Публикувано: 26 October 2007 - 06:20 AM
Честито, iorito! Тъкмо за Коледа ще си имаш поотраснали бебета :)
Никой ли няма идея защо продължават да ми умират бебетата :'( Мислих, мислих къде сгреших, не можах да го измисля. Как така отгледани пилета залиняват, каква беше тази болест. От 4 пилета вече 2 умряха, третото сега е при мен и му давам антибиотик, но сигурно и то ще умре. Четвъртото, най-голямото, вече има нов дом, но се притеснявам че и на него може нещо да се случи. И странното е, че се разболяват само бебетата на първата майка. Двете сирачета, които са в същата снесилка, са много жизнени (е, дано такива и да си останат). Мина ми през ума като идея да "обвиня" женската - тя е невероятна майка, но реално аз не знам възрастта й и колко пъти досега е люпила пилета. Купих я заедно с мъжкия като "работеща двойка" , но тогава не си дадох сметка защо някой е решил да ги продава, след като са работещи. А някъде четох че женска която е имала много поколения, накрая отглежда хилави и болнави бебета. Моля някой ако има идея къде може да е проблема, да сподели. Чувствам се ужасно разочарована, такова желание имах и толкова се радвах в началото, а то какво стана...