Нашите приятели- вълнистите папагали
Публикувано: 20 January 2010 - 11:52 AM

П.С: Иии..един въпрос...мисля да постелвам нещо отдолу, но не знам дали трябва (и ако трябва- какво?)...

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-(
Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.
Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!!!
Публикувано: 20 January 2010 - 11:33 PM
Не знам другите как чистят, аз до скоро ги сменях по два пъти на де, сега вече ме е хванал мързела и само по веднъж.
Предполагам няма нужда да ти казвам, че хартията, без значение кой вариант ти е най-удобен, трябва да е чиста.
Публикувано: 25 January 2010 - 01:38 PM
Публикувано: 25 January 2010 - 06:50 PM
Извинете, ако се изказвам прекалено грубо, но наистина съм изумена. Няколко пъти прочетох предишния пост с надеждата, че нещо не съм разбрала... чистене на четири месеца и постелка от котешка тоалетна... не знам кой е този цял свят, в който така се гледат папагали, за пръв път чувам такова нещо и съм ужасена.
Публикувано: 25 January 2010 - 10:43 PM
Публикувано: 25 January 2010 - 10:48 PM
Публикувано: 26 January 2010 - 12:45 AM
Публикувано: 26 January 2010 - 02:33 PM
" Постелка за дъно
Тази година експериментално на част от клетките заменям котешката тоалетна която използвам с дървени пресовани цилиндърчета с цел по малко прах.Надявам се да абсорбират добре и да не се изхвърлят толкова от клетката. "
Ще прикача и една снимка за да видиш за кво иде реч...
Ако чак толкова много боклук ти правят твойте папагали, можеш и по-често да сменяш...но в случая при човека до колкото видях е един папагал, които не може да направи боклук за 10...
Прикачени снимки
Публикувано: 26 January 2010 - 04:12 PM
Публикувано: 26 January 2010 - 05:04 PM
Иначе да докладваме - оня пернат дивеч, дето долетя лятото все още обитава "временната" клетка която открих и все още е горд притежател на проблемните "брадавици", които се опитвахме да преборим и с антигъбични, и с витамини, и с антибиотици... Гадна работа, въпреки че очевидно не му пречат особено и видимо не се чувства зле, но определено не са нормални и никой от докторите, които го видяха не даде конкретна диагноза

Вход

Горе
Цитиране +