Dog.bg Форуми : Кучето налита на всичко

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (5 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кучето налита на всичко Оцени темата: -----

#61 Guest_Priton_*

• Група: Гости

Публикувано: 06 March 2014 - 10:26 AM

Показване на мнениетоvalnata, в 06 March 2014 - 10:18 AM, написа:

Ей, Фий :re_037: един ден да не си вземеш хаповете и ставаш неконтролируем... :ab_041: Спри да вредиш с глупавите си съвети :)

с милиционера (другият гений на човешката глупост) агитката се оформи почти напълно.

Народа правилно го е казал: Краставите магарета през девет планини се намират. Разреве ли се едно и другите веднага пристигат.

#62 Guest_Priton_*

Публикувано: 06 March 2014 - 10:29 AM

Показване на мнениетоFuria_S, в 06 March 2014 - 10:17 AM, написа:

(отегчено) игнор листа е хубава опция, възползвах се. То бива шизофренична нужда от внимание, ама какво да се прави като съм гнуслива. Нека си говори сам с няколко от свои обожатели. Инак където се появи - темата отива на кино.

На Олимп обаче е самотно. Имайте го впредвид, световно непризнати гении:-))))

Както винаги, вярна на себе си.

Надявах се да поспреш, след като демонстрира невежеството си относно сексуалното поведение, за което се напъна да ме опонираш, че такова няма.

Твоята работа стана като на духовно импотентния дето преди доста време опита да направи същото с ветеринарното поведение.

Уви! Невежеството е монолитна сила. Един по един за нищо не стават, но съберат ли се - стигане нямат.

А за милиционерчето какво да кажа - то дори и толкова не може да роди.

#63 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 March 2014 - 10:47 AM

Хехе.. хей Фий, от тебе и чеп за зеле не става.. :ud_009: Недей да ми се обясняваш и да ми хленчиш тук, ами изчезвай по най-бързият начин. Ти ако беше стока нямаше да те гонят хората.. Когато си прокуден отвсякъде :re_037: какво ти остава :ab_041: освен да си си самодостатъчен :tb_195:

#64 Guest_Priton_*

Публикувано: 06 March 2014 - 10:50 AM

Показване на мнениетоvalnata, в 06 March 2014 - 10:47 AM, написа:

Хехе.. хей Фий, от тебе и чеп за зеле не става.. :ud_009: Недей да ми се обясняваш и да ми хленчиш тук, ами изчезвай по най-бързият начин. Ти ако беше стока нямаше да те гонят хората.. Когато си прокуден отвсякъде :re_037: какво ти остава :ab_041: освен да си си самодостатъчен :tb_195:

...казало кучето и си облизало задника.

#65 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 06 March 2014 - 10:51 AM

valnata
Лошото е че е вреден за новобранците, мъти им главата с глупости - аномалии в сексуално поведение, Боже Господи, и това само защото необучен куч иска да клати себеподобните. Явно човека говори за наболелите собствени проблеми. То щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#66 Guest_Priton_*

Публикувано: 06 March 2014 - 10:58 AM

Показване на мнениетоFuria_S, в 06 March 2014 - 10:51 AM, написа:

valnata
Лошото е че е вреден за новобранците, мъти им главата с глупости - аномалии в сексуално поведение, Боже Господи, и това само защото необучен куч иска да клати себеподобните. Явно човека говори за наболелите собствени проблеми. То щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно.

Престани да продължаваш с тъпотиите си. Да си чувала се сексуално игрово поведение. Определено не си. Както и много други неща не си чувала и никога няма да чуеш поради ограничеността на ума си.

Качена снимка

#67 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2014 - 11:07 AM

Показване на мнениетоPriton, в 06 March 2014 - 10:29 AM, написа:

Показване на мнениетоFuria_S, в 06 March 2014 - 10:17 AM, написа:

На Олимп обаче е самотно. Имайте го впредвид, световно непризнати гении:-))))

... невежеството си относно сексуалното поведение, за което се напъна да ме опонираш, че такова няма... духовно импотентния ... с ветеринарното поведение. Невежеството е монолитна сила... и толкова не може да роди.

Гуци-гуци, яж боклуци ... Отдавна не беше писал по темата за чуждото невежество, богослове. Ще е добре да изчезнеш оттук, тролче мустакато!

п.п. Сега стана ли ви на всички ясно защо дори и гьонсурата К. Литов не го е изтраял тоя усмихнат псевдоучен? :ab_041:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#68 Потребителят е офлайн   MiSs KiSs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2014 - 11:31 AM

Показване на мнениетоPriton, в 06 March 2014 - 10:58 AM, написа:

Качена снимка

Поне да го беше написал грамотно! :tb_195:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Винаги ще останеш в сърцето ми, Ричи (1992-2009)

#69 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 06 March 2014 - 11:38 AM

Защо му обръщате внимание, не мога да разбера? Човека не е в ред, то от хилекоптер се вижда, информация от него - нулева, която дава - то е остаряла или по-скоро дезинформация. Абсолютно с никой не е успял да се разбере дълго време - примера с ОНОК и БОГОК е достатъчен, интересуват го интриги, плюене, клюки, собственно величаене. Жал ми е за него, такъв живот не заслужава дори подигравка, само жалост. Нека плюе, но ако дружно му ударим игнор-листа, поне ще се кротне, надявам се. Дано пак да не направи още няколко профила да си говори сам, милия.
Има си собствен форум, ама явно никой не влиза там, за това търси внимание тук. Не му обръщайте внимание и ще му омръзне:-))))
User's Signature

#70 Потребителят е офлайн   Aplazia Икона

Публикувано: 06 March 2014 - 04:27 PM

Показване на мнениетоMiSs KiSs, в 06 March 2014 - 11:31 AM, написа:

Показване на мнениетоPriton, в 06 March 2014 - 10:58 AM, написа:

Качена снимка

Поне да го беше написал грамотно! :tb_195:

MiSs KiSs, определено се борите с Фурия коя от вас да е по-напред в класацията по глупост.

Не можете да давате акъл дори и по правопис. Справка: Правописен речник на българския език, Наука и изкуство, София, 2008.

А Фурия, Коко и милиционера просто трябва да са безкрайно щастливи, че глупостта не боли. Иначе отдавна да са…

Хайде, плувайте в соса на собствената си тъпота.

#71 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2014 - 04:45 PM

Показване на мнениетоAplazia, в 06 March 2014 - 04:27 PM, написа:

А Фурия, Коко и милиционера просто трябва да са безкрайно щастливи, че глупостта не боли. Иначе отдавна да са…

А, той възкръсна! :ab_041: Вече и в женски род :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#72 Потребителят е офлайн   Aplazia Икона

Публикувано: 06 March 2014 - 05:11 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 06 March 2014 - 04:45 PM, написа:

:re_037: Приятелю, стегни се моля те. Това е термин, явно непознат за теб.
Чао!

#73 Потребителят е офлайн   Ev.Mink Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 March 2014 - 06:54 PM

Показване на мнениетоPriton, в 26 February 2014 - 07:43 PM, написа:

Показване на мнениетоFuria_S, в 26 February 2014 - 07:03 PM, написа:

Глупости на търкалета, евнусите никога не са били СТРАЖИ.

Ev.Mink,

Ще се уверите ли сега, че според вашите думи за „разбиване на невежеството” е абсолютно безсмислено да се водят такива битки.

Невежият не може да бъде оборен с аргументи

Качена снимка

Имах в предвид разбиване на моите невежество и съмнения, защото направихте критична забележка към по-предишния ми постинг, че съм попрочела оттук-оттам и съм поадаптирала знания от преди 11-13 години. Когато човек критикува (градивно, а не тролски, с цел привличане на внимание), дава освен аргументи/доказателства и алтернативни решения, подкрепени със статистически научни изследвания... или поне нещо като алгоритъма, който написах като принципно решение на този род проблеми, които са по темата на автора. Същото винаги съм очаквала, когато чета коментари на starkopt, но в повечето случаи задава загадъчни въпроси и отговаря с недомлъвки на незнаещите или неинформираните, уж да се замислят и сами да открият отговора. И ако проявят неразбиране, следва конфликт, скандал, тюхкане "какво да правя, като не ме разбират" Каква тук, във форума е целта? Да споделяме познания и опит или да се оплакваме колко сме неразбрани, защото сме много умни?! А добрите учители говорят просто, така че да ги разбират учениците. Иначе, хората разбират, че и на самите учители не са им ясни нещата.

Какво толкова има да се крие знанието, да се влиза в тайни затворени форуми/общества, като именно разкриването на знание, подкрепено с практични демонстративни уроци за разрешаване на даден проблем е най-добрия начин за убеждаване на истинността на съветите и привличане на клиенти/ученици, ако щете. А преводите на водещи автори в кинологията каква заслуга е?!... ама, моля ви се, сега младите се раждат многоезично знаещи. Друго щеше да е вашата "задруга" или тайно общество да сте признати автори от тези същите по света и да четем ваши статии, патентни методики и практики, които се ползват от съответните международно и професионално признати източници. Да, да, не се засягайте, знаем за учебниците, теориите/статиите в печата и книгите на нашия пазар. А прилагат ли се някъде в практиката на активно работещи кинолози и колко са актуални? Не зная защо в този подфорум няма списък с легитимни тренери-кинолози във важните теми, така както е във ветеринарния подфорум с легитимните ветеринарни лекари.

И макар, че разбрах, че не сте ме разбрали в този контекст, не се изясних до този момент, защото всеки има право на втори шанс да покаже добрата си страна и да бъде полезен на другите със знанията си и/или информацията, т.е. да бъде ощастливен :smile:

И да, убедих се, че ... :smile: всички са невежи, само че по различни теми. Ако човек не умее да води диалог с по-незнаещи и/или по-скоро по-неинформирани от него, то става самия той невежа по комуникация. И страшно самодоволен, че е изпреварил по-образованите по комуникация.

Нищо, няма страшно. Може да погледнем оптимистично на съществуването на невежеството, мое, ваше, на всеки с една мисъл на Алберт Айнщайн:

"Когато всички знаят, че нещо е невъзможно, идва невежа, който не знае това…и прави откритие."

Нека освен този offtopic да включа и по темата на Rijo една антистресова програма:

Tellington TTouch-Ear Strokes Helps Respiration, Digestion, Calming

What is TTouch®?

Tellington TTouch - Sarah Fisher - Discover Dogs

Кучето на Rijo е щастливо, че не е попаднало на този форум да "чете" толкова философии. :dh_188:

#74 Потребителят е офлайн   MiSs KiSs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2014 - 07:48 PM

Ev.Mink, по-добре няма как да се определи г-на. Моите поздравления!

До колкото до вас, г-н "гениален", не е нужно дори да чета името на аватъра, за да се досетя, че става въпрос за вас. Изказа ви и правописните грешки са еднакви, при всеки един нов създаден профил. Не знам какви псевдоучебници сте писали, при все, че една илюстрация не можете да направите кадърно на "пейнт". Може би хонорара на редактора ви си е заслужавал тлъстата сума. (В който и речник да ми "хвърляте" няма да намерите никъде думата "крилЕтА")
В психологията има един термин "свръхкомпенсация" (като ще се замеряме с мозък), ако искате да намерите причините да се чувствате неудовлетворен от себе си, първо разберете, каква е причината за чувството ви за малоценност. Ако ви е трудно сам - мога да ви препоръчам специалист. :r_181:

П.П.: Извинявам се на модератора за спаменето. Това е последният ми пост извън темата.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Винаги ще останеш в сърцето ми, Ричи (1992-2009)

#75 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2014 - 07:54 PM

MiSs KiSs
Така е, пише се "крилете", на мен български не ми е майчин език, но дори аз го знам)))))))))
User's Signature

#76 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2014 - 09:34 AM

Показване на мнениетоAplazia, в 06 March 2014 - 05:11 PM, написа:

Чао!

Отново силно се надценяваш. Мижитурка като теб няма как да ми бъде приятел. А що касае аплазията, то очевидно, такава сериозно е споходила псевдоучения ти мозък. Айде къш, че пак оцапа форума с плюнките си...

* АПЛАЗИЯ мед. Неправилно развитие или вроде­на липса на орган или тъкан.

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#77 Потребителят е офлайн   Aplazia Икона

Публикувано: 07 March 2014 - 09:48 AM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 07 March 2014 - 09:34 AM, написа:

Показване на мнениетоAplazia, в 06 March 2014 - 05:11 PM, написа:

Чао!

Отново силно се надценяваш. Мижитурка като теб няма как да ми бъде приятел. А що касае аплазията, то очевидно, такава сериозно е споходила псевдоучения ти мозък. Айде къш, че пак оцапа форума с плюнките си...

* АПЛАЗИЯ мед. Неправилно развитие или вроде­на липса на орган или тъкан.

Точно така, Приятелю. Аплазията е липса на това, което преди няколко мои коментара бе причина да напиша, че си кух - именно липса на нещо. И ти предложих, ако искаш да покажеш, че в черепа ти има стойностно сиво вещество, пиши по темата. Моята персона не е толкова важна, макар че явно доста си обсебен от нея, за да свеждаш коментарите си единствено до злобно-комплексирани обиди и кухи брътвежи, приятелю!

Щастливо момче си ти. Много щастливо, защото просто не можеш да се видиш какво представляваш.

А фактът, че си примитивен комплексар се потвърждава и от действията ти за постоянното ми отстраняване от форума. Написах ти го - ако претендираш да си нещо, оборвай ме с факти по същество, касаещи съответната тема.

#78 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2014 - 12:22 PM

Показване на мнениетоAplazia, в 07 March 2014 - 09:48 AM, написа:

Точно така, Приятелю. Аплазията е липса на това, което преди няколко мои коментара бе причина да напиша, че си кух - именно липса на нещо. И ти предложих, ако искаш да покажеш, че в черепа ти има стойностно сиво вещество, пиши по темата. Моята персона не е толкова важна, макар че явно доста си обсебен от нея, за да свеждаш коментарите си единствено до злобно-комплексирани обиди и кухи брътвежи, приятелю!

Щастливо момче си ти. Много щастливо, защото просто не можеш да се видиш какво представляваш.

А фактът, че си примитивен комплексар се потвърждава и от действията ти за постоянното ми отстраняване от форума. Написах ти го - ако претендираш да си нещо, оборвай ме с факти по същество, касаещи съответната тема.

Не, не съм приятел с подлоги (ако ще и бивши) на Камен Литов. Не, не съм приятел с аплазийни псевдоучени богослови. Поради многобройните ми комплекси не съм приятел и с особи, сменили стотици пъти потребителското си име, само и само да попаднат в светлината на форумните прожектори ... и да, става дума за теб, Николай Атанасов.

п.п. Не извършвам АМА НИКАКВИ ДЕЙСТВИЯ за "постоянното ти отстраняване от форума". Не си ми толкова важен. Разгеле, намерили са се разумни люде, дето са се опитали да спрат тролска напаст като теб. За клиничен случай като твоя съм длъжен да уведомявам незапознатите. Затуй съм се нагърбил с мисията да запознавам другите неуки и давещи се в глупостта си хора с джуджи-буби-дубита като теб, сладък Мустакатко. Айде къш-къш с крилеТАТА, че трябва да метеме след теб!
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#79 Потребителят е офлайн   ivangog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:скулптора , кучета , колоездене ,

Публикувано: 08 March 2014 - 07:32 AM

Направо звучи невероятно , че осрахте така темата .
User's Signature

Не трябва непременно да сте луд за да работите при нас , но все пак помага !

#80 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2014 - 08:18 AM

Показване на мнениетоivangog, в 08 March 2014 - 07:32 AM, написа:

Направо звучи невероятно , че осрахте така темата .

Верно?

На мен пък ми звучи невероятно, че сте готови да слушате гласа на лудостта, вместо да го изритате на секундата. Разрухата в българската кинология започна с появата на подобни апологети на мъдростта. Кой за пари, кой за ,,виж ме кой съм,, и сега се дърляме по форуми, вместо да сме с кучетата си на полигона или в изложбената зала. Шут за трола Атанасов!
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

• (5 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема