Dog.bg Форуми : German Sieger Show KASSEL 2013

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (33 Страници) +
  • « Първа
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

German Sieger Show KASSEL 2013

#521 Потребителят е офлайн   Yerom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 December 2013 - 08:48 PM

Шаблонче тоя клип ми е един от любимите.Качена снимка Гледаи внимателно работата на фигуранта ,направо е великКачена снимка Които си го може си го можеКачена снимкакаква лекота какъв усет каква динамикаКачена снимка И колко е страшен Качена снимка ако ги барне тия от шоуто.......Качена снимка

http://youtu.be/UCcM7C3wL9Q

#522 Потребителят е офлайн   Георги Симеонов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2013 - 10:20 PM

http://www.youtube.c...h?v=dwoV6JoSRu8
http://www.youtube.c...h?v=xPUFnwkDT3A

#523 Потребителят е офлайн   vonpav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2013 - 11:03 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 21 December 2013 - 07:59 PM, написа:

Показване на мнениетоvonpav, в 19 December 2013 - 01:45 PM, написа:

ВИСШ ПИЛОТАЖ СА КЛИПЧЕТАТА НА ShiBumi_GirL И на KOKO_ko
Ротваѝлера е една от пародите които мноооо уважавам :ba_025:
Не всяко куче може да се справи по толкова категоричен начин в подобна РЕАЛНА ситуациа
Така наречение ИШИАСИ ще се контузят или избягат от подобни деѝствиа :af_089:
П.п
Абе Вие двамата от кога започнахте да разбирате от РОТВАЍЛЕРИ.... ОСОБЕНО KOKO_ko:ba_025: :md_064: :re_037: :ba_025:

За вонпав:
http://forum.dog.bg/...ost__p__1128329

:beer:

шегувам се.... :ba_025: :beer:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#524 Потребителят е офлайн   vonpav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2013 - 02:09 AM

Показване на мнениетоblackburn, в 21 December 2013 - 06:39 PM, написа:

Каква порода е кучето? :ud_009:

ГЕРМАНСКА ОВЧАРКА не го ли позна :ae_085:
това е на Yerom личното куче :mg_062:
Питаѝ го колко е високо това мъжко куче....даже и запложда с него,,, :md_064:
като те знм как се смееш на кучета VA6 сигурно като видиш на ицко кученцето ше се изпуснш
Гледам ви тебе и Yerom, абе много си подхождате и се питам ,защо не си направите една двоѝка, чифче.само ме уведомете,коѝ ще е жената,да не ви объркам :fp_160: :fh_083: :fg_098:

http://forum.dog.bg/...post__p__997975

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#525 Потребителят е офлайн   blackburn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:German Shepherd Dog

Публикувано: 22 December 2013 - 02:32 AM

НЕ! Не познах, какво е кучето. На нищо не прилича. :ba_025: Ама работен ли е, или с крив гръбнак е? Това е въпроса? Ама ти все се измъкваш, като ощипана мома. Не се притеснявай, яко си се оплел и продължаваш да се излагаш, ааа и все за двойки говориш, май ти си :he_001: да не ти е самотно нещо :hd_185: , остави форума и потърси в някой други обяви :tb_195: може да ти излезе късмета :hd_198: .

п.п. Работно или Кривак? :zz_225:
User's Signature

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net

#526 Потребителят е офлайн   vonpav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2013 - 02:38 AM

Показване на мнениетоYerom, в 21 December 2013 - 10:14 AM, написа:

vonpav ти каква порода кучета отглеждаш? Сигурно сиво искърско.......

