Нашите приятели- вълнистите папагали
Публикувано: 10 May 2007 - 07:43 PM
Elfur Didu, давай нататък, лично на мен ми е много интересно и ми се слуша още много, особено разказано така картинно! super best
iorito, браво! Да, това би трябвало да са новите перца, спокойно! А че бързо ядат покълналите семена, нормално е, сега пилето ти си удвоява всеки ден теглото, а това е най-добрата храна за него и родителите го знаят. Може и орехи да им сложиш, някой беше писал преди...
iorito, браво! Да, това би трябвало да са новите перца, спокойно! А че бързо ядат покълналите семена, нормално е, сега пилето ти си удвоява всеки ден теглото, а това е най-добрата храна за него и родителите го знаят. Може и орехи да им сложиш, някой беше писал преди...

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 13 May 2007 - 07:22 PM
Папагалите са малки птици и дори най-малкото третиране и попадане на вреден препарат върху листата може да им навреди така че те съветвам да ги измиеш

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 13 May 2007 - 10:06 PM
Цитат
Наистина ли ги ядат?Днеска мойте откриха сезона и си направиха една хубава баня на сланце.След което задрямаха. l)
Разбирасе че ядат листа от глухарчета

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
.gif)
Публикувано: 16 May 2007 - 06:19 PM
b)
Прикачени файлове
-
img_1165325989.jpg (82.96K)
Брой сваляния: 75

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 16 May 2007 - 09:48 PM
sky, съболезнования за птичето, моите са доста по-жизнени вече но на женската много са и опадали перата около човката - вече е бая голямо оголено петно. вет-а казва че тва било от крастата и че се лекувало бавно, но мен ме плаши, иначе не е възпалена кожата има си нормален цвят, не се зачервява, но все пак ме притеснява. прикачвам и снимки
Прикачени файлове
-
Photo_0014.jpg (41.93K)
Брой сваляния: 68
Публикувано: 17 May 2007 - 02:32 PM
благодаря на всички за съчувствието.Днес реших да проверя в зоомагазините за нова птичка,но всички папагалчета бяха много малки и не си взех(казаха ми ,че са на 3 месеца).Не им личеше хубаво полът,а и незнам дали мъжкият ще приеме такова малко пиле в клетката си .Дайте ми съвет-да взема ли толкова малко пиле или да търся другаде по-голямо.А иначе много ми е мъчно за мъжкаря,който тъгува за половинката си.Изглежда съвсем здрав,но не кряска като преди,а само тихо чурулика и непрекъснато се глежда,сякаш я търси.