Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 23 May 2008 - 08:31 AM
Анук като се разгони за първи път и си ръмжеше д....-то
въртеше се в кръг, сядаше си на д...-то със скок.
В началото на всяко рагонване, ако срещнем някое куче
веднага си сяда на д....-то и почва да гъмжи по кучето.
Поздрави на Прешестото :wub: ;)
А като става въпрос за пернати, когато се резахождаме АНук много обича да гони гълъбите
Родителите ми имат няколко кокошки които си имат къща, и си се разхождат пред нея
незнам как са ги обучавали тези кокошки ;D но не обикалят по двора
та Анук като отиде до къщата им сяда там и ги гледа с ЧАСОВЕЕЕЕЕЕ
ама не отделя поглед от тях викам я, но никакъв резултат
само върти глава и ги наблюдава. Като се скарат нещо кокошките
АНук изтичва до тях сякаш да ги разтърве и пак сяда да ги гледа
все едно е в транс
;D
Публикувано: 23 May 2008 - 09:17 AM
Странно.
Аз имам лоши спомени с пернати, на два пъти да я загубя, защото като подгони някой гълъб няма връщане.. :(
Публикувано: 23 May 2008 - 11:45 AM
Цитат
ама тя е пусната при тях
те си имат къща в която спят вратат е отоврена и си обикалтя около къщата
няма мрежа тя е между тях
Хехе, на твоето куче му има нещо в поведението ;D, аз ако дам достъп на Адра до някое пернато - малиии тя като види гълъб/врабче/яребица и откача, едвам я удържам и точно като Бини съм имал доста премеждия в опит да я хвана след като си е наумила, че може тичайки след птиците ще постигне нещо. А да не споменавам по полето разните гадинки из тревите какво ги прави ;), а и сме на принципа "всичко де що лети се яде" - кога ли ще захапе нещо, което жили и ще ме побърка :rolleyes:

Of all the things I've lost
I miss my mind the most
Публикувано: 23 May 2008 - 12:13 PM
Цитат
се дърпа настрани , как може да я накарам да преодолее този страх.
Същото е , на река или езеро , където е плитко джапа , но не смее сама да се гмурне
да плува :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Нира докато пускам водата стои на една страна когато я направя и казвам ела тук и тя си влиза под водата без проблем си стои докато я къпя.
В началото я беше страх да влиза в морето... голям майтап бягаше от водата, но понеже често я водех и тя свикна един ден реши да хапе водата лека по лека влезе и после и хвърляхме пръчки и тя ги гонише. В никакър случай не я бутай на сила да влиза. Тя когато се почувства готова и сигурна сама ще го направи. Нира сега докато види водата и е вътре ;D
Публикувано: 23 May 2008 - 01:16 PM
На язовира обаче се страхува да влезе по-надълбоко и да плува: обръща се и ме гледа, а после се врътва към брега.Като беше малка съм я вкарвала след мен във водата цялата, но беше малка и ме изподра в страха си.
А иначе на нас също ни е любимо занимание да гоним кокошките на комшиите.Те пък не разбраха, че пускаме кучетата да поиграят за половин час сутрин и по това време просто кокошките да са затворени, а не да се разхождат по улицата.Звучи като махленска история, но колкото ние имаме право да пускаме Тара и Арес на свобода, толкова и те имат право да си пускат кокошките да ходях по улиците и поляните.Нали все пак сме областен град, а не село ;D ;D ;D
Публикувано: 24 May 2008 - 12:55 PM

Публикувано: 24 May 2008 - 12:57 PM
Публикувано: 24 May 2008 - 07:12 PM
Пиометрата не е тумор :o а гнойно възпаление.

JulyVell Siberians
Публикувано: 24 May 2008 - 07:56 PM
Не знам, зеха кръв за пиометрия, след операцията казаха, че са извадили туморче. Което значело, че е трябвало да се кастрира още при първо разгонване.
Публикувано: 24 May 2008 - 07:58 PM
Цъкнете тук за снимката
Публикувано: 24 May 2008 - 08:22 PM
Никакъв рахит няма кучето ти! Как ги измислят тия неща просто не знам. Дори гърба и да не е прав, тва изобщо не значи, че има рахит. Не се впрягай изобщо.

JulyVell Siberians
Публикувано: 24 May 2008 - 10:08 PM
От една снимка не може да се прецени, но не е страшно. Дето се вика - тва да ти е проблема ;)

JulyVell Siberians
Публикувано: 24 May 2008 - 10:09 PM
Цитат
Никакъв рахит няма кучето ти! Как ги измислят тия неща просто не знам. Дори гърба и да не е прав, тва изобщо не значи, че има рахит. Не се впрягай изобщо.
Супер, Тера вече пие водичка. Много съм щастлив и мисля, че ще се оправиме в рамките на близките дни.