п.п вие какво сте направили, освен да подмятате ръкава на няколкото ви останали кучета?
German Sieger Show KASSEL 2013
Публикувано: 29 November 2013 - 11:10 PM
ОФФФ
Какво точно искаш да обясня? Furia_S, попита дали кучетата от снимките имат снимки
Как ще и го обясниш ти това? Енош сниман ли е за дисплазия и има ли ДНК тест според теб? Пак ще ти кажа, не си ми интересен, повтаряш все едни и същи неща
Никой от хората, които познавам не се хвали с буквичките, които си подчертал, май само ти се дразниш. Напротив, доста от тях посещават много други изложби, при немски съдии, на които има и тест характер и "нешите" кучета обират точките
, но ти няма да повярваш, защото си злобен и завистлив. Снимат и заплождат в Германия, както е писала и МИК.
п.п вие какво сте направили, освен да подмятате ръкава на няколкото ви останали кучета?

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net
Публикувано: 29 November 2013 - 11:17 PM
mik, в 29 November 2013 - 09:57 PM, написа:
.Относно характера на мое производство кучета мога да те насоча към два професионални треньора при които препращам собствениците когато имат желание да се развива кучето им в дадена насока . Ако толкова много те тормози всичко това на лични можеш да изискаш данни на тези треньори и ще ти дам имена и номера. Тук в момента не споменавам такива тъй като не съм съгласувала това с тях и не съм получила одобрението им да споменавам имената им официално . Но за теб специално на лични бих ти дала данни за да събереш сама нужната ти информация !
:
:
Знам го твоя треньор,тоѝ през свободното си време свири на акордеон и сигурно покраѝ музиката се познавате..даже ми спомена,че ти е предложл брак.. ВИКА МИ...три неща ме свъзват с тази ГОООЛЯМА жена1. КУЧЕТАТА 2.акордеона и 3. наѝ важното ПИЕНАТО...И ВИЖ КАКВО КЛИПЧЕ МИ ПУСНА...направо кърти мифки и бидета
Публикувано: 29 November 2013 - 11:19 PM
бобчо,
отново си пропуснал да си изпиеш хапчето ... !
отново си пропуснал да си изпиеш хапчето ... !

Вход

Горе
Цитиране +