Гн. генетик като направи размножаване на дисплазно-ишиасно със смачкано-спортно сигурно получи велико работно........ЕвалаааКачена снимка Качена снимка

НЕОЧАКВАНО ДОБРА КОМБИНАЦИЯКачена снимка

КАКВА ПОРОДА Е ТВОЕТО КУЧЕ..... И Камен Литов няма да го вкара в разплод дори и срещу заплащане-ДАРЕНИЕ :ea_103:
републикански шампионе :mg_062: :flagbg:питам се защо заплождаш с тоя ДРЪГЕЛ :wb_052:
И ЗА МИЛИЦИОНЕР НЕ СТАВАШ ЕЍ,,,, ЦЦЦЦ МЪКА :re_037:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#527 Потребителят е офлайн   vonpav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2013 - 02:51 AM

Показване на мнениетоblackburn, в 19 December 2013 - 05:44 PM, написа:

Ето едно гърбаво, грозно и съкато ишиасче :md_064: :
http://www.youtube.c...h?v=9JQzTj-YKZ8
Не го съдете строго, то толкова си може. :dh_188:

КУЧЕТО Е ПОЧИНАЛО НА О1 12 2008г но ТИ и Yerom не спряхте да му прескачате кокалите....защото сте
ЖАЛКИ
Б О К Л У Ц И

#528 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2013 - 09:30 AM

Изчетох последните постове Качена снимка ...Много сте жалки бе пичове...Важното е да си "Пръв на село" Качена снимка Качена снимка Браво...Качена снимка
"Големи разбирачи, кинолози, развъждачи" няма що Качена снимка ..."Легендарни" кучета, "Големи" дресьори и фигуранти, "големи експерти-кинолози" Качена снимка

Да ви кажа нещо на ущенце Качена снимка ...Когато бях в Холандия и гледах как работят и на каква база развъждат холандците, разбрах, че нищо не зная Качена снимка А тяхните кучета са доста сериозни...изпитах го лично...Догодина ще ходя отново в Холандия, но и в Белгия в NVBK клуб, за да разбера и те на каква база работят и развъждат.
Не знам вие на каква база имате такова"ГОЛЯЯЯЯЯМО САМОЧУСТВИЕ", че сте големи развъждачи, треньори, фигуранти, разбирачи...и т.н.
Единия вкарал шоу ишиасчета в полицията и казал, че това са "ИСТИНСКИТЕ НОК".
Другия взел едно добро куче(мир на праха му) без да знай какво иска от него...спорт или реална работа...Направи му сумати клипове без един...Как сере...Накрая написа, че било "ЛЕГЕНДАРНО"...
Другия също сдобил се с добро куче, казва, че работните линии са по-добри, пък запложда това куче на мъжки, който според него е далеч от НОК...
Пичове, вие изобщо знаете ли какво искате...освен СЛАВА И ПАРИ
Аз разбрах едно... В кинологията(ама истинската), не трябва да влизат търговци, комплексари, хора с извратени представи за красота, хора расли в саксия, хора без аналогично мислене и изобщо хора, които не мислят.

Весели Празници! Приятно посрещане на Новата Година!
User's Signature

"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz 1864-1936
http://www.working-d...a%20Dvora%20CS/
http://www.working-d...ls/520770/..CS/

#529 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 23 December 2013 - 03:27 PM

:re_037:
Atom Banasi
http://www.pedigreed....html?id=479230

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#530 Потребителят е офлайн   Георги Симеонов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2013 - 06:01 AM

Показване на мнениетоDOGI_DOG, в 23 December 2013 - 09:30 AM, написа:

Изчетох последните постове Качена снимка ...Много сте жалки бе пичове...Важното е да си "Пръв на село" Качена снимка Качена снимка Браво...Качена снимка
"Големи разбирачи, кинолози, развъждачи" няма що Качена снимка ..."Легендарни" кучета, "Големи" дресьори и фигуранти, "големи експерти-кинолози" Качена снимка

Да ви кажа нещо на ущенце Качена снимка ...Когато бях в Холандия и гледах как работят и на каква база развъждат холандците, разбрах, че нищо не зная Качена снимка А тяхните кучета са доста сериозни...изпитах го лично...Догодина ще ходя отново в Холандия, но и в Белгия в NVBK клуб, за да разбера и те на каква база работят и развъждат.
Не знам вие на каква база имате такова"ГОЛЯЯЯЯЯМО САМОЧУСТВИЕ", че сте големи развъждачи, треньори, фигуранти, разбирачи...и т.н.
Единия вкарал шоу ишиасчета в полицията и казал, че това са "ИСТИНСКИТЕ НОК".
Другия взел едно добро куче(мир на праха му) без да знай какво иска от него...спорт или реална работа...Направи му сумати клипове без един...Как сере...Накрая написа, че било "ЛЕГЕНДАРНО"...
Другия също сдобил се с добро куче, казва, че работните линии са по-добри, пък запложда това куче на мъжки, който според него е далеч от НОК...
Пичове, вие изобщо знаете ли какво искате...освен СЛАВА И ПАРИ
Аз разбрах едно... В кинологията(ама истинската), не трябва да влизат търговци, комплексари, хора с извратени представи за красота, хора расли в саксия, хора без аналогично мислене и изобщо хора, които не мислят.

Весели Празници! Приятно посрещане на Новата Година!

Карлосе, бях те помолил да не говориш за мен, както и за кучето ми. Ти си търговеца. Колко кучила продаде? Аз не съм продал нито едно кученце до този момент. За разлика от теб господинчо. Не съм бил знаел какво искам от Бонт, напротив. Бонт беше универсално куче. Ставаше за всеки един вид работа. Той чудесно правеше разлика, между спорт като ИПО-то и реална защита и ги можеше и двете неща. И е правил реално хапане, при което на единия "човек" му счупи коста на предмишницата, а на другия направи 10 см дупки в задните части. И ИПО-то и спорта не можаха да го развалят, както ти твърдеше.. ;) Нито пък реалното хапане, го направиха агресивно и опасно куче. И ако знаех, че ще настъпи този момент, щях да му направя клип как сере и да ти го пусна точно в този момент.. търговецо. Дето дори лъже хората и им продаваше кучета, с бели родословия, а сега дори е намерил и по лесен начин, продавайки им кучета, без никакви родословия. Ти защо си взе кучета с родословия тогава, Карлосе?
Карлосе, какво разбират Холандци и Белгийци? Нали ти говореше, че тях само парите ги интересуват. Защо ще ходиш там, те трябва да дойдат при теб и да вземат някой друг урок от теб. Да ги научиш, как се отглеждат истински кучета и как се възпитават. :re_037:
P.S. Бонт беше по хубаво куче, от всичките ти кучета взети заедно. И моля те, не ми отговаряй. Не те поздравявам за Нова Година, както и по какъвто и да е било друг повод. Лъжецо. Нали нямаше да размножававаш кучета нохцугеласен? Защото тогава запложда черната кучка 2 пъти? За да си избиеш парите, които даде за нея, нали така?

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#531 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2013 - 10:04 AM

Качена снимка Качена снимка Качена снимка
В кинологията(истинската)....БЕЗ КОМПЛЕКСАРИ...РАСЛИ В САКСИЯ

Ти си ми обица на ухото Георги, да не повтарям грешката, да отварям очите на комплексар...Трябваше да те оставя да си вземеш поредния ишиас.
След време да не кажеш, че ако не си бил ти, аз съм нямал да видя Холандия и Белгия, както се случи с Чехия Качена снимка
И да си кажем истината...Чешките кучета са добри, но има кучета на много по-високо ниво от тях...и аз не го крия. Напротив...
Никой търговец, няма да каже, че в съседния магазин продават по-добра стока Качена снимка ...И че неговата стока има недостатъци Качена снимка ....Нали "ЛЕГЕНДАРЕН" кучелюбецо Качена снимка ...Само че , аз не съм търговец и го казвам Качена снимка
Георги, родословието за мен е само като информация на каква база е развъждано кучето и не е от значение от коя организация е.
Холандци и белгийци(KNPV, NVBK) отдавна са разбрали, че чистопородното развъждане (в буквалния смисъл) не е най-добрия вариант за селектирането на работни кучета с изключителни качества.
Прикачена снимка
И как мога да сравнявам твоя "ЛЕГЕНДАРЕН" Бонт(както и моите-"нелегендарни" НОК Качена снимка ), с тези кучета Качена снимка ...Разликата е ОЧЕИЗВАЖДАЩА Качена снимка

http://youtu.be/Qhfj89FpJnA
https://www.youtube....h?v=gsg-CeP_4mo
Прикачена снимка Това е същото куче от последния клип, в редиците на Австрийската полиция.

