Nihilum, в Jun 16 2009, 03:59 PM, написа:
Кучето е научено когато излиза навън да си върши работите. Тоест първо то трябва да се научи, че разходката е (извинявам се) кенеф. Пък после се започва с "екскурзийте" по кварталчето. Ми да нормално е да ходи даже е необходимо да се изходи повече от 1 път. Специално Амбър ходи 2 пъти по малка случвало се е и 3 пъти да ака...... Съвсем нормално а за храна .... хмммм остави кучето да хапва когато иска :) по този начин няма да се храни като невидял пумяр а ще яде бавно и по малко. Както казват диетолози "яж 5 пъти на ден по малко не сутрин и вечер кат прасенце" : ))))) Мисля че всички са на това мнение Нали ?
а и "незнайна" нека ти задам 1 въпрос ... на теб когато ти се доходи до тоалетна какво правиш ? Ходиш нали ? А на кучето .... - стиска. Така че остави го да си върши работата както си поиска и по колкото иска по този начин ще намалиш варианта да ти направи гаф вътре и още повече да ти нервничи и скимти което е гадно.
Аз абсолютно нямам проблем кучето кога и колко пъти ще ходи до тоалетна. Да не говорим пък, че моето куче се научи най-рано от тези в квартала (новото поколение) да си върши работата изцяло навън. Аз питам дали е нормално да ходи толкова пъти. Чети, преди да се заяждаш.
И всеки има право да избере как и кога да храни кучето си, тук те съветвам да не се бъркаш в избора на хората.
Тука след всеки пост се "закача" по някой псевдоразбирач и почва да се заяжда, б*си хората, б*си начина на общуване, дето имат!