desi79, в 25 August 2012 - 01:52 AM, написа:
kapanec, в 24 August 2012 - 04:44 AM, написа:
desi79, в 23 August 2012 - 10:51 PM, написа:

Аз мойте контакти не съм ги крил виждат се в профила ми така че контакт може да се осъщесви без проблемно .Дали ги продавам или са продадени по снимките няма как да прецените.Има хора които постоянно питат от къде да си купят малки JRT. Това че някой ще си хареса и ще бъде доволен в крайна сметка е добро дело.Присъствието ми в форума е постоянно не вземам участие само когато имам някакви комерсиални цели , но и да не е постояно не е и задължително.лично съм виждал в тоя сайт но за друга порода обява( Продавам ? броя на цена? )и нямаше подобни коментари като вашия от привържениците на породата .Нека да не сме такива зависливи сноби и да гледаме по позитивно от участието ни в форума
Завистливи сноби ?Не виждам на кое точно трябва да завидя.....Именно,защото сте от дълго време във форумът би трябвало да сте наясно с правилата му.Това е един от малкото подфоруми без модератор и не за първи път се публикуват и обявават новородени.Като гледам повечето сте толкова загрижени за хората които искат ДРТ.Ами внесете двойка и развъждайте ,не плодете.Другият и той-умряли веднъж ,да повтори да види дали е било просто лош късмет или ще се окаже някакъв проблем.Иначе после се обяснява на потребителите,как и да не му станат ушичките както трябва,няма нищо.Сега ще очакваме изникването на новите потребители сдобили се с джакче.Дано поне водите статистика и предупреждавате кои са брат и сестра,да не се намерят след година за поредното кучило.
Дано скоро сложат модератор,че тук има крещяща нужда.
Що не си гледаш работата