С какво храните хъскито си?
Публикувано: 07 September 2008 - 06:44 AM
Цип си помислих друго, но от снимките разбрах на кое викате цип. Май май съм го изразял :huh: (за първи път отварях подобен чувал).
Мерси за отговора.
А за киселото мляко, ами малко да разменя гранулките - смисъл знам че в гранулите има всичко, от което се нуждае едно куче, но не искам да го храня 100 % с гранули.

JulyVell's Johnnie Walker - Red Label Owner
Публикувано: 09 September 2008 - 07:41 AM
Доволна си бях и даже мислех да си взема чувал, ама от магазина ми казаха, че скоро не са поръчвали от вносителите и някакви такива и не съм търсила направо от тях да си поръчам...
Реалната и цена обаче би трябвало да е (малко) по-ниска от Роял Канин, та вече не съм сигурна за сравнение между точно тях двете.
Ето тема във форума за Belcando
И вече ти си решаваш как се отразява на твоето куче :blink:
Всъщност на последната изложба във Пловдив са били спонсори (или както там се казва, видях такива храни по снимките), тъй че може някой друг съфорумец да я е пробвал и да сподели по-мъдро мнение.
Публикувано: 10 September 2008 - 09:14 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 11 September 2008 - 02:35 PM
понеже сме в къща за не определно време
Госпоица Венче отива избира си някоя царевица
и такова блаженно ядене настава :rolleyes:
Гадна сурова царевица дето хората си хранят кокошките
Даже ще гледам да я снимам как си я държи и си похапва блаежнно
на всичкото отгоре не я дава. Ляга върху нея и
ха посмей да и я вземеш
придобива този вид :rolleyes:
ткова чудо не ми се беше случвало
та в последните няколко дни Анук я храня - по скоро тя си се храни с царевица
Публикувано: 11 September 2008 - 04:07 PM
И да вземеш царевицата. Пък после ако искаш я дай пак - дали е лошо да яде царевица - не знам ;)
Публикувано: 11 September 2008 - 04:12 PM
мен ме интересува далие лошо да яде царевица
а за другото
хормоните още я държат и си мисли, че е бременна
и си е скатала една чушка и един кочан от царевица за деца
ама сутринта не успях да ги прибера
преди това един гумен рак си беше прибрала
но аз колко и да прибирам тя все нещо си намира да си пази
Публикувано: 16 September 2008 - 04:22 PM
Публикувано: 16 September 2008 - 04:41 PM
Публикувано: 16 September 2008 - 05:50 PM
Цитат
Както някой някъде беше писал, много точно според мен- "Това, което не е полезно за вас е по-скоро вредно за вашето куче". Тъй че сам си прави изводите. Аз лично бих ти препоръчал да му даваш само неща с известен произход- кашкавал, сирене, диня също обича моята, но внимавай със семките.
Публикувано: 16 September 2008 - 07:00 PM
П.с. Не давайте само месо, дреболийки и т.н., гранулата трябва да ви е основата в цялото меню. Тук има интересни неща събрани на едно място! Полезно е да се прочетат, ако не са. В раздела "Хранене", може да има и точен отговор на въпросите, които си задавате! ;)

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 16 September 2008 - 07:24 PM
Публикувано: 17 September 2008 - 10:19 PM
Цитат
Цитат
Въобще не искам и да си помислям каква миризма ще се разнася после. На морето бяхме набарали една скумриешка глава и после цялото семейство не можа да спи ;D Като цяло, тази BARF система ми се струва малко странна. Все пак, кучето е домашно животно. Не е като котето, което го има навсякъде. Колко бездомни Шар Пей или пекинези сте видяли? Не мисля, че кучето е "пригодено" за тези храни, ама това ще го кажат други, по-запознати, че аз съм малко бос тук.
ЕДИТ:
Цитат
Е това ако можех да го изпринтирам и да го показвам на всеки многознайко, който ми казва, че на кучето му трябва разнообразие... на кучето не му трябва разнообразие- на НАС ни трябва. Да, точно така, ние му даваме това, което мислим, че на човек би му харесало, гледаме го така, както мислим че на човек би му харесало. Тук Сизър Милан доста би помогнал...
Публикувано: 17 September 2008 - 10:25 PM
Та въпроса ми е рибата трябва ли да се обезкостява или не?