bizzardy, в 15 September 2011 - 04:23 PM, написа:
Yanko P., в 15 September 2011 - 02:30 PM, написа:
bizzardy, в 15 September 2011 - 11:42 AM, написа:
Регистрирах се в този форум специално заради тази порода. Големи са сладури. Благородно завиждам на всики, които имат. Извинявам се предварително, тъй като не съм изчела целия форум и може да задавам въпроси, на които вече е отговорено. Много искам такова куче, но сякаш не съм подходяща за него. Проблемът е че живея с приятеля си и двамата работим стандартно-5 дни от 9 до 18. Точно и това е проблемът. Май кученцето не може да седи толкова време само. Бихте ли ми дали съвети дали все пак мога да си взема такова куче-страшно много искам-обожавам кучета. Имала съм две-булонки. Сега обаче остана да живее с родителите ми тъй като там си е свикнало-и да го похваля-булонка рекордьор е тъй като преди няколко дни навърши 16 години и почва 17-тата а все още си играе с топчета и е много активен:)
Ще чакам да ми пишете дали има и други между вас, които също така работят през деня но въпреки това си се радват на кученцата.
Приятен ден:)
Здравей,
аз съм точно така-работя 5 дни в седмицата от 9:00-до 6:00. Разхождам си кученцето сутрин преди работа и вечер като се прибера. През деня знам че през повечето време спи (имам чувството че ДРТ могат да спят по 20 часа в денонощие

Поздрави.
благодаря за окуражителния отговор.
А дали през деня докато е само прави много бели, тъй като поне още година ще сме на квартира, а не в собствен апартамент и няма да е много коректно спрямо хазаите :)))
Здравей,аз спделям на 100% това мнение защото и нашия Теро спи по цял ден докато е сам в къщи , но задължителн вечер следва голяма разхотка,хвърляне на топка и тичане поне 2 часа ,но не е никакав проблем да стои сам в къщи!
Аз немога да се оплача и с бели почти не ни е правил пакости е естественно поизял ми е и някоя друга възглавница ,но сам с това сме се оттървали!
Аз ти пжелавам да се сдобиеш с едно такова съкровище защото няма такава радост като един такъв пакостник в къщи,прибирайки се от работа единствената ми мисъл е че ще си го видя!