Dog.bg Форуми : Въпроси и отговори / за хъскита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (393 Страници) +
  • « Първа
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси и отговори / за хъскита

#5981 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 10 April 2011 - 09:24 AM

Аз през зимата само със пудря и то ха се сетя ха не :). През 15-20 дена няма ядове. Преди седмица минах двора, сега мисля да повторя упражнението. По ме устройва да пръскам двора от колкото кучетата. Чист ли е двора, тези които идват със разходката не са проблем.
User's Signature

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.

#5982 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2011 - 01:40 PM

Дизел , нещо твоя ветеринар ме съмнява!
User's Signature

Качена снимка

#5983 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2011 - 02:24 PM

Ще му взема нашийник сега и капки адвантикс... на каква цена е адвантикса... понеже до сега ми изизаше по 8 лева.. щото ветеринара е приятел с баща ми пият и ядат заедно .. и ги взимаше на едро ...
User's Signature

Качена снимка

#5984 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2011 - 03:48 PM

Показване на мнениетоДизел, в 10 April 2011 - 02:24 PM, написа:

Ще му взема нашийник сега и капки адвантикс... на каква цена е адвантикса... понеже до сега ми изизаше по 8 лева.. щото ветеринара е приятел с баща ми пият и ядат заедно .. и ги взимаше на едро ...

Както казаха по-горе Адвантикса е за кучета с над 10 кг живо тегло и според мен можеш да минеш и без него! На мен една пипета ми излезе 20,88ст. Капе се веднъж месечно, на врата и до средата на гръбнака, за да не може да се оближе! Не я къпи или реши няколко дни след като го поставиш, за да може да се разнесе!
User's Signature

Качена снимка

#5985 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 April 2011 - 04:19 PM

Купувайте на едро хора. Поне Вие сте много там. Правете колиция и вземете цял пакет 4 бр и ще спестите по 5 лв на пипет :)
User's Signature

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.

#5986 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 10 April 2011 - 05:34 PM

Много скъпо това къде го купувате 20.88 :ud_009: Аз вземам едни други пипети които са със същите съставки като фронтлайн, но излизат доста по евтино 37 лв до 20кг тегло 3 пипети. Вършат същата работа лично съм изпробвала, няма кърлеж няма бълха!!!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5987 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2011 - 06:38 PM

Показване на мнениетоFlawless, в 10 April 2011 - 03:48 PM, написа:

Показване на мнениетоДизел, в 10 April 2011 - 02:24 PM, написа:

Както казаха по-горе Адвантикса е за кучета с над 10 кг живо тегло и според мен можеш да минеш и без него! На мен една пипета ми излезе 20,88ст. Капе се веднъж месечно, на врата и до средата на гръбнака, за да не може да се оближе! Не я къпи или реши няколко дни след като го поставиш, за да може да се разнесе!

Ние сме над 8 със сигурност... днес преди лягане ще я премеря... така, че... трябва си адвантикса ..

Знам как се прилага... мерси все пак!
User's Signature

Качена снимка

#5988 Потребителят е офлайн   Natali-Ger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2011 - 10:26 AM

Да ви призная, възрастта промени нашето разбойниче повече от всякакви тренировки. Иначе научи доста команди, но не всички намират приложение в живота. Например не упражняваме лазене и тя го забрави. Треньорът имаше много интересни методи, искаше кучето да е леко гладно и като го побутваше да направи нещо, винаги държеше в същата ръка малко храна, явно за да му мирише. И то слушаше. После при мен отново се ослушваше, но някои команди ги научи завинаги.

Аз не съм екстремистка и не искам цирково куче. Лошото е, че на няколко пъти я губихме. Първия път попаднала на една бензиностанция и там й дали лакомства. Оттогава къде мислите я намираме винаги, като избяга. Познахте, на бензиностанцията, при бисквитките. Там я искат да им я дадем, но ние не си я даваме. Абе, много мераклии за тази наша хубавица, и от един хъски впряг я искаха, но тя си е нашаааааа. Лоша, ама наша.

Напоследък обаче се укроти, поостаря. Косата ми побеля от нейните щуротии. :af_089:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#5989 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2011 - 10:26 PM

Имам 1 въпрос... четох една статия за Хъски... на която снимката бе тази : Качена снимка

Въпроса ми е следния... това хъски ли е..?Съмненията ми са, защото до сега не съм виждал подобно в "Хъски галерия" ... и започнах да си мисля, че има 2 вида хъскита... с дълъг и къс косъм ... от друга страна на едно друго място бях чел, че няма хъскита с дълъг косъм...
User's Signature

Качена снимка

#5990 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2011 - 08:14 AM

Дългият косъм съществува, но е извън стандарта.
User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

#5991 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2011 - 11:55 AM

Такаа... ясно.. Мерси за отговора!

Предполагам повечето от вас са виждали кучето ми ...което без официални данни и документи... се води "Хъски"... обаче е от тези с дългия косъм... говорил съм с няколко човека на които кучетата също са били с такава козина като малки и ми казаха, че около или след 6-тия месец ще я смени... това вярно ли е... понеже съм виждал от кучилото което взех моята, че имаше такива с къс... и други с дълъг косъм...

Честно казано на мен ми е все тая... само, че с баща ми все спорим, че като порасне няма да е с този си косъм... (понеже на него повече му харесва с дългия)
User's Signature

Качена снимка

#5992 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2011 - 12:19 PM

Ако си спомняш ти го казах, още щом пусна първата снимка, но явно не ми вярваш.
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#5993 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2011 - 12:26 PM

Това което ми каза не отговаря на въпроса ми и противоречи на факта, че кучето на m.stoilkov от форума е било с козина като на моето куче...,а днес изглежда като всички останали...

На мен ми е все тая и не би променило нищо..., но пък ми се иска да е с къс косъм..
User's Signature

Качена снимка

#5994 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2011 - 12:44 PM

Напротив, отговаря на въпроса ти, но интерпретациите не са ми особено важни. За да кажа нещо, може би имам някакъв опит и някаква представа от това. :md_064:
User's Signature

JulyVell Siberians

Качена снимка

#5995 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2011 - 12:50 PM

Хмм, добре.. най-добре времето ще покаже...
User's Signature

Качена снимка

#5996 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2011 - 08:15 PM

Мисля, че ще си остане с дълъг косъм ! Познавам едно такова, което си беше топчесто и космато, ама като ти казвам космато, имам предвид много космато! Като малък беше с дълъг косъм , смени козината и косъмът му си остана дълъг и пухкав! Според мен и твойта ще си остане с дългия косъм!
User's Signature

Качена снимка

#5997 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2011 - 08:48 PM

Супер... значи дължа на баща си 5 лева... :dry: :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#5998 Потребителят е офлайн   m_stoilkov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 April 2011 - 08:56 PM

Братле с къс или дълъг косъм то ше си остане твоето любимо кученце.Моята жена например е голям фен на дългокосместите и като мерне такова го мачка като за последно.Все са си хубави.Аксел наистина беше с дълъг косъм до кум 3 тия месец и после почна да се оформя с по къс и подкосъм.Дойде зимата после и навлякохме зимня кожух.И до сега си е с него и косъм не пада и се чудя дали ше сменя или не .Аз вече питах тука из форума и някой колега каза че не е задължтело да го смени на пролет.Да са ни живи и здрави!!!!Качена снимка

#5999 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 April 2011 - 09:09 PM

Цитат

Аксел наистина беше с дълъг косъм до кум 3 тия месец и после почна да се оформя с по къс и подкосъм.

Такъв филм няма. Ако е зимно бебе, просто е бил с повече пух. Но това да е с дълъг косъм и после да му окъсее, няма как да се случи. Ген е.
User's Signature

JulyVell Siberians

Качена снимка

#6000 Потребителят е офлайн   m_stoilkov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 April 2011 - 02:02 PM

Показване на мнениетоHuskypower, в 26 April 2011 - 09:09 PM, написа:

Цитат

Аксел наистина беше с дълъг косъм до кум 3 тия месец и после почна да се оформя с по къс и подкосъм.

Такъв филм няма. Ако е зимно бебе, просто е бил с повече пух. Но това да е с дълъг косъм и после да му окъсее, няма как да се случи. Ген е.

Не ме разбра може би правилно.Най -напред беше с малко по дълъг косъм от колкото после .Не че е бил дългокосмест и после късокосмест.Роден е на 20 май .После стана един по пухкав и с кожухче и косъма му не беше толкова дъдлъга и цвета му се смени .Най напред беше сив с черна ивица по гърба после си стана направо черничък .Ето и сравнение може и аз да се бъркам нещо.Особено гърдичките беха дълги космите сега там има пух вече -нали сме БАТКО вече
Прикачена снимка

Прикачена снимка

А ето и една друга снимка на аксел и на Тара за сравнение .Нейната козинка е като на аганце И като играят в мокро време се мокри много бързо докато Аксел се мокри повръхностно.ето ви база за сравнение
Прикачена снимка

• (393 Страници) +
  • « Първа
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема