Бретон спаньол
Публикувано: 27 December 2008 - 03:51 PM
Да се представи и ние. Казвам се Катя и съм от София. Имам най-прекрасното кученце - казва се Меги, но така е само по родословие и тъй като името не допадна на никой я прекръстихме на Зина. Вече сме на седем месеца и още има толкова много да учим. Тази година беше изключително щастлива за нас. Станахме трети на парада на шампионите, както и абсопюлен балкански шампион при подрастващите. Така че мога с гордост да кажа, че и ловните породи макар и да не са толкова атрактивни, все пак са много красиви. Надявам се 2009 година да е също толкова добра за нас и на ринга. Искрено искам на всички да пожелаем весело и щастливо посрещане на Новата година и да се сбъднат всичките ви желания и мечти.
Катя и Зина
Катя и Зина
Публикувано: 28 January 2009 - 10:12 PM
Темата беше преминала отвъд първата страница ,та чак в средата на втората и аз реших,понеже много ми хареса победителката в София на Бест папи/подрастващою/ ---Меги , та я връщам пак с начале и със същата молба :за челна снимка ТУК давайте на победителката...

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 02 February 2009 - 05:17 PM
Изложбите ще се проведат в зала Локомотив (до стадион Локомотив) от 10.00.ч.
Извадка от сайта на БРФК.
Едната изложба е на 14.02.2009 г., а другата на 15.02.2009 г. Ако решите да идвате и имате нужда от нещо обадете се. Ние сме малка, но доста добра компания :yahoo: и ще ни е приятно да се запознаем. :wub:
Извадка от сайта на БРФК.
Едната изложба е на 14.02.2009 г., а другата на 15.02.2009 г. Ако решите да идвате и имате нужда от нещо обадете се. Ние сме малка, но доста добра компания :yahoo: и ще ни е приятно да се запознаем. :wub:
Публикувано: 02 February 2009 - 08:59 PM
КАРЛО ОТ Д-ГРАД

"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz 1864-1936
http://www.working-d...a%20Dvora%20CS/
http://www.working-d...ls/520770/..CS/
Публикувано: 12 February 2009 - 02:22 PM
През април месец в Асеновград ще има две международни изложби и съдия ще е зам.председателката на Белгийския бретон клуб. Надявам се да се съберем повече бретони, така ще имаме оценка и от едина изтъкната съдийка и изключителен познавач на породата.