Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 13 January 2009 - 11:01 PM
Публикувано: 13 January 2009 - 11:18 PM
Ваша грешка е, че позволявате да спи в леглото. Оставяте я долу в нейното легло и това е. Нека драска. Може би трябва да сложите в леглото й нещо познато, на което е спала досега.
Публикувано: 13 January 2009 - 11:32 PM
Публикувано: 14 January 2009 - 10:01 AM
Ами на 40 дни е много мъничко, затова плаче. :- Иска компания и се страхува предполагам...нали е на ново място.
sandman още докато е малко трябва да го научите да не спи в леглото.После ще ви е много по-трудно, след като свикне.Учете го да си има определено място за спане, за ядене, и за ходене по нужда.Вестниците са излишни. :blink:
Публикувано: 14 January 2009 - 10:27 AM
Публикувано: 14 January 2009 - 11:10 AM
Тоя проблем с акането и пикането всички го имахме като по малки.Наща прелест някои път нарочно го прави не в тоалетната,а е 6мес.
Изумителното при нас беше че първито акане беше в тоалетната,дали и миришеше,дали се бе объркала незнам.Естествено го варшеше навсякаде но на 4-5 ден вече свикна.И знаеш ли защо?Моя приятел и проведе 2-3 умопомрачителни урока,като и завря муцуната в акито и пикналото,когато не беше в тоалетната.след това малко престои в WC.
Тва беше наща тактика,която свърши доста добра работа.А за акането вънка-сама ще се научи като види др. кучета по време на разходка.
Наща е на 6 мес. и от 2-3 седмици взе че почна да се стиска и се опитва да ходи само вън,ама пикането още е вътре.
Така че трябва мн. занимавка но като свикне няма да имаш проблеми за напред.УСПЕХ.
Ops забравих да ти кажа че трябва вратата на WC да е постоянно отворена.Ako неможе набави си някав картон(няма да го чистиш просто ще го изхвърляш) или кашон да знае че там трябва.
Публикувано: 14 January 2009 - 12:09 PM
Цитат
:mazohist: :mazohist: :mazohist:
Добре ли сте,бе хора!Какъв е този съдизъм?!И това го даваш за съвет :Абе, ти чуваш ли ме?!:
Edit: Дали майките ви са ви навирали насраните и напикани пелени в лицето,защото сте се напикавали и нааквали като сте били бебета?Не мисля... :-
Публикувано: 14 January 2009 - 12:15 PM
Цитат
Това е супер гадно и гнусно. :rolleyes:
Аз научих Нира да ходи на терасата като я пусках много често там и тя си свикна. Сега ако ме е нямало цял ден в къщи се стиска докато се върна да я изведа. Лятото когато и оставам отвотена вратата