Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#3961 Потребителят е офлайн   didi_kiki Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 29 October 2011 - 10:41 PM

търся някой който да подарява джак ръселчета :( много искам , а нямам възможност.

СЛИВЕН

#3962 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2011 - 11:37 PM

Я да се покажем колко пораснахме :))))

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3963 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 November 2011 - 09:32 AM

radusha страхотни са. Влюбих се в това с шареното носле. Незнам дали ги продаваш, а и малко далече идва Пловдив от Варна, но когато дойде време да си взема кученце искам да е същото като това с шареното носле :))))
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#3964 Потребителят е офлайн   Jackey Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 November 2011 - 05:37 PM

Здравеите нов съм и се извинявам ако не пиша там където трябва
Но много ме интересува каква е дневната дажба на двумесечен Джак ръсел ?
Имам възможност да го храня 4 пъти на ден но незнам по колко грама храна да му давам
Храната която имам е роял канин от 2-10 месеца
навсякаде из ветеринарните клиники продаващи тази храна ми казват различни грамажи
надявам се на съвети от опит а не от таблиците изписани по пакетите с храна защото половината са преведини
от незнайно кой и един и същ вид храна в различни опаковки е с различно преведени таблици
Благодаря предварително на всички които ми помогнат :)

#3965 Потребителят е офлайн   Caro Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:Jack Russell Terier

Публикувано: 01 November 2011 - 06:31 PM

Показване на мнениетоbizzardy, в 01 November 2011 - 09:32 AM, написа:

radusha страхотни са. Влюбих се в това с шареното носле. Незнам дали ги продаваш, а и малко далече идва Пловдив от Варна, но когато дойде време да си взема кученце искам да е същото като това с шареното носле :))))

До около втория месец и неговото носле ще стане черно - това е задължителна черта на породата ,така че вземете ли си JRT с розов нос значи е менте.Преди и сега

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3966 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2011 - 06:59 PM

Радуша направо ме накара да си поискам още едно такова мъниче толкова са готини.Това желание обаче наум/хаха/.
Милото замина и Майло страшно тъгува./ уж аз съм тук....хихи/.

#3967 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2011 - 08:00 PM

Показване на мнениетоCaro, в 01 November 2011 - 06:31 PM, написа:

Показване на мнениетоbizzardy, в 01 November 2011 - 09:32 AM, написа:

До около втория месец и неговото носле ще стане черно - това е задължителна черта на породата ,така че вземете ли си JRT с розов нос значи е менте.Преди и сега

На каква възраст е сладура с точковия нос... на моите на 2 беше такъв на точки и с времето черното става все повече и повече, докато не запълни цялото носле :)

#3968 Потребителят е офлайн   packo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2011 - 08:12 AM

Показване на мнениетоJackey, в 01 November 2011 - 05:37 PM, написа:

Имам възможност да го храня 4 пъти на ден но незнам по колко грама храна да му давам
навсякаде из ветеринарните клиники продаващи тази храна ми казват различни грамажи
надявам се на съвети от опит а не от таблиците изписани по пакетите с храна защото половината са преведини
от незнайно кой и един и същ вид храна в различни опаковки е с различно преведени таблици

Здравейте,
Грамажа се определя от предполагаемото тегло на кученцето като пораснало.
Предполагам го храниш с Роял Канин Джуниър за дребни породи (от 1 до 10 кг).
Ако допуснем че вашето джакче ще е около 6 кг като порасне за 2 месечно му се полагат 102 гр. дневно, разделени на 4 приема.
Като стане на 3 месеца ще е 120 гр., после до 6 месеца ще е 125 гр. дневно, 7 месец ще е 112 гр., 8 месец 100 гр. а след това до 10-ия месец ще е 90 гр. дневно.
Тази дневна дажба я разделяш на колкото пъти го храниш.
Скоро ще трябва да го храниш 3 пъти дневно, а след 6 месец само 2 пъти дневно.
Надявам се да съм бил полезен, ако имате още въпроси пишете тук :smile:
User's Signature

Качена снимка

#3969 Потребителят е офлайн   packo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2011 - 08:17 AM

Тук ще намерите и повече информация:

http://www.royalcani...-kg/mini-junior
User's Signature

Качена снимка

#3970 Потребителят е офлайн   Jackey Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 November 2011 - 03:00 PM

Показване на мнениетоpacko, в 02 November 2011 - 08:12 AM, написа:

Показване на мнениетоJackey, в 01 November 2011 - 05:37 PM, написа:

