С какво храните хъскито си?
Публикувано: 21 December 2009 - 08:55 PM
http://zoomagazin.eu...&...586&start=0
ето ги линка.
Аз също ползвам този магазин, като веднъж поръчвах чувал с гранули (подариха ни и кожен кокал

Дано МОДа не го сметне за реклама, нямам това за цел, просто споделям, но ако го сметне все пак - да ми изтрие поста или да го редактира.

Публикувано: 21 December 2009 - 09:09 PM
Публикувано: 21 December 2009 - 09:13 PM

Нищо повече от евтино изпълнение на кучешка храна няма нищо общо със другите гранули. Веднъж купих и аз така чувал за 20 лв беше май ако не се лъжа. За улични кучета предпочитаха сух хляб вместо това нещо подобие на гранули.

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 22 December 2009 - 11:49 PM
http://zoomagazin.eu...N_4983_b588.jpg
норти като беше малък една от техните серии ми я препоръчваха като качествена,
тогава той не я прие много добре, но сега вече не е особено предирчив (:
Публикувано: 23 December 2009 - 04:43 PM
Публикувано: 23 December 2009 - 07:44 PM

П.С Иначе е здрава,енергична и щура за 3ма :) btw давали сме и добавки и витамини,но също без никакъв резултат ;( . Поздрави и успех с вашите гадове

Публикувано: 23 December 2009 - 08:00 PM

Публикувано: 23 December 2009 - 08:06 PM

П.С Иначе е здрава,енергична и щура за 3ма :) btw давали сме и добавки и витамини,но също без никакъв резултат ;( . Поздрави и успех с вашите гадове

Това с махането на паничката върши работа. На картона, който ни даде развъдчикът когато взехме Ери пишеше, че ако отказва храна, то тя да не се оставя на нейно разположение. И малката пандишпанка започна с капризите - не искам Роял Канин, не искам не знам си какво... Минахме и през Пурина Про план пъпи... След това Hill's Puppy... Три пъти се цупеше на паничката - близвайки два-три пъти от нея и я вдигахме демонстративно, давайки храна на следващото хранене. На четвъртия път прояде.
Публикувано: 23 December 2009 - 08:17 PM

Това с махането на паничката върши работа. На картона, който ни даде развъдчикът когато взехме Ери пишеше, че ако отказва храна, то тя да не се оставя на нейно разположение. И малката пандишпанка започна с капризите - не искам Роял Канин, не искам не знам си какво... Минахме и през Пурина Про план пъпи... След това Hill's Puppy... Три пъти се цупеше на паничката - близвайки два-три пъти от нея и я вдигахме демонстративно, давайки храна на следващото хранене. На четвъртия път прояде.
Не знам 4естно

П.С имам чуството че е супер активна.Бяга 10 км отделно ходи на повод и пак явно не се умаря за да яде!?Не знам,Не знам ако имаш няква идея давай отворен съм за съвети и предложения
Публикувано: 28 December 2009 - 08:12 PM
Аз мисля че не, те са меки по-меки от гранули даже.Какво меже да му стане от хрущял?Ще си го сдъвче и смели безпроблемно.Ако някой има друго мнение да ме поправи,но аз давам хрущяли от време на време(като има)
Публикувано: 03 January 2010 - 09:57 PM

а откаде порачваш ттази храна и колко струват доставките и храните