Немското овчарско куче
Публикувано: 27 November 2006 - 01:12 PM
имах малко работа тези дни и за това ще отговарям сега .
относно калция - даването много зависи от начина на хранене на малкото куче - ако се храни с качествена храна - разбирайте премиум или супер премиум не е нужно допълнително даване на калциеви препарати
или ако се дават първо трябва да се види кучето от ветеринарен лекар и той да прецени според растежа на кученцето и съответно ,ако се налага да направи изследване на стойностите в кръвта и след това - как и колко по каква схема да се дава калций
Публикувано: 27 November 2006 - 01:18 PM
Милото ми куче (6 мес НОК) от 2-3 дни има разстройство......и доста често ходи по нужда...... Мисля, че е нормално (....смяна на местоживеенето .....), но трябва ли да чакам да премине от само себе си или трябва да и дам някакви медикаменти. Казаха ми, че Sulfoguanidin върши работа?
Трябва ли когато има разстройство да я храня нормално или се препоръчва някаква диета?
Мерси предварително
Публикувано: 27 November 2006 - 01:24 PM
Цитат
Милото ми куче (6 мес НОК) от 2-3 дни има разстройство......и доста често ходи по нужда...... Мисля, че е нормално (....смяна на местоживеенето .....), но трябва ли да чакам да премине от само себе си или трябва да и дам някакви медикаменти. Казаха ми, че Sulfoguanidin върши работа?
Трябва ли когато има разстройство да я храня нормално или се препоръчва някаква диета?
Мерси предварително
идете на лекар
Публикувано: 27 November 2006 - 02:45 PM
Цитат
имах малко работа тези дни и за това ще отговарям сега .
относно калция - даването много зависи от начина на хранене на малкото куче - ако се храни с качествена храна - разбирайте премиум или супер премиум не е нужно допълнително даване на калциеви препарати
или ако се дават първо трябва да се види кучето от ветеринарен лекар и той да прецени според растежа на кученцето и съответно ,ако се налага да направи изследване на стойностите в кръвта и след това - как и колко по каква схема да се дава калций
Tова е добър съвет и тъй като вече сме на 2 месеца утре мисля да го водя на ваксина ще се радвам да ми препоръчате къде можем да свършим всичко на куп (разбирайте ваксина + предглед общо състояние + изследване на кръвта) предпочитам да е при човек който често се занимава с НОК.
Благодаря предварително!
пс. w)
Джаки на 45 дни
w)
Джаки днес
Edit:
Снимките са голями!
Относно храната - даваме и Роял Канин Макси Бейби Дог
Публикувано: 29 November 2006 - 09:00 AM

Публикувано: 29 November 2006 - 02:17 PM
Цитат
Като гледам снимковия материал се питам:"Кога ли ще ги стигнем Хамерика о,па Руснаците?" bgflag

Viktor von Carlos[br]

Публикувано: 30 November 2006 - 03:23 PM
Публикувано: 01 December 2006 - 04:58 PM
Знам че ни е още рано (Джаки тамън направи 2 месеца), но да попитам къде в София има кучешки училища, кое от тях бихте ми препоръчали, коя е подходящата възраст да я заведа на учлилище в каква степен е необходимо мойто присъствие, какво е необходимо да знае преди да тръгне на училище и горе долу какви са таксите?
Благодаря предварително!
Публикувано: 01 December 2006 - 06:16 PM
Публикувано: 01 December 2006 - 06:37 PM
Та затова търся място където ще обучават кучето без да се налага да съм постоянно там (разбира се събота и неделя ще отделям време)
Разгледах страницата на Сириус и останах с впечатление че не е точно това което търся (нямам нито време нито желание да ходя по състезания + това доколкото схващам от темите по състезания се иска родословие което ние нямаме, но основния проблем е че някой трябва да изкарва пари за храната и за съжаление този някой съм Аз...)та ще се радвам на други предложения.
Все пак ще звънна в Сириус да питам дали предлагат това което търся ;)
Публикувано: 10 December 2006 - 08:10 PM

Публикувано: 12 December 2006 - 10:29 AM

Публикувано: 12 December 2006 - 01:01 PM
И само да спомена: Дон и Каро са кучета, ама Кери, Виктор, Росен и Мик са хора, които трябва да стоят зад думите и делата си. А ако под Дон и Каро имаш предвид - Боби и Евгени, ами те бяха бамнати. Ама според мен няма лош или виновен всички сме в кюпа по един или друг начин. Някои умишлено други от незнание.
За съжаление това е истината.
Сори за офф топика!
Публикувано: 12 December 2006 - 01:54 PM