Dog.bg Форуми : С какво храните хъскито си?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (110 Страници) +
  • « Първа
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

С какво храните хъскито си?

#1121 Потребителят е офлайн   husko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 21 December 2009 - 08:42 PM

защо тя тази фирма е специална за този магазин и правят намаленияя !!
User's Signature

Качена снимка

#1122 Потребителят е офлайн   Persona Grata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 December 2009 - 08:55 PM

Цитат(Meto @ Dec 21 2009, 03:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
аз пазарувам от друг е-шоп и съм доволен. Доставки на време, чувалите в добро състояние, предлават удобни начини на плащане. Със риск да бъбде прието като реклама.

http://zoomagazin.eu...&...586&start=0

ето ги линка.

Аз също ползвам този магазин, като веднъж поръчвах чувал с гранули (подариха ни и кожен кокал wub.gif ) и веднъж транспортна чанта за куча, ползвах опция "взимане от магазина" и съм много доволна, и двете неща бяха в отлично състояние, цената та е най-ниска, който намерих, а и има допълнителни отстъпки. ba_025.gif

Дано МОДа не го сметне за реклама, нямам това за цел, просто споделям, но ако го сметне все пак - да ми изтрие поста или да го редактира. rc_036.gif
User's Signature

Усмивката на Булдог е способна да разтопи камък
Style Bullet Prince

Качена снимка

#1123 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 21 December 2009 - 09:09 PM

Да тази марка Clever е на Била,нещо като Аро на Метро и Мистър Пигс на Пикадили,но наистина е много евтино по-добре прочети хубаво етикета какво съдържа и сравни с някоя утвърдена и качествена храна дали съдържа всичко необходимо за кучето.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1124 Потребителят е офлайн   husko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 21 December 2009 - 09:11 PM

ахам ами да добре че ми каза дано да е хубаво както другите smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#1125 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 December 2009 - 09:13 PM

Цитат(husko @ Dec 21 2009, 08:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ами честно да ви кажа на скоро видях евтини гранули значи 16 лв -10 кг струва ми се втино марката е clever намира се в БИла в ямбол а може и в други градове нзнам но ви предлага, тази храна аз мисля да взема на Закс защото е евтино иначее 10 кг 26 там някаде smile.gif

Нищо повече от евтино изпълнение на кучешка храна няма нищо общо със другите гранули. Веднъж купих и аз така чувал за 20 лв беше май ако не се лъжа. За улични кучета предпочитаха сух хляб вместо това нещо подобие на гранули.
User's Signature

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.

#1126 Потребителят е офлайн   jorji Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2009 - 11:49 PM

а какво ще кажете за brekkies
http://zoomagazin.eu...N_4983_b588.jpg

норти като беше малък една от техните серии ми я препоръчваха като качествена,
тогава той не я прие много добре, но сега вече не е особено предирчив (:

#1127 Потребителят е офлайн   syndrome Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 December 2009 - 10:46 AM

Мисля, че в момента продуктите Nutra Nuggets са най-добрия избор цена-качество.

#1128 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2009 - 02:32 PM

Неро отказва да яде , това което му се готви, не яде гранули, а само някакви бисквити и препечени фиии и плодове! На какво може да се дължи? И как да го накарам да яде?
User's Signature

Качена снимка

#1129 Потребителят е офлайн   ATANASOVA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2009 - 04:43 PM

Здравейте!Много се зарадвах на тази тема защото и при нас проблема с храненето е голям.Имам бебе на 3 мес.-аляски маламут който не проявява интерес към никаква храна.Пробвахме 3-4 вида висок клас гранули -въобще не желае да ги опита даже,пробвахме ориз,супи,препечени филийки-Не иска.А да не говорим за плодове или зеленчуци.Такова злоядо куче не съм срещала досега.Яде единствено варено месо-свинско,телешко,но и то взе да му омръзва и съвсем вече ми се изчерпаха идеите какво да му давам.И заради това злоядство расте доста под нормите за килограми а това ме тревожи.Според ветеринаря няма причина да не яде а просто е капризен.Но какво да му давам....?Моля ако имате идеи помогнете ни
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1130 Потребителят е офлайн   Itsko_EliNka_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2009 - 07:44 PM

Хора,всичко идва според мен от много глезене.Естрея е хипер злояда гад!!!Пробвали сме почти всички висок и среден клас храни,както и готвено.Обаче без ефект ud_009.gif .Спрете се на една храна, изградете режим и го спазвайте.Слагате купата не яде до 10-15 мин махате храната.При нас нямаше ефект но се надявам при вас да има, знам какво е да имате злоядо ку4е.!Ако някой преди ми беше казал за злояди кучета нямаше да му повярвам ea_103.gif Стои гладна по 3-4 дена и даже не и пука ud_009.gif

П.С Иначе е здрава,енергична и щура за 3ма :) btw давали сме и добавки и витамини,но също без никакъв резултат ;( . Поздрави и успех с вашите гадове ae_085.gif

#1131 Потребителят е офлайн   bezmalvniq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 23 December 2009 - 08:00 PM

Моя бандит яде без проблеми една и съща храна гранули -марка ФАВОРИТ с вкус на пилещко месо.вече хапва по веднъж на ден,той не пропсука и едно ядене ,което мн ме радва.другоот кеоот яде е хляб след разходка,понеше той мн изразходва енергия и треа да му дам нещо за да запази силите на следващия ден.освен гранули м у давам и витамини или зеленчущи в ограничено количество,но не и друга храна квато вие давате ea_103.gif ab_041.gif

#1132 Потребителят е офлайн   Athanna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Интереси: древни езици и култури, литература, свирене на пиано, пеене, музика, писане (поезия и кратки форми), short movies making, фотография, фотообработка, рисуване, танцуване, white sensations, джаз, цветя и животни
Публикувано: 23 December 2009 - 08:06 PM

QUOTE (Itsko_EliNka_ @ Dec 23 2009, 07:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Хора,всичко идва според мен от много глезене.Естрея е хипер злояда гад!!!Пробвали сме почти всички висок и среден клас храни,както и готвено.Обаче без ефект ud_009.gif .Спрете се на една храна, изградете режим и го спазвайте.Слагате купата не яде до 10-15 мин махате храната.При нас нямаше ефект но се надявам при вас да има, знам какво е да имате злоядо ку4е.!Ако някой преди ми беше казал за злояди кучета нямаше да му повярвам ea_103.gif Стои гладна по 3-4 дена и даже не и пука ud_009.gif

П.С Иначе е здрава,енергична и щура за 3ма :) btw давали сме и добавки и витамини,но също без никакъв резултат ;( . Поздрави и успех с вашите гадове ae_085.gif

Това с махането на паничката върши работа. На картона, който ни даде развъдчикът когато взехме Ери пишеше, че ако отказва храна, то тя да не се оставя на нейно разположение. И малката пандишпанка започна с капризите - не искам Роял Канин, не искам не знам си какво... Минахме и през Пурина Про план пъпи... След това Hill's Puppy... Три пъти се цупеше на паничката - близвайки два-три пъти от нея и я вдигахме демонстративно, давайки храна на следващото хранене. На четвъртия път прояде.
User's Signature

The best compliment they made me ever, is that we look very much alike with my dog.
~Athanna

#1133 Потребителят е офлайн   bezmalvniq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2009 - 08:09 PM

калпазанина като беше бебе яде като прахосмукачак,че като го видя да прави така баш голям зор прави само и само да не се задави.че е заприличал на прасе ab_041.gif af_089.gif

#1134 Потребителят е офлайн   Itsko_EliNka_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2009 - 08:17 PM

Цитат(Athanna @ Dec 23 2009, 07:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Itsko_EliNka_ @ Dec 23 2009, 07:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Това с махането на паничката върши работа. На картона, който ни даде развъдчикът когато взехме Ери пишеше, че ако отказва храна, то тя да не се оставя на нейно разположение. И малката пандишпанка започна с капризите - не искам Роял Канин, не искам не знам си какво... Минахме и през Пурина Про план пъпи... След това Hill's Puppy... Три пъти се цупеше на паничката - близвайки два-три пъти от нея и я вдигахме демонстративно, давайки храна на следващото хранене. На четвъртия път прояде.

Не знам 4естно zd_120.gif При нас това не помага.В чудо сме се видяли с нея яде когато тя реши а не когато и даваш.Както написах по-горе, има случай и по 5 дни да седи гладна,но не защото ние я държим а защото тя отказва :(

П.С имам чуството че е супер активна.Бяга 10 км отделно ходи на повод и пак явно не се умаря за да яде!?Не знам,Не знам ако имаш няква идея давай отворен съм за съвети и предложения

#1135 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 28 December 2009 - 05:13 PM

Вчера бях приятно изненадана с коледен подарък от доставчика на храна(чорапче с лакомсртва), както и вместо Josera ми донесе Bosch на същата цена - имало намаление af_089.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1136 Потребителят е офлайн   daydreaming Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2009 - 07:34 PM

За хрущялите важи ли същата забрана като за костите?
User's Signature

Качена снимка

#1137 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 December 2009 - 08:12 PM

Цитат(daydreaming @ Dec 28 2009, 07:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
За хрущялите важи ли същата забрана като за костите?

Аз мисля че не, те са меки по-меки от гранули даже.Какво меже да му стане от хрущял?Ще си го сдъвче и смели безпроблемно.Ако някой има друго мнение да ме поправи,но аз давам хрущяли от време на време(като има)
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1138 Потребителят е офлайн   husko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2010 - 09:57 PM

Цитат(nushcho @ Dec 28 2009, 05:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Вчера бях приятно изненадана с коледен подарък от доставчика на храна(чорапче с лакомсртва), както и вместо Josera ми донесе Bosch на същата цена - имало намаление af_089.gif

а откаде порачваш ттази храна и колко струват доставките и храните
User's Signature

Качена снимка

#1139 Потребителят е офлайн   husko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 January 2010 - 07:21 PM

Моля те кажи ми .!!!
User's Signature

Качена снимка

#1140 Потребителят е офлайн   yovchev_87 Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 04 January 2010 - 08:30 PM

Ние от близо месец се храним с EQUILIBRIO. Храната е бразилска и като цяло съм много доволен.Странно защо немога да я намеря в никой от сайтовете които предлагат храни.Ако някой от вас има наблюдения над тази храна нека ги сподели.
User's Signature

Качена снимка

• (110 Страници) +
  • « Първа
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема