nushcho, в 05 April 2012 - 08:29 PM, написа:
За разтройството...попитайте ветеринаря си не може да не е предписал нещо за толкова дълго време вече с този проблем. За да яде ориза сложи някакво сосче вътре, пилешко....или свари направо с едно бутче(без кокалите) да видиш как ще го лапа...
То да хапе лекичко не ми пречи, но не си преценява силата и наистина си ме боли доста, ръцете ми са изподрани. Даваме му играчки, чехли, чорапи, каквото си добере и тя де, но особено сутринта, когато идва при мен толкова игрива и щастлива, никаква играчка не приема освен ръката ми или както каза Huskylove каквато друга част от тялото докопа. Тя няма и 2 месеца, но се притеснявам да не си свикне така. И ние започнахме с вестника и с "Не", понякога слуша, понякога не ни и отразява. :D И питах ветеринар, но тя каза само да смесваме гранулите, че е от това, вторият пък ми каза само "Еми трябва да спре." А ако смесваме така и месо и гранули после няма ли пак да има разтройство? Искрено се извинявам, ако съм вече дразнещо питаща за всяко едно нещо, но искам да се грижа възможно най-добре за нея. :)