Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 10 April 2011 - 09:24 AM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 10 April 2011 - 03:48 PM
Дизел, в 10 April 2011 - 02:24 PM, написа:
Както казаха по-горе Адвантикса е за кучета с над 10 кг живо тегло и според мен можеш да минеш и без него! На мен една пипета ми излезе 20,88ст. Капе се веднъж месечно, на врата и до средата на гръбнака, за да не може да се оближе! Не я къпи или реши няколко дни след като го поставиш, за да може да се разнесе!
Публикувано: 10 April 2011 - 04:19 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 10 April 2011 - 06:38 PM
Flawless, в 10 April 2011 - 03:48 PM, написа:
Дизел, в 10 April 2011 - 02:24 PM, написа:
Както казаха по-горе Адвантикса е за кучета с над 10 кг живо тегло и според мен можеш да минеш и без него! На мен една пипета ми излезе 20,88ст. Капе се веднъж месечно, на врата и до средата на гръбнака, за да не може да се оближе! Не я къпи или реши няколко дни след като го поставиш, за да може да се разнесе!
Ние сме над 8 със сигурност... днес преди лягане ще я премеря... така, че... трябва си адвантикса ..
Знам как се прилага... мерси все пак!
Публикувано: 12 April 2011 - 10:26 AM
Аз не съм екстремистка и не искам цирково куче. Лошото е, че на няколко пъти я губихме. Първия път попаднала на една бензиностанция и там й дали лакомства. Оттогава къде мислите я намираме винаги, като избяга. Познахте, на бензиностанцията, при бисквитките. Там я искат да им я дадем, но ние не си я даваме. Абе, много мераклии за тази наша хубавица, и от един хъски впряг я искаха, но тя си е нашаааааа. Лоша, ама наша.
Напоследък обаче се укроти, поостаря. Косата ми побеля от нейните щуротии.

Публикувано: 13 April 2011 - 10:26 PM

Въпроса ми е следния... това хъски ли е..?Съмненията ми са, защото до сега не съм виждал подобно в "Хъски галерия" ... и започнах да си мисля, че има 2 вида хъскита... с дълъг и къс косъм ... от друга страна на едно друго място бях чел, че няма хъскита с дълъг косъм...
Публикувано: 14 April 2011 - 08:14 AM
Публикувано: 14 April 2011 - 11:55 AM
Предполагам повечето от вас са виждали кучето ми ...което без официални данни и документи... се води "Хъски"... обаче е от тези с дългия косъм... говорил съм с няколко човека на които кучетата също са били с такава козина като малки и ми казаха, че около или след 6-тия месец ще я смени... това вярно ли е... понеже съм виждал от кучилото което взех моята, че имаше такива с къс... и други с дълъг косъм...
Честно казано на мен ми е все тая... само, че с баща ми все спорим, че като порасне няма да е с този си косъм... (понеже на него повече му харесва с дългия)
Публикувано: 14 April 2011 - 12:19 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 14 April 2011 - 12:26 PM
На мен ми е все тая и не би променило нищо..., но пък ми се иска да е с къс косъм..
Публикувано: 14 April 2011 - 12:44 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 14 April 2011 - 08:15 PM
Публикувано: 26 April 2011 - 08:56 PM

Публикувано: 26 April 2011 - 09:09 PM
Цитат
Такъв филм няма. Ако е зимно бебе, просто е бил с повече пух. Но това да е с дълъг косъм и после да му окъсее, няма как да се случи. Ген е.

JulyVell Siberians
Публикувано: 27 April 2011 - 02:02 PM
Huskypower, в 26 April 2011 - 09:09 PM, написа:
Цитат
Такъв филм няма. Ако е зимно бебе, просто е бил с повече пух. Но това да е с дълъг косъм и после да му окъсее, няма как да се случи. Ген е.
Не ме разбра може би правилно.Най -напред беше с малко по дълъг косъм от колкото после .Не че е бил дългокосмест и после късокосмест.Роден е на 20 май .После стана един по пухкав и с кожухче и косъма му не беше толкова дъдлъга и цвета му се смени .Най напред беше сив с черна ивица по гърба после си стана направо черничък .Ето и сравнение може и аз да се бъркам нещо.Особено гърдичките беха дълги космите сега там има пух вече -нали сме БАТКО вече

А ето и една друга снимка на аксел и на Тара за сравнение .Нейната козинка е като на аганце И като играят в мокро време се мокри много бързо докато Аксел се мокри повръхностно.ето ви база за сравнение