Лхаса апсо+ши тцу
Публикувано: 03 November 2009 - 11:42 PM
Не сме търсили породисто кученце, просто Кевин ни открадна сърцата и си го взехме!
За хубавото лошо не можеш да кажеш

Елементите на щастието са три - нещо да правиш, нещо да обичаш и нещо, за което да се надяваш.
Публикувано: 04 November 2009 - 06:09 PM
Публикувано: 08 November 2009 - 12:03 AM
ne se vr'zvay! idvay na izlojba i AKO tam nameri6 6i-tcu- pe4eli6!
Ako ne... az ne poznavam nikogo v BG koi to ima razv'dnik na 6i-tcu, tova koe to se prodavat po magazani NE E ши тцу
snimki ISTINSKI Shi-tsu

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 08 November 2009 - 12:04 AM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 08 November 2009 - 12:07 AM
Не сме търсили породисто кученце, просто Кевин ни открадна сърцата и си го взехме!
s'jelavam, no va6e ku4e ne otogovara na standarta za shi-tcu.... imate cvetna/kolorova bolonka. Ne e poroda.
No ina4e mnogo slabko

училище
Публикувано: 08 November 2009 - 12:09 AM
не се продават
на толкова за колкото са купени родителите.Това е една от най-добрите породи като изглед и характер ,съчетанието е невероятно добро.Изискванията са да се разресва редовно и да му се скубат косъмчетата от ушите .Това го прави доктор ,ако не сте достатъчно уфатни.Аз си го правя сам и то с успех се справям.Не са предразположени към генетични заболявания.Аз самия имам често малки от тази порода ,ако
има интерес ,цените са м/у 350 и 400 лева.
свържете се ,ще ви консултирам ,ако не друго поне какво да търсите .Телефон 0897596036.
предразположени към генетични заболявания!

училище
Публикувано: 08 November 2009 - 12:05 PM
s'jelavam, no va6e ku4e ne otogovara na standarta za shi-tcu.... imate cvetna/kolorova bolonka. Ne e poroda.
No ina4e mnogo slabko

МНОГО ВАЖНО!!!

ВАНОТО Е ЧЕ СИ ГО ОБИЧАМЕ И Е СУПЕР ДИВАК!!!
А, КОЛКОТО ДО ТОВА ДАЛИ Е ПОРОДА ИЛИ НЕ, НЕ Е ВАЖНО - ПОНЕ ЗА НАС!(ВЪПРЕКИ ЧЕ СИ Е ЧИСТО ШИ-ТЦУ, НО НЕ СМЯТАМ ДА СИ ГУБЯ ВРЕМЕТО ДА СПОРЯ С НЯКАКВИ НАРЦИСТИЧНИ ЛАИЦИ, КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ СА МНОГО ВЕЩИ В ТАЗИ ОБЛАСТ)
НЕ СМЕ СИ ВЗЕЛИ КУЧЕ, ЗА ДА СЕ ПРАВИМ НА КОКОНИ ИЛИ ДА СЕ НАДУВАМЕ, А ЗА ДА ВНАСЯ
РАДОСТ И ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ В НАС И ДОМЪТ НИ!!!
И НАКРАЯ - ВСЕ ПАК ФОРУМЪТ Е БЪЛГАРСКИ И СЕ НАМИРА В БЪЛГАРИЯ, ЗАТОВА МОЛЯ ВИ - ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА И ПОНАУЧЕТЕ МАЛКО БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК!!!

Публикувано: 08 November 2009 - 12:18 PM
No ina4e mnogo slabko

МНОГО ВАЖНО!!!

А, КОЛКОТО ДО ТОВА ДАЛИ Е ПОРОДА ИЛИ НЕ, НЕ Е ВАЖНО - ПОНЕ ЗА НАС!(ВЪПРЕКИ ЧЕ СИ Е ЧИСТО ШИ-ТЦУ, НО НЕ СМЯТАМ ДА СИ ГУБЯ ВРЕМЕТО ДА СПОРЯ С НЯКАКВИ НАРЦИСТИЧНИ ЛАИЦИ, КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ СА МНОГО ВЕЩИ В ТАЗИ ОБЛАСТ)
НЕ СМЕ СИ ВЗЕЛИ КУЧЕ, ЗА ДА СЕ ПРАВИМ НА КОКОНИ ИЛИ ДА СЕ НАДУВАМЕ, А ЗА ДА ВНАСЯ
И НАКРАЯ - ВСЕ ПАК ФОРУМЪТ Е БЪЛГАРСКИ И СЕ НАМИРА В БЪЛГАРИЯ, ЗАТОВА МОЛЯ ВИ - ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА И ПОНАУЧЕТЕ МАЛКО БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК!!!

за кирилица, имах проблем с компютера.
Много важно да го обичате

училище
Публикувано: 08 November 2009 - 12:55 PM
погледни стандарт на порода, ако куче пасва- значи има признаци на дадена порода и само съдия на изложба може да прецени дали дадено куче е перфектно или за дискфалификация.
А сега
Шитцу е много подвижно, безстрашно куче с горда походка. Има широка глава, покрита с дълги косми, падащи над очите и образуваща брада и бакембарди. Квадратната му муцуна е къса и космата. Ушите са големи, висящи,покрити изобилно с косми,което прави трудно различимо шията от главата. Опашката е високо поставена, богато окосмена и завита върху гърба. Крайниците също имат богата космена покривка и затова изглеждат масивни. Козината е дълга права и гъста. Има силно развито и плътно подкосмие. Всички цветове са разрешени, но особено се ценят екземпляри с бял кичур на челото и на края на опашката. На височина достигат до 26,7 см с маса 4-7 кг.
http://kak-da.bg/vie...t.php?idto=1489
Твоето куче е къдраво. Ши тцу не е къдраво и къдраво куче не е ши тцу. Може дядо на твоето куче е ши тцу, а баба е пудел? може.... но това което обичаш не е ши тцу. От опит кръстоски са подобри домашни любимци, но само 1 коляно. Има специални правила за това. НО! 2 генерация са ужасни! За това са толкова важни родословия.

училище
Публикувано: 08 November 2009 - 04:54 PM
ne se vr'zvay! idvay na izlojba i AKO tam nameri6 6i-tcu- pe4eli6!
Ako ne... az ne poznavam nikogo v BG koi to ima razv'dnik na 6i-tcu, tova koe to se prodavat po magazani NE E ши тцу
snimki ISTINSKI Shi-tsu
С цялото ми уважение но....при положение че в БГ има 10 ши тцута на крьст

Елементите на щастието са три - нещо да правиш, нещо да обичаш и нещо, за което да се надяваш.
Публикувано: 08 November 2009 - 05:01 PM
No ina4e mnogo slabko

Госпожо не знам какво претендирате но Кевин е ши тцу на 100 процента.Ако имате претенции че знаете много за Ласа Апсо нямам нищо против но не се исказваите неграмотно за раса която не познавате и не даваите нагли сьвети кои може да се запложда и кои не.И си оправете бьлгарския ако искате да пишете в БГ форуми

Публикувано: 08 November 2009 - 05:12 PM
погледни стандарт на порода, ако куче пасва- значи има признаци на дадена порода и само съдия на изложба може да прецени дали дадено куче е перфектно или за дискфалификация.
А сега
Шитцу е много подвижно, безстрашно куче с горда походка. Има широка глава, покрита с дълги косми, падащи над очите и образуваща брада и бакембарди. Квадратната му муцуна е къса и космата. Ушите са големи, висящи,покрити изобилно с косми,което прави трудно различимо шията от главата. Опашката е високо поставена, богато окосмена и завита върху гърба. Крайниците също имат богата космена покривка и затова изглеждат масивни. Козината е дълга права и гъста. Има силно развито и плътно подкосмие. Всички цветове са разрешени, но особено се ценят екземпляри с бял кичур на челото и на края на опашката. На височина достигат до 26,7 см с маса 4-7 кг.
http://kak-da.bg/vie...t.php?idto=1489
Твоето куче е къдраво. Ши тцу не е къдраво и къдраво куче не е ши тцу. Може дядо на твоето куче е ши тцу, а баба е пудел? може.... но това което обичаш не е ши тцу. От опит кръстоски са подобри домашни любимци, но само 1 коляно. Има специални правила за това. НО! 2 генерация са ужасни! За това са толкова важни родословия.
Направо не мога да повярвам какво невежество......кучето не е кьдраво а е на 8 месеца и още ме му е пораснала козинката за се види колко е права.Козината добива окончателния си вид кьм 1,6 месеца.Белия перчем на челото е видим само когато кучето е с по тьмна окраска......ако е много светло или бяло какво

Публикувано: 08 November 2009 - 05:29 PM

Публикувано: 08 November 2009 - 05:50 PM
No ina4e mnogo slabko

МНОГО ВАЖНО!!!

Изобщо не се ядосвай.....госпожата определено е комплексиран болен мозьк която няма никаква представа от тази раса само размахва някакви снимки на ши тцу от изложби.Като се замисля ми се кьса сьрцето за неиното куче

Публикувано: 08 November 2009 - 06:14 PM
Комплекси е кога наричаш трабант МЕРСЕДЕС, или камък от сваровски брилиант. В БГ много малко кучета от порода ши тцу, но това не дава право да се правят ПОРОДА от внесени кучета пет-класа.В края на този развъждане порода-балконка. Ако има истински любители на тази порода да се съберат и да купят двойка за разплод, да контактуват други держави и РАЗВИВАТ порода! А не правят съседско развъждане моето приличе на ши тцу и твоето приличе - хайде да направим малките и ги продаваме скъпичко в зоомагазин! Така не се правят!
Моля ви не лъжете на другите! това е измама! Куче без родословие е беспородно, докато на изложба съдия не даде оценка че този куче е дадена порода.

училище
Публикувано: 08 November 2009 - 06:20 PM
не се продават
на толкова за колкото са купени родителите.Това е една от най-добрите породи като изглед и характер ,съчетанието е невероятно добро.Изискванията са да се разресва редовно и да му се скубат косъмчетата от ушите .Това го прави доктор ,ако не сте достатъчно уфатни.Аз си го правя сам и то с успех се справям.Не са предразположени към генетични заболявания.Аз самия имам често малки от тази порода ,ако
има интерес ,цените са м/у 350 и 400 лева.
свържете се ,ще ви консултирам ,ако не друго поне какво да търсите .Телефон 0897596036.
Качи малко снимки на твоите сладури да ги представиш пред скромното ни общество

Публикувано: 08 November 2009 - 06:23 PM
Преди няколко години аз не успях от целото семейство на малки азиатски кучета било 5 кучета ... сега аз съм заета и пътувам. Било би супер ако ти би направила подобно нещо. В Пловдив има жена която се занимавал с ши тцу няколко години и имала развъдник, потърси нея, тя познава добре породата.

училище