2012 - 12:30 PM, написа:
Ady :), в 31 May 2012 - 12:30 PM, написа:
 Но някакси тайничко се надявам да е бяс предимно навън
  Но някакси тайничко се надявам да е бяс предимно навън   Скипър също много си гони опашката и ми е много смешен , в момента който я хване , спира да се върти и около 5 минути я дъвче
  Скипър също много си гони опашката и ми е много смешен , в момента който я хване , спира да се върти и около 5 минути я дъвче  
 Но като съм вкъщи ми е като опашка , навсякъде е с мен , постоянно
 Но като съм вкъщи ми е като опашка , навсякъде е с мен , постоянно   Не ме изпуска от поглед ..
 Не ме изпуска от поглед ..   Днес го водих на втора ваксина и като чели много емоции му се насъбраха и от 1 час насам спинка
  Днес го водих на втора ваксина и като чели много емоции му се насъбраха и от 1 час насам спинка   Колко време след третата васина започнахте да го извеждате ? И как се държи навън ? Без повода ли го рахождате или .. ?
  Колко време след третата васина започнахте да го извеждате ? И как се държи навън ? Без повода ли го рахождате или .. ?  

Публикувано: 05 June 2012 - 11:58 AM

Публикувано: 07 June 2012 - 07:34 AM

Публикувано: 07 June 2012 - 01:01 PM
 bizzardy, в 07 June 2012 - 07:34 AM, написа:
 Аз пък вчера със Скипър също имах приключение .. Играхме си и всичко си е наред и аз реших да седна на компютъра , но съм изпуснала от поглед че Скипи ми е хванал джапанката и усърдно я дъвче , по едно време когато поглеждам виждам че е откъснал едно доста голямо парче и го дъвче и докато реагирам да му го извадя от устата, го беше глътнал , поизплаших се защото до сега не се беше случвало и незнаех дали няма да има някакви последици .А и някъде бях чела из форума за някакво кученце което се натравя от парче гума .. Обадих се на вета и той ми каза че ако почне да повръща да го заведа ... През целия ден коремчето му беше като балон , и чак днес сутринта видях че беше изакал парчето , та сега съм спокойна
  Аз пък вчера със Скипър също имах приключение .. Играхме си и всичко си е наред и аз реших да седна на компютъра , но съм изпуснала от поглед че Скипи ми е хванал джапанката и усърдно я дъвче , по едно време когато поглеждам виждам че е откъснал едно доста голямо парче и го дъвче и докато реагирам да му го извадя от устата, го беше глътнал , поизплаших се защото до сега не се беше случвало и незнаех дали няма да има някакви последици .А и някъде бях чела из форума за някакво кученце което се натравя от парче гума .. Обадих се на вета и той ми каза че ако почне да повръща да го заведа ... През целия ден коремчето му беше като балон , и чак днес сутринта видях че беше изакал парчето , та сега съм спокойна   

Публикувано: 07 June 2012 - 01:23 PM
 Ady :), в 07 June 2012 - 01:01 PM, написа:
Ady :), в 07 June 2012 - 01:01 PM, написа:

Публикувано: 07 June 2012 - 04:01 PM

Аз щях да откача ако ми се случи това с осила. На Арчи още му се стряскам като яде нещо, след като изяде кабела на телевизията. Ака 2 дни жълти, зелени и червени жички.
 Аз щях да откача ако ми се случи това с осила. На Арчи още му се стряскам като яде нещо, след като изяде кабела на телевизията. Ака 2 дни жълти, зелени и червени жички.  Сутринта беше докопал един бръмбар на балкона и като си го е заджвакал - няма пускане. Като  ме видя да се приближавам - дим да го няма. Много е смешен като си открадне нещо. Тича, все едно го гонят стадо вълци. Прилепил ушите - като пушка е.
 Сутринта беше докопал един бръмбар на балкона и като си го е заджвакал - няма пускане. Като  ме видя да се приближавам - дим да го няма. Много е смешен като си открадне нещо. Тича, все едно го гонят стадо вълци. Прилепил ушите - като пушка е.  

Публикувано: 07 June 2012 - 09:11 PM

Публикувано: 08 June 2012 - 07:48 AM
 plamka8711, в 07 June 2012 - 09:11 PM, написа:
plamka8711, в 07 June 2012 - 09:11 PM, написа:

Публикувано: 08 June 2012 - 04:51 PM

Публикувано: 08 June 2012 - 05:03 PM
 plamka8711, в 08 June 2012 - 04:51 PM, написа:
plamka8711, в 08 June 2012 - 04:51 PM, написа:

Публикувано: 09 June 2012 - 12:32 PM

,ама понякога я е страх от другите, но то си е и нормално де... все пак е бебе
 ,ама понякога я е страх от другите, но то си е и нормално де... все пак е бебе  Те големите кучета я размотават катоо прани гащи
 Те големите кучета я размотават катоо прани гащи  

Но предполагам, че ще свикне спец с водата.
 Но предполагам, че ще свикне спец с водата.

Публикувано: 11 June 2012 - 02:56 PM
 Детето не го остави на мира. То не бяха топки и играчки, разнася го като кукла.
 Детето не го остави на мира. То не бяха топки и играчки, разнася го като кукла.  

Много смешен е как ситни след тях, за да си играе. Добре, че се появи една болонка да му е по калибар. От толкова игра, естествено нищо не свърши навън. устиска си го за в къщи. Но аз и не съм очаквала да е от първия ден.
 Много смешен е как ситни след тях, за да си играе. Добре, че се появи една болонка да му е по калибар. От толкова игра, естествено нищо не свърши навън. устиска си го за в къщи. Но аз и не съм очаквала да е от първия ден. 

Публикувано: 11 June 2012 - 09:23 PM

Публикувано: 12 June 2012 - 11:32 AM
 Ady :), в 12 June 2012 - 10:33 AM, написа:
Ady :), в 12 June 2012 - 10:33 AM, написа:

Публикувано: 18 June 2012 - 01:35 PM
 plamka8711, в 18 June 2012 - 10:29 AM, написа:
plamka8711, в 18 June 2012 - 10:29 AM, написа:

)
 )