Съжалявам, че се намесвам но мисля че има недоразумение - наистина става въпрос за котешка тоалетна, но същата като вид е подходяща и за гризачи и птици... Това са гранулирани (в различни форми - топчета, цилиндри и "камъчета") и обезпрашени дървени стърготини - абсолютно натурални и безвредни. А за обикновеното котешко "бенто" както повечето го познават - да, някои ползват и това и няма никакви проблеми но честно казано не бих препоръчала, особено за птици които обичат да "опитват" всичко - все пак си е жив цимент (въпреки, че не е привлекателен на вкус за птицата тя може да поеме достатъчно количество за да стане беля

)
Иначе да докладваме - оня пернат дивеч, дето долетя лятото все още обитава "временната" клетка която открих и все още е горд притежател на проблемните "брадавици", които се опитвахме да преборим и с антигъбични, и с витамини, и с антибиотици... Гадна работа, въпреки че очевидно не му пречат особено и видимо не се чувства зле, но определено не са нормални и никой от докторите, които го видяха не даде конкретна диагноза

Все още ми се ще да направя едно от двете - да го подаря на някой, който ще има достатъчно време за него (заслужава перкото) или да му взема другарче, което ще не ще да му обръща нужното внимание

Ама с тия израстъци още не смея - ми ако станат двама мутанти ще ми плашат кучетата