radusha, в 20 November 2010 - 09:36 PM, написа:
а аз като някакъв хищник му се нахвърлих с 2 ръце в устата за да го извадя

Леле направо виждам ситуацията

Добре ,че всичко е минало гладко
Скоро не сме посещавали форумчето. Мама Лина има вече бебоци на 44 дни. Вече проявяват характер и са много игриви. Прави ми впечатление ,че чакат да ги извадя от леговището им , за да си свършат работата в банята. Днес едното прояви агресия към майка си. Тя Лина,постоянно ги закача , но това , май в повечко му дойде. Че като се обърна и като започна да я лае и да налита да я хапе и то може би 15, 20 пъти. Много се смяхме тук.
Като цяло малките са в отлично здраве. Вече ги захранвам с еукануба пупи и тази храна им деиства страшно добре. Доктора като ги видя, ( за първата ваксина и пастата за глисти ) направо не повярва , че са така добре сложени. Направих им паспортите. Абе какво да ви кажа. моите лични документи , нямам време да направя, но за кученцата намерих

И как иначе, имам си страхотни мъжкари и вече много се привързват към мен и моето семейство.
П.С. Доктора ми сподели, че масово му водят кученца , от развъдници с глисти. Направо да се чудиш казва, хора които си искарват хляба с животни, да не полагат , елементарни грижи. Явно кризата е на всякъде.