Здравейте,
Грамажа се определя от предполагаемото тегло на кученцето като пораснало.
Предполагам го храниш с Роял Канин Джуниър за дребни породи (от 1 до 10 кг).
Ако допуснем че вашето джакче ще е около 6 кг като порасне за 2 месечно му се полагат 102 гр. дневно, разделени на 4 приема.
Като стане на 3 месеца ще е 120 гр., после до 6 месеца ще е 125 гр. дневно, 7 месец ще е 112 гр., 8 месец 100 гр. а след това до 10-ия месец ще е 90 гр. дневно.
Тази дневна дажба я разделяш на колкото пъти го храниш.
Скоро ще трябва да го храниш 3 пъти дневно, а след 6 месец само 2 пъти дневно.
Надявам се да съм бил полезен, ако имате още въпроси пишете тук :smile:

да всеки съвет е полезен стига да е правилен :)
точно така си го храня вече.
имаше 2-3 дена в които ветеринари ме подведоха да го храня:
по тяхно разчитане на таблицата два месеца и тежи два килограма да съм му давал 55 грама
но ги убедих че не е така а трябваше уж те да ме посъветват и добре е че има Форуми за какво ли не :)))))))

#3971 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 November 2011 - 03:06 PM

Здравейте
Предполагам не е тук мястото, за което моля да ме извините, но просто не можах да намеря точно къде мога да пиша. Искам да помоля ако някой продава мъжки джак ръсел във Варна или региона да ми пише на лични, тъй като искам да си взема такова кученце.
Много ще съм ви благодарна.
Приятен ден.
User's Signature

#3972 Потребителят е офлайн   packo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2011 - 03:50 PM

Показване на мнениетоbizzardy, в 02 November 2011 - 03:06 PM, написа:

Здравейте
Предполагам не е тук мястото, за което моля да ме извините, но просто не можах да намеря точно къде мога да пиша. Искам да помоля ако някой продава мъжки джак ръсел във Варна или региона да ми пише на лични, тъй като искам да си взема такова кученце.
Много ще съм ви благодарна.
Приятен ден.

Потърси по сайтовете за обяви.
Няма как да ти ги изброя или да дам линкове защото е против правилата на форума и модераторите ще ги изтрият.

Пробвай в гугъл, той знае всичко :beer:
User's Signature

Качена снимка

#3973 Потребителят е офлайн   vladi8008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 November 2011 - 10:50 AM

Здравейите не съм писал отдавна(нямам време от работа).Моя Шарки вече е на 4 месеца - много послушен , сладък ,игрив и въобще само суперлативи мога да изброявам.Искам обаче да попитам нещо което ми направи впечатление дали се е случвало и на някой олт вас:Когато го взех тялото му беше чисто бяло с изключение на едно малко черно петно на тялото и едно в основата на опашката.Главата -черно кафява с голямо бяло петно между ушите.С течение на времето по цялото тяло му избиха малки черни петна(като далматинец :):):):):) Като цяло пак си е бял но под козината се виждат многото новопоявили се черни петна.Това в никакъв случай не ме притеснява той си е все така сладък - просто ми е интересно дали има и други такива случаи .

http://forum.dog.bg/...ages&img=13932]Качена снимка[/URL][/img]

#3974 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2011 - 11:39 AM

Показване на мнениетоvladi8008, в 03 November 2011 - 10:50 AM, написа:

Здравейите не съм писал отдавна(нямам време от работа).Моя Шарки вече е на 4 месеца - много послушен , сладък ,игрив и въобще само суперлативи мога да изброявам.Искам обаче да попитам нещо което ми направи впечатление дали се е случвало и на някой олт вас:Когато го взех тялото му беше чисто бяло с изключение на едно малко черно петно на тялото и едно в основата на опашката.Главата -черно кафява с голямо бяло петно между ушите.С течение на времето по цялото тяло му избиха малки черни петна(като далматинец :):):):):) Като цяло пак си е бял но под козината се виждат многото новопоявили се черни петна.Това в никакъв случай не ме притеснява той си е все така сладък - просто ми е интересно дали има и други такива случаи .

Нормално е :))) При всички така става... кожичката им пигентира с времето.. при нас по коремчето първо се забелязаха...

#3975 Потребителят е офлайн   razmzk Икона

Публикувано: 03 November 2011 - 12:15 PM

И аз да си кажа... искам да си купя Джак. Обаче на тези обяви като че ли не им се доверяваме много. Ако някой знае надежден източник за покупка на куче от породата много ще съм благодарен ако споделите - развъдник, човек и др. ЩОм тук не става да се публикуват линкове, може да ми пратите на лично съобщение. Също може да ме посъветвате за какво да гледам, когато купувам кученцето. Като цяло - искам да си взема мъжко :)

#3976 Потребителят е офлайн   vladi8008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 November 2011 - 01:01 PM

Показване на мнениетоrazmzk, в 03 November 2011 - 12:15 PM, написа:

И аз да си кажа... искам да си купя Джак. Обаче на тези обяви като че ли не им се доверяваме много. Ако някой знае надежден източник за покупка на куче от породата много ще съм благодарен ако споделите - развъдник, човек и др. ЩОм тук не става да се публикуват линкове, може да ми пратите на лично съобщение. Също може да ме посъветвате за какво да гледам, когато купувам кученцето. Като цяло - искам да си взема мъжко :)

Да ти кажа честно аз също първо тук се огледах за куче ама бях много нетърпелив и почнах да търся по обяви в крайна сметка намерих от зоомагазин гр.Варна и ми го дотсавиха на същия ден. По принцип много хора се оплакват от зоомагазините аз спецуиално имах късмет защото кученцето си е много добре - направи ми впечатление че жената от магазина няколко дни подред ми званя да се интересува за кученцето, в смисъл че не беше явно идеята само да ми вземат парите.Наскоро пък мои приатели си взеха кокер от зоомагазин и след една седмица почина - явно е на късмет. Има доста кутила в сайта , питай директно на личен стопаните дали ги продават.

#3977 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 November 2011 - 09:49 AM

Аз пък не мога да не се похваля. Ще си имам дама. Ще стана горд собственик на две зверчета. :db_046:
Два дни се чудих дали ще мога с две. Обаче като я видях просто... Гледам я... Казвам си "Много ще ми дойде"...Поглеждам пак..."Тя се казва Ава"... И в един момент просто си казах: "Разхождам едно, ще разхождам две"... "Чистя на едно, ще чистя на две"... Обаче къде, къде по - добре е да обичаш две. И Ванката ще пощурее от радост. Събрали сме се у нас едни чудни кучелюбци. И най - важното е, че ще имаме още една дузина най - малко забвни спомени. Като си представя каква зимна ваканция ни чака...завиждам си.

Иначе при нас толова много нови неща има, че ако почна да ги разказвам ще получа бан от форума. :dh_188:

В общи линии Пипин и Ванката станаха добър тандем. Но Пипс е лепнат за мен. Че ме и ревнува. И въпреки това е разкошен. Не ми прави бели, не лае без причина... Бих го нарекла кротан. Не иска в леглото си и спи при нас. Само като види, че оправям леглото и е заел позиция. Та сме наредени като в консерва. Аз, Ванката и Пипин. Той е неоценим събуждач на деца за училище. Ако на мен ми трябват 15 минути, то на него му трябват 30 сек. Ако на мен се карат сутрин, на него му се усмихват. Излиза, че е и помощник. Верно, търся си пантофите по 15 минути, ама вече го разбрах къде ги крие. :mg_062:
Бях го научила да събира чорапи и да ги муши в пералнята. Сега като издивее през деня вади и слага дрехи в пералнята. Ако забравя някой шаф с дрехи отворен го намирам преместен там. Ако и прах почне да бърше ще го позлатя.

За храната: Аз избрах за Пипин Taste of the wild със сьомга. Бяхме на Орижен, но много му се издуваше коремчето. Даже вечер понякога ме будеше. Явно не му е било тамън. И като ме вдигне иска да му мачкам коремчето. И какво да го правя, от 4 до 4.30 имаме процедури по размачкване на коремче. Но пък се успокоява и пак заспива. Иначе цяла вечер снове. Събота и Неделя добавяме и малко консерви на Карно за разнообразие.

Надявам се при вас всичко да е наред. Тези дни като вече почнем да влизаме в релси с Пипчо и Ванката ще се включваме по - често.

#3978 Потребителят е офлайн   Aneliya.Nik Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 November 2011 - 04:42 PM

Здравейте, не съм разбрала кога е минала една година от последното ми влизане. 3 дни чета, гледам снимки и се радвам на всички сладури. Много много се радвам, че собствениците на Джак Ръсел се увеличаваме в България. Аз имам въпрос към всички, които са преминали през еуфорията покрай раждането на кученца. Предния път Джеси беше огромна и роди 8 кученца, но сега ми се струва, че е още по-голяма. Забелязвам, че и кожата и се разширява и се получават стрии. Искам да попитам дали вашите кучета са били такива и как е преминало раждането и после гледането на бебета, защото май отново ще са много и ме е страх да не и се случи нещо при раждането. Очакваме я да роди на 7 и сме уведомили ветеринаря да бъде в готовност, но се притеснявам много.

#3979 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2011 - 07:21 AM

Сеси, как обичам да те чета , а сега и с тази новина за дамата.....ами признавам завиждам.
В къщи само мъже.Има такива сладурки напускани та доста често си мислех и аз за това ,но ще устискам на желанието.
Късмет на едрото мамче и намачкайте любимците си от мен.

#3980 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 November 2011 - 11:17 AM

Здравейте,
След по-малко от две седмици и моят джак ръсел, Джафи, ще бъде вече вкъщи, така че ще очаквам вашите съвети :)))
Качена снимка
User's Signature

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема