Джак Ръсел териер
Публикувано: 21 February 2011 - 12:12 PM
моята джачка напоследък е с по - засилен космопад.
Водих я при ветеринаря, той каза че е нормална смяна на козина, ноооооо на мен ми се струва доста обилно.
Предписа и витамини /немски за козина/ и едни капки с мирис на евкалипт против космопад.
Също вета каза, че кучетата напоследък се обърквали от топлото време.
Моля ако някой има мнение или препоръка по въпроса /каквото и да е/ да каже ;))

Публикувано: 21 February 2011 - 01:48 PM
djafka, в 21 February 2011 - 11:17 AM, написа:
Водих я при ветеринаря, той каза че е нормална смяна на козина, ноооооо на мен ми се струва доста обилно.
Предписа и витамини /немски за козина/ и едни капки с мирис на евкалипт против космопад.

Вета е прав и ние сме така, но езедневно четкане таблетки Биотин,рибено масло плус Дермосцент
и за около седмица ще спре да пада. и разбира се качествена храна.
Публикувано: 21 February 2011 - 05:58 PM
charlie2008, в 21 February 2011 - 03:37 PM, написа:
много лош стана

Публикувано: 21 February 2011 - 07:16 PM
ralina, в 21 February 2011 - 05:03 PM, написа:
charlie2008, в 21 February 2011 - 03:37 PM, написа:
много лош стана

Ами така е иска да възпитава малките, а на по големите отдава почести. това е нормалното кучешко поведение. Докато нашия се хвърля на всичко-големи малки мъжки женски, само уличните ги игнорира. Ше го даваме на училище в Пловдив, ако дотогава не го изяде някой Алабай или Ротвайлер.
Публикувано: 21 February 2011 - 07:19 PM
Аз да си питам за мойта кучи Инки много е бясна :))) Хапе яко всичко, което види, на нея радостта й е хапане и дъвкане :)
От време на време като реши не иска да идва при мен, освен ако не види награда, грабва я и бяга ...
Нормално ли е това или да се притеснявам ?
Иначе е уникално сладка малката манипулаторка :)))
Публикувано: 21 February 2011 - 07:38 PM
apetrushinova, в 21 February 2011 - 06:24 PM, написа:
Аз да си питам за мойта кучи Инки много е бясна :))) Хапе яко всичко, което види, на нея радостта й е хапане и дъвкане :)
От време на време като реши не иска да идва при мен, освен ако не види награда, грабва я и бяга ...
Нормално ли е това или да се притеснявам ?
Иначе е уникално сладка малката манипулаторка :)))
Като дойде при вас : Браво, погалване и тогава награда(кашкавал,сирене,кремвирш-нещо меко което да го глътне веднага) Така се прави при изпълнение на коя да е команда. ако ви хапе ,дайте му да хапе някоя играчка вместо ръцете ви и му притискайте устната към зъбките докато изскимти за да разбере че не трябва да хапе ръцете на хората. И много играчки-въжета,топки, плюш играчки, тел кокал и др.
Публикувано: 21 February 2011 - 11:33 PM
djafka, в 21 February 2011 - 11:17 AM, написа:

И ние имаме сериозен проблем с космопада от известно време.
Казаха ни, че може да е от възпалението, което имаше Джоджо на пикочните пътища, но явно не е, защото и други познати, които имат джакчета се оплакват от засилен космопад. Даваме му едни жълти капсулки Viacutan plus. Не е спрял космопада, но козинката му стана уникална - супер мека.
Ето и малко снимчици.
Публикувано: 21 February 2011 - 11:41 PM
радвам се,че сте добре и Джаковците растат и дивеят!!!
Да знаете как е подивял и нашия Майло,
готов е да става татко.Харесал си е едно старо яке и цял ден го разнася из къщи.То това е сегашната му изгора поради липса на друга

Направо ми става съвестно за животинчето понеже в нашият град няма джакове
Не искам да спамя темата и за това спирам до тук по въпроса.
И на нас започна да ни пада козинката и е чудо у дома.Мога да си изплета пуловер от космите,които падат.Смятам да послушам съвета на charlie 2008 и да му дам споменатите
от него неща.Още веднъж се извинявам за въпроса относно разгонването,моля дайте съвет.Искам Майло да се чувства добре.
Мод: Редакция! Такива неща не и в този форум!!!
А ето и няколко снимчици

Публикувано: 22 February 2011 - 09:53 AM
Неро също е обсебен от идеята да хапе, но главно ръце и крака. Когато го занимая с някоя играчка и отделя внимание толкова, че да се добере до ръката или крака ми-хитрец.
Иначе, от седмица има дребни пъпчици по ушичките, най-вероятно от рибните протеини в Orijen.
Минахме на "царевичната" Royal Canin Junior и вече са позавяхнали.
Но ми се иска да го храня с нещо свястно, дайте идея за друга подходяща храна във високия клас освен Orijen-явно не му понася добре.