П.С. Хубаво е, че сега не ми пълнят главата с глупости "разбирачите" от ОНОК и БОГОК, за да мога да погледна реално нещата отстрани.
Черната кучка е фаст-нормал Георги...снимах я още веднъж на същото място. Второто заплождане не съм го планувал, но добре, че стана, за да мога реално да преценя какво, се предава в поколението като работни качества. От това, което видях и тествах мога да кажа, че не съм особено доволен. Може би моите критерии са доста по-високи от твоите.
В Холандия видях и тествах цяло кучило от 8 малки на 45 дни...Супер драйв, доминантност, екстремност, праг на болка...в цялото кучило. Това го виждам на 30% в поколението на моите кучета. Останалите за мен са брак, но за теб може да са супер... "ЛЕГЕНДАРНИ"Качена снимка
User's Signature

"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz 1864-1936

#532 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2013 - 10:15 AM

1913 г. ....Аз бях в KNPV клуб създаден 1912 г.
Прикачена снимка
User's Signature

#533 Потребителят е офлайн   Георги Симеонов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2013 - 01:53 PM

Карлосе,
Това че само 30 поцента от кучетата са ставали в твоите кучила, говори само за качествата на твоите кучета. Сега, с на Славея кучката, резултата ще е по - добър, просто защото Окси е много по - класна кучка от онази другата.
От Бонт от две кучила, с различни кучки, няма нито едно слабо куче. Като и двете кучки са заплождани преди това в Германия, на "топ" кучето Sid vom Haus Pixner и от двете кучила са се родили около 30% слаби кучета, 30 % що годе силни и останалите някаква среда. А от Бонт кучилата са хомогенни и няма нито едно слабо куче. ;)
И сега да те светна, понеже твърдиш, че тренировките, не оказват влияние върху качеството на бъдещите кученца, да те светна за последен път специалисте. Тъй като моя кумец, е генен инженер, доктор на науките и работи като такъв във водеща белгийска фирма и е на "ти" с генетиката и знае най - големите новости в това направление. Оказва се, че средата има много по - голямо влияние, върху бъдещите поколения и еволюцията, отколкото си мислим и са си мислили биолозите и генетиците до този момент. Защото гените, имат способноста да се включват и да бъдат активни и да се проявяват в следващите поколения и да се изключват и да "изчезват" във следващите поколения също, когато тези качества не се развиват и не се използват в родителите.
Така че, кученцата на Бонт, до едни са работари, активни, смели, отлична работа по следа, отлична работа като детектори, отлично послушание и отлична защита, от спорт до полицейска работа, защото Бонт имаше тези качества, скъсвах го от работа и тренировки и ги доразвих. И тези гени, са се активирали (отключили са се) и са активни в поколението му.Това се започва да се прави, още от най - ранна възраст на кученцето и се нарича, да докоснеш тригерите (спусъците) на всички възможни видове работа (Аз не само ги докоснах, но дори стрелях).
Експериментите, направени в Русия сочат: Само за 3-4 поколения, развъждане без да се работи с кучетата (експеримента е с ГДР и западно германски работни линии НОК и с НВБК линии малиноа), работни качества отслабват и се губят значително, почти изчезват.
При експерментите с хора например, е проследено, как ако дядото е страстен пушач, бащата е страстен пушач, внука ако пуши, може да има сериозни здравословни проблеми. Предаване и "отключване" на гените по мъжка линия. Или след голямата зима и студ в Канада, когато близо месец населението е стояло без ток и са били подложени на изключителен стрес, бременните жени след това, не са родили нормални деца..
Така че Карлосе, бъди уверен, че родителите са спокойни и здрави, работи си с кучетата, обичай ги, ако искаш да имаш успехи и да вървиш напред. Ето така се прави:
http://www.youtube.c...h?v=K7LXA-vXsio
Ако си биеш кучетата, караш ги да хапят принудително и с бой, както многократно си ми казвал, че правиш и не ги водиш, навсякъде с теб, не тренираш, различни видове работа с тях, ще постигнеш едни слаби, но агресивни кучета като резултат, неспособни за никакъв вид работа. ;) Та ти дори не си докоснал "спусъците". Не говорим тук изобщо за тренировки. А да докоснеш спусъците и да видиш за какъв потенциал във всяка област кучето ти загатва. А едно да ги докоснеш, да ги натиснеш, да стреляш и съвсем друго е, да отключиш всички гени и целия потенциал, с който кучето разполага.
Аз за това спрях да контактувам с теб. Не искам, пиян мъж, да ми звъни по нощите на скайпа и всеки път да ми обяснява едни и същи глупости. Защото смислените работи се губят Карлосе и загубват смисъл, заради щуротиите и простотиите които правиш. Замисли се над себе си. Заради това и защото биеше Хема, за това те отрязах и не сме повече приятели с теб.
P.S. Дано да ти е влезнало нещо в главата и натискай и отключвай спусъците, Карлосе!

#534 Потребителят е офлайн   vonpav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2013 - 01:57 PM

Показване на мнениетоDOGI_DOG, в 23 December 2013 - 09:30 AM, написа:

http://forum.dog.bg/...post__p__998879 :beer:
:beer: :beer: :af_089:

http://forum.dog.bg/...post__p__998916 :mg_062: :mg_062:

Когато фактите говорят и ..... :mg_062:
следва продължение с каптинки :af_089:

п.п... Казваш...Догодина ще ходя отново в Холандия, но и в Белгия в NVBK клуб
Пеша ли ходиш..доста се забави вече трета гоина :af_089: Хората те чакат да им тестваш кучетата с Б А М Б У К А :re_037: :ea_103:

#535 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2013 - 04:14 PM

Показване на мнениетоГеорги Симеонов, в 24 December 2013 - 01:53 PM, написа:

Карлосе,
Това че само 30 поцента от кучетата са ставали в твоите кучила, говори само за качествата на твоите кучета. Сега, с на Славея кучката, резултата ще е по - добър, просто защото Окси е много по - класна кучка от онази другата.
От Бонт от две кучила, с различни кучки, няма нито едно слабо куче. Като и двете кучки са заплождани преди това в Германия, на "топ" кучето Sid vom Haus Pixner и от двете кучила са се родили около 30% слаби кучета, 30 % що годе силни и останалите някаква среда. А от Бонт кучилата са хомогенни и няма нито едно слабо куче. ;)
И сега да те светна, понеже твърдиш, че тренировките, не оказват влияние върху качеството на бъдещите кученца, да те светна за последен път специалисте. Тъй като моя кумец, е генен инженер и е на "ти" с генетиката и знае най - големите новости в това направление. Оказва се, че средата има много по - голямо влияние, върху бъдещите поколения и еволюцията, отколкото си мислим и са си мислили биолозите и генетиците до този момент. Защото гените, имат способноста да се включват и да бъдат активни и да се проявяват в следващите поколения и да се изключват и да "изчезват" във следващите поколения също, когато тези качества не се развиват и не се използват в родителите.
Така че, кученцата на Бонт, до едни са работари, активни, смели, отлична работа по следа, отлична работа като детектори, отлично послушание и отлична защита, от спорт до полицейска работа, защото Бонт имаше тези качества, скъсвах го от работа и тренировки и ги доразвих. И тези гени, са се активирали (отключили са се) и са активни в поколението му. Експериментите, направени в Русия сочат: Само за 3-4 поколения, развъждане без да се работи с кучетата (експеримента е с ГДР и западно германски работни линии НОК и с НВБК линии малиноа), работни качества отслабват и се губят значително, почти изчезват.
При експерментите с хора например, е проследено, как ако дядото е страстен пушач, бащата е страстен пушач, внука ако пуши, може да има сериозни здравословни проблеми. Предаване и "отключване" на гените по мъжка линия. Или след голямата зима и студ в Канада, когато близо месец населението е стояло без ток и са били подложени на изключителен стрес, бременните жени след това, не са родили нормални деца..
Така че Карлосе, бъди уверен, че родителите са спокойни и здрави, работи си с кучетата, обичай ги, ако искаш да имаш успехи и да вървиш напред. Ето така се прави:
http://www.youtube.c...h?v=K7LXA-vXsio
Ако си биеш кучетата, караш ги да хапят принудително и с бой, както многократно си ми казвал, че правиш и не ги водиш, навсякъде с теб, не тренираш, различни видове работа с тях, ще постигнеш едни слаби, но агресивни кучета като резултат, неспособни за никакъв вид работа. ;)
Аз за това спрях да контактувам с теб. Не искам, пиян мъж, да ми звъни по нощите на скайпа и всеки път да ми обяснява едни и същи глупости. Защото смислените работи се губят Карлосе и загубват смисъл, заради щуротиите и простотиите които правиш. Замисли се над себе си. Заради това и защото биеше Хема, за това те отрязах и не сме повече приятели с теб.
P.S. Дано да ти е влезнало нещо в главата.

Още в началото...Когато не можеше да различиш ГДР, ИЕО, ФРГ развъждане...Да не показвам на какво викаше ГДР
Прикачена снимка
В последствие, когато отказах да ти давам информация, като разбрах, че си комплексар, фурнаджийска лопата и кърлеж(като се насмуче откъм информация отива при друг отново да смуче)...
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

Нека сега и другите видят, особено приятелчетата ти, какво представляваш..."ГОЛЯМ МЪЖКАР"...Качена снимка
Ами че вие се плюете и лъжете взаимно бе Качена снимка ...Как да остана в организация с такива хора. Същото е и в БОГОК при Литов

Щом вярваш на твоя генен инженер, да си беше взел ишиас и да му "отключиш" гените за работа Качена снимка ...Да видим после какво ще предаде на поколението...Качена снимка
Аз знам един друг експеримент...Ако поставиш човек във враждебна среда, той или ще се бори да оцелее или ще се предаде и ще загине...Остават само генетично борбените...издържащи на болка, глад, студ, лишения...Представи си, че това не е човек, а куче...А развъждането на такива кучета Качена снимка ...Тяхното поколение Качена снимка ...
В зависимост от средата(теста за работа) се селектират и развъждат кучетата...Ако не се справят с враждебната среда...отпадат...брак.
Друг е въпроса колко е "враждебен" теста и допуска ли по-меки кучета да се развъждат, което веднага ще проличи в поколението.
Ако твоя тест не е толкова "враждебен"(но ти си мислиш че е), кученцата в цялото кучило за теб ще бъдат
"работари, активни, смели, отлична работа по следа, отлична работа като детектори, отлично послушание и отлична защита... и т.н."...Но само в твоите очи, защото ти не си виждал и по-добро...Нямаш база за сравнение. Пък и да видиш няма да признаеш Качена снимка
Това е типично за всички комплексари..."МОЕТО ПЪК Е НАЙ-ДОБРО"Качена снимка

Относно Окси...Тя мина моя "враждебен" тест Качена снимка и затова очаквам по-добро поколение...Но тука идва въпроса, защо има по-меки кучета допуснати до развъждане, което неминуемо се отразява на поколението?
Да не забравяме, че тестовете и критериите са различни...При чехите са едни, при холандците други...Само че последните не включват меки кучета в развъждането, защото иначе няма да се справят с теста("враждебната" среда). Първите пък не искат доминантни и борбени кучета, с които трудно се работи послушание, което е доста застъпено в тяхния тест.
Айде сега помисли "ЛЕГЕНДАРНИ"...как се "отключват" гените Качена снимка

User's Signature

#536 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 December 2013 - 04:46 PM

Няма една тема в тоя подфорум дето да не стигне до изясняване на лични отношения и кой на кого какво бил казал,направил.
Най-умрелия подфорум за една от най-известните и обичани породи :dh_188:
Хората като видят такива дрязги и бягат надалеч,вместо с радост да публикуват снимки на любимците си(били те родословни,НОК-подобни,мелези и др).,да задават въпроси и да търсят информация,да споделят и да се радват:dh_188:
Жалко е за кучетата и за феновете на породата :dh_188:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#537 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2013 - 05:17 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 24 December 2013 - 04:46 PM, написа:

Няма една тема в тоя подфорум дето да не стигне до изясняване на лични отношения и кой на кого какво бил казал,направил.
Най-умрелия подфорум за една от най-известните и обичани породи Качена снимка
Хората като видят такива дрязги и бягат надалеч,вместо с радост да публикуват снимки на любимците си(били те родословни,НОК-подобни,мелези и др).,да задават въпроси и да търсят информация Качена снимка
Жалко е за кучетата и за феновете на породата Качена снимка

Когато истината се премълчава и ти казват това, което искаш да чуеш само, за да ти вземат парите ще бъде така.
На всеки детето му е любимо, но това не означава, че е най във всичко. Нали така.
И аз си обичам кучетата с всичките им плюсове и недостатъци, но не казвам че са "ЛЕГЕНДАРНИ".
Няма как да знаеш и тестваш всички кучета, за да направиш подобно заключение. Затова казвам, че са добри.
Като видя нещо по-добро не мога да кажа, че не е такова. Трябва да бъдем реалисти, а не да витаем в облаците и да се самозалъгваме.
User's Signature

#538 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 December 2013 - 05:27 PM

Не става въпрос за това обаче.....
Просто в един момент на страничния зрител му прави впечатление,че кучетата остават настрана и се започва едно вадене на ''черни ризи'',което никак не е приятно на любители като мен например,а и на повечето обикновени и ''непросветени'' стопани,които имат любимци.
Хората избягаха от подфорума и тръгне ли случайно някоя тема тя неминуемо рано или късно стига до това дередже :dh_188:
Това е жалкото...
иначе разбира се,че всеки си обича кучетата независимо какви са те-работни,шоу,мелези,подобни и всеки се гордее с животинката си независимо как изглежда или колко може/не може.
Нали са затова да ни радват :ae_085:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#539 Потребителят е офлайн   Георги Симеонов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2013 - 05:31 PM

Показване на мнениетоDOGI_DOG, в 24 December 2013 - 04:14 PM, написа:

Щом вярваш на твоя генен инженер, да си беше взел ишиас и да му "отключиш" гените за работа Качена снимка ...Да видим после какво ще предаде на поколението...Качена снимка

Не може да се отключи нещо, което го няма Карлосе.
А останалите ти простотии, няма какво да ги коментирам.
Тествай си с бамбука, вярвай и прави каквото искаш. Не разговаряй повече с мен. Отдавна съм те помолил за това.

#540 Потребителят е офлайн   Георги Симеонов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2013 - 05:41 PM

Показване на мнениетоDOGI_DOG, в 24 December 2013 - 05:17 PM, написа:

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 24 December 2013 - 04:46 PM, написа:

Най-умрелия подфорум за една от най-известните и обичани породи Качена снимка
Хората като видят такива дрязги и бягат надалеч,вместо с радост да публикуват снимки на любимците си(били те родословни,НОК-подобни,мелези и др).,да задават въпроси и да търсят информация Качена снимка
Жалко е за кучетата и за феновете на породата Качена снимка

Когато истината се премълчава и ти казват това, което искаш да чуеш само, за да ти вземат парите ще бъде така.
На всеки детето му е любимо, но това не означава, че е най във всичко. Нали така.
И аз си обичам кучетата с всичките им плюсове и недостатъци, но не казвам че са "ЛЕГЕНДАРНИ".
Няма как да знаеш и тестваш всички кучета, за да направиш подобно заключение. Затова казвам, че са добри.
Като видя нещо по-добро не мога да кажа, че не е такова. Трябва да бъдем реалисти, а не да витаем в облаците и да се самозалъгваме.

Каза човека, продал множество кучила, на шоу и работни и дори малинои без родословия. Човека, велик на думи и който не е показал никаква работа до сега. Комплексара, който нарича другите комплексари.

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни