Dog.bg Форуми : Въпроси и отговори / за хъскита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (393 Страници) +
  • « Първа
  • 328
  • 329
  • 330
  • 331
  • 332
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси и отговори / за хъскита

#6581 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 December 2011 - 04:40 PM

:ud_009: hahахахаххаха, кутия с пясък?!?!?! Това да не ти е котка........
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#6582 Потребителят е офлайн   sismm Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 19 December 2011 - 05:53 PM

:dry: :dry: :dry: :dry:
ами сигурно не съм на ясно как стоят нещата затова питам.... вие като сте на ясно защо не обясните, а се смеете .... ахаха много смешно!!!

#6583 Потребителят е офлайн   isi_ar4i Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:кучето ми, планинатаааа, ски, фотография, филми.......

Публикувано: 19 December 2011 - 05:59 PM

смеят ти се, защото е несериозно да гледаш куче и да задаваш такива въпроси. Най-малкото, защото не си седнала да прочетеш някъде, как се правят нещата. Ето линк
Освен това пиши на кирилица!!!!
User's Signature

Качена снимка

#6584 Потребителят е офлайн   vinek Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 December 2011 - 06:06 PM

Показване на мнениетоisi_ar4i, в 19 December 2011 - 05:59 PM, написа:

смеят ти се, защото е несериозно да гледаш куче и да задаваш такива въпроси. Най-малкото, защото не си седнала да прочетеш някъде, как се правят нещата. Ето линк
Освен това пиши на кирилица!!!!

ето още :)
http://forum.dog.bg/...83%D0%BC%D0%B0/
User's Signature

In a moment of peace
http://vbox7.com/play:0c7b79a9

#6585 Потребителят е офлайн   sismm Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 20 December 2011 - 03:32 PM

Ей големи професори сте бе .... браво !
Кученцето ми е неочакван подарък,по цял ден съм с него и нямам време да се ровя да чета,затова реших да намеря някой форум и там да задам въпросите си,защото си мислех,че ще се намерят хора,които да влязат в положение,без да се подхилкват на това мое незнание! Нали все пак затова са форумите или се бъркам дами и господа "Знаещи" можещи всичко?!

#6586 Потребителят е офлайн   sismm Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 20 December 2011 - 03:36 PM

vinek , Благодаря за разбирането :)

#6587 Потребителят е офлайн   Pelikana Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 December 2011 - 08:57 PM

Здравейте отново. Имам отново въпрос, главно към потребителите които отглеждат Хъски в апартамент. Има ли проблеми с лай и виене от негова страна? С въпроса ми искам да разбера вдигат ли много врява или приемлива за 1 куче.

#6588 Потребителят е офлайн   Gloria Lyubenova Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 December 2011 - 09:12 PM

Показване на мнениетоPelikana, в 21 December 2011 - 09:57 AM, написа:

Здравейте отново. Имам отново въпрос, главно към потребителите които отглеждат Хъски в апартамент. Има ли проблеми с лай и виене от негова страна? С въпроса ми искам да разбера вдигат ли много врява или приемлива за 1 куче.

Здравей :re_037: Аз съм в апартамент и до сега не съм чула Макс да лае, но за виене вие особено когато аз или майка ми излизаме и го оставяме сам.Сега не знам при теб как ще е положението , но предполагам че няма да лае поне моя не го прави... :)
User's Signature

Качена снимка Весела Коледа
Качена снимка

#6589 Потребителят е офлайн   durex_a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 December 2011 - 09:21 PM

Моят вие само когато го закача и после се правя че го няма и не му обръщам внимание и той се закача и вие и джафка, джафка щото е силно казано лай :D. Иначе като го оставям сам като беше по-мъничък скимтеше ама нищо фрапиращо никога не съм имал проблем с комшиите :)
User's Signature

Качена снимка

#6590 Потребителят е офлайн   Pelikana Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 22 December 2011 - 12:06 AM

Е все пак е животинче и е разбираемо в някаква степен (особено като е "зарязано") да изразява недовоство с лай или виене. Мерси много определено ме успокоихте, как и аз ще успокоя нашите... :)

#6591 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2011 - 12:22 AM

Ние сме в апартамент, но Неро е доста тихо животно и не му се чува гласа, така че нямам проблем! Случвало се е като чуе сирените на 2-ри юни да каже нещо и чат- пат да излае докато си играе с някое мече, но това е рядко!
User's Signature

Качена снимка

#6592 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 December 2011 - 09:27 AM

Ние също сме в апартамент, Еди също е много тихо куче. Дори като малък не е създавал проблеми, докато Аляска пък като малко супер много виеше вкъщи когато остане сама, съседите направо бяха луднали. Всичко си зависи от кучето /от нервната система :ab_041: /
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6593 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 December 2011 - 08:08 PM

Искам да ви попитам нещо. Утре с Еди отиваме за празниците при родителите ми и Аляска. Понеже майка ми не разрешава куче вкъщи, се оказва, че Еди явно ще спи на двора заедно с Аляска /в отделна клетка с къщичка вътре/. Обаче се притеснявам за следното - лятото за последно като си ходихме Еди пак остана да спи навън и не спря цяла нощ да вие, целия квартал не можа да спи от него. Сега опасенията са ми по-големи поради факта, че през нощта навън ще е доста под нулата. А шанса да го вкарам вътре е пак доста под нулата :ab_041: Даже сега като се сетя май няма с какво да ми помогнете.......знам ли, объркана съм, притеснявам се да не му е студено :ab_041: колкото и смешно да звучи, като е свикнал да си спинка вътре и сега..... Мислех си с Аляска да ги оставим заедно в една къщичка да спят, ама като я знам каква е гадна.....може да си играят цял ден, ама той да влезе в клетката й,,,забрави, пък камо ли да спи в нейната къщичка...Уф!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6594 Потребителят е офлайн   isi_ar4i Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:кучето ми, планинатаааа, ски, фотография, филми.......

Публикувано: 23 December 2011 - 08:11 PM

изчакай майка ти да заспи и го вкарай вътре :)
User's Signature

Качена снимка

#6595 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2011 - 09:06 PM

Показване на мнениетоisi_ar4i, в 23 December 2011 - 08:11 PM, написа:

изчакай майка ти да заспи и го вкарай вътре :)

Това е вариант!
Друга възможност е да му постелеш одеало в къщичката! Неро спи навън, но в импровизираната му къщичка съм постлала одеала . . .
User's Signature

Качена снимка

#6596 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 23 December 2011 - 10:20 PM

Показване на мнениетоLetty, в 23 December 2011 - 06:08 PM, написа:

Искам да ви попитам нещо. Утре с Еди отиваме за празниците при родителите ми и Аляска. Понеже майка ми не разрешава куче вкъщи, се оказва, че Еди явно ще спи на двора заедно с Аляска /в отделна клетка с къщичка вътре/. Обаче се притеснявам за следното - лятото за последно като си ходихме Еди пак остана да спи навън и не спря цяла нощ да вие, целия квартал не можа да спи от него. Сега опасенията са ми по-големи поради факта, че през нощта навън ще е доста под нулата. А шанса да го вкарам вътре е пак доста под нулата :ab_041: Даже сега като се сетя май няма с какво да ми помогнете.......знам ли, объркана съм, притеснявам се да не му е студено :ab_041: колкото и смешно да звучи, като е свикнал да си спинка вътре и сега..... Мислех си с Аляска да ги оставим заедно в една къщичка да спят, ама като я знам каква е гадна.....може да си играят цял ден, ама той да влезе в клетката й,,,забрави, пък камо ли да спи в нейната къщичка...Уф!

Ех,че деликатна ситуация:dry: ако имаш познат с метална или пластмасова клетка вземи я назаем и го сложи за през нощта в нея вътре, помоли поне за коридора :ab_041: Не ги ли дразни вашите като вие ? Поне от тази гледна точка можеш да измолиш коридора или мазето :-))) Милата не искам да те мисля какви преговори те чакат.
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#6597 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 24 December 2011 - 12:58 AM

Незнам до колко сте разглезли вашите кучета, но моите от 4 месечни са на вън. На пек на студ все им е тая. Използват къщичката само когато вали дъжд. На снега само единия се крие на другия хич не му пука за снега вали си върху него той си спи и те така до сутринта. През останалото време и двамата спят на вън! Температурите хич не ги вълнуват. Но това с виенето си е наистина проблем. Понякога моите почват към 6:30 и щеш не щеш си ставаш :)
User's Signature

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.

#6598 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 24 December 2011 - 11:35 AM

Да и нашите са така, спинкат си навън даже рядко вият рано сутрин но с апартаменските кучета е друго. Няма как да искаш от него да спи навън при -10 вечерта когато си го научил да спи до парното:ab_041:
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#6599 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 December 2011 - 04:14 PM

Hora syjalqvam za latinicata. Pristignahme blagopolucho v Bqla Slatina, obache nasha Alqska se e razgonila. Maika kaza, che v4era q e zabelqzala. Dyrpa se na Edy, hape go, toi q kachva, ama tq se inati. Mislq, che ne moje da stane belqta, no za vseki sluchai gi zatvorih po kletkite. A Zlati....za pregovorite neznam, doe4era shte vidim :)))) Pak shte pisha. Priqtna Bydni ve4er na vsi4ki :)))
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#6600 Потребителят е офлайн   Geriii Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 December 2011 - 05:34 PM

Здравейте :) И Весели Празници от мен.. :)
Исках да ви попитам нещо относно игрите с хъскито..Не знам дали е само при нас.. но игрите на Рико са свързани или само със закачливо уж хапане или само с дарпане на въже или някаква играчка от устата му... Проблема е обаче,че това е единствения начин за игра, и повечето пъти малко прекалява и става силно хапането му(понякога имам и рани от тези игри).. започва едно виене.. лаене.. ръмжене.. незнам дали е нормално.Уж всичко започва с игра и накрая натам отива.. Няколко приятели които гледат кучета са ми казвали че за кучето каквото и да направи , което не е трябвало, трябва да се наказва един вид.. смисъл да се наплясква.. нещо такова.. Не съм фенка на това честно казано, не ми дава сърце да го удрям.. повече като ме ядоса и ме избива на викане.. Рико е на 5 месеца.. и ме притеснява че сега е още малък, а като порасне ако продължи така и може да стане (както и сега понякога става) от играчка плачка.. Някакви съвети ако имате и може да ми дадете относно това лаене ръжене и хапане..
Както и проблема относно когато му дадем някакви кокали или месо в купата му.. ако е от ръка да вземе няма проблеми,кротък,културен по команда си е всичко,но когато е в купата.. и само да се доближиш и направо осверипява.. камо ли да му взема от купата нещо, може да и да ме захапе.. :dry:

• (393 Страници) +
  • « Първа
  • 328
  • 329
  • 330
  • 331
  • 332
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни