Цитат
Джак Ръсел териер
Публикувано: 17 January 2009 - 02:02 PM
Публикувано: 17 January 2009 - 03:47 PM
Поздрави от нас :->)
Публикувано: 17 January 2009 - 06:58 PM
Цитат
Публикувано: 19 January 2009 - 01:57 PM
В края на тази седмица ще се сдобия с ново куче - джак ръсел териер. Кученцето е на 8 месеца, казва се Кода и досега беше на братовчедка ми, която няма възможност да го гледа повече.
Допреди осем месеца пък, аз имах лабрадор, който ми откраднаха и все още не мога да преживея.
Въпреки, че Кода ще живее при майка ми, се вълнувам и се радвам много, защото доста ще помагам за гледането и възпитанието й.
До колкото знам, е доста палава (като всеки ДРТ) и съм убедена, че ще има нужда от много грижи и внимание докато свикне с нас и новия си дом. Въпреки това, я чакам с нетърпение и ще я обичам много.
Ще съм благодарна на всеки от вас, който ми помогне със съвет и полезна информация, или просто сподели опит в отглеждането на такова куче.
Аз обещавам, веднага щом мога, да публикувам нейни снимки.
Поздрави!
Публикувано: 19 January 2009 - 02:04 PM
Наш Майло с всеки изминал ден става все по-палав :yahoo:
Как си стои само на задните крачета незнам-като сурикат е!!! ;D
Абе много искам да му купя такова медальонче кръгличко за каишката,откъде мога да си набавя?Може ли някой да ми каже ще Ви бъда много благодарна!
Ветеринарят ни даде едно,но то е др вид-слага се когато на кучето се постави чип!Всъщност не е такова каквото аз желая!
На снега летитим направо :blink:
А вкъщи се катерим на всевъзможни места!!!
Публикувано: 19 January 2009 - 02:07 PM
Наш Майло с всеки изминал ден става все по-палав :yahoo:
Как си стои само на задните крачета незнам-като сурикат е!!! ;D
Абе много искам да му купя такова медальонче кръгличко за каишката,откъде мога да си набавя?Може ли някой да ми каже ще Ви бъда много благодарна!
Ветеринарят ни даде едно,но то е др вид-слага се когато на кучето се постави чип!Всъщност не е такова каквото аз желая!
На снега летитим направо :blink:
А вкъщи се катерим на всевъзможни места!!!
Публикувано: 19 January 2009 - 02:26 PM
И в най-скоро време очакваме снимки на Кода!Абе аз какво съм публикувала 2 пъти..айде карай ;D
Тея снимки не се научих да ги правя подходящ формат на paint и т'ва си е!
Teя проценти така и не ги улучих!
Публикувано: 19 January 2009 - 03:50 PM
Такива медальончета има със сигурност на 2 места в София-поне аз там съм виждал:
1.Зоомагазин на ул "СОЛУНСКА" преди пл."СЛАВЕЙКОВ" и на околовръстното шосе магазин "Зооцентър", но предполагам, че ги има в повечето магазини.Стават за около седмица, тъй като гравират името на Mailooo /примерно/.

hp5500@abv.bg
Публикувано: 19 January 2009 - 04:08 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 19 January 2009 - 06:56 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 19 January 2009 - 08:58 PM
Публикувано: 19 January 2009 - 10:25 PM
Цитат
Tolis, Тара си остава нашата любима "Френска Мацка", защото и такава има един характер :yahoo:..... Надяваме се, че всичко лошо е приключило за нея и я очакват само щастливи мигове с Вас, защото знаем колко много значи тя за Вас и каква малка сладка глезла / в добрия смисъл/ е. Надяваме се морската вода и слънцето да Ви помогнат, колкото и на нас. Снимките са много хубави и малко Ви завиждаме на дългите разходки :angry:. Разбира се, скоро ще очакваме и още все по-добри новини от Вас :->)
Публикувано: 20 January 2009 - 12:57 AM
Цитат

Публикувано: 20 January 2009 - 09:26 AM
Цитат
Цитат
Bushka, ще оставя Толиш да ти отговори за какво точно става въпрос. Минали са през истински АД, защото Тара е била наранена от Човек, което лично мен много ме разгневи и натъжи, но най-важното е, че е случила на стопани, които не са щадили време, средства и най-вече емоции, за да бъде тя отново това което беше. Аз лично за дисплазията четох доста и ако съм разбрала правилно, и си спомням добре се прави след година. За наше успокоение планирам някой ден да направим такава и на Джаки.