С какво храните хъскито си?
Публикувано: 07 May 2008 - 12:35 PM
Публикувано: 08 May 2008 - 11:03 PM
Публикувано: 13 May 2008 - 07:29 AM

Кучето е най-добрият приятел на човека. А човека ДАЛИ е най-добрия на кучето ???
Публикувано: 13 May 2008 - 09:12 AM
Цитат
Каквоооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И дума да нямя ;D ;D ;D ;D :angry: Кучетата от тази реклама са моя собственост и на развъдник Вабанк и въобще няма грам истина в това,което са ви казали!!! Пффуу как си лъжат хората беее, кой знае колко бебета имат тези кучета из БГ на вски кучето му било в рекламата....нямам думи.
Съжелявам за отклонението по темата :izcherven:
Публикувано: 13 May 2008 - 09:19 AM
Цитат
Нещо или не си разбрал или те връзват яко!!!

JulyVell Siberians
Публикувано: 13 May 2008 - 09:42 AM
Цитат
Според мен по-малките гранули са по-добри. Моето куче също яде лакомо доста и кое дъвче кое не само то си знае - но със сигурност не дъвка 40 пъти на хапка ;)
Проблема е, че и големите гранули пак толкова ги дъвка ;)
А по-лесно понася по-малките гранули дори да ги гълта, отколкото големите - много е възможно ако ги гълта и тях цели да има проблеми със стомаха.
Ако си яде храната и му понася няма смисъл да му я сменяш. По-скоро гледай доколкото е възможно да го накараш по-леко да яде, не му стой на главата докато яде и подобни неща - за да не се притеснява. Има мисля писано по това във форума, а и не само, как да се справи човек.
Публикувано: 13 May 2008 - 10:15 AM
Цитат
Не смятам, че тази дискусия е за тази тема.
Иначе това дето казваш - без да се заяждам, ама кучето не е кола все едно на диагностика да го заведеш, да видят дали му тропа предницата и дали тече масло от някъде и да го вземеш или не.
Ако не искаш куче с родословие и за изложби, и ако си съвестен, и за разплод - може да си вземеш куче и от него, не е родословно, но за домашен любимец ще е перфектно. Сега друг е въпросът, че този човек реално те лъже. Това е доста обезпокоително и аз не бих си взел куче от човек, който ме лъже. Недай си боже може да премълчава и че му има нещо на кучето - може да е болно (и се съмнявам, че ветеринаря може да ти каже за всички болести дали му има нещо или не), може да е с лош нрав, агресивно (няма за момента лесно как ветеринаря да разбере) - и други подобни неща, все неприятни за теб.
Публикувано: 13 May 2008 - 01:45 PM
Доказателство за това дали е "чисто" е доказания произход т.е. родословието, а не думи и приказки.

JulyVell Siberians
Публикувано: 15 May 2008 - 12:18 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 May 2008 - 01:25 PM
Публикувано: 01 June 2008 - 11:53 AM
Plus tova davam im meso ,eden obrok suva hrana ,eden meso :)
Pozz

InnerVision Kennel - Siberian Husky F.C.I. 607
www.innervision.com.mk
Публикувано: 04 June 2008 - 11:43 AM
Цитат
защо все още го храните с джуниър, няма ли годинка вече? на едикета пише и килограмите на животното за по-добра ориентация, на Марк му взимам роял канин за кучета до 25кг от 1-7 год. възраст и са едрички, не много, но все пак ги дъвче
Публикувано: 10 June 2008 - 05:32 PM
бих искал да давам на моята но нз каква , трабва да
е някоя обезсолена , давайте съвети коя най добре я понасят
и харесват :blink: за сега си мисля Цаца да й взема , от дребните
рибки , кои са най-добре да се дават :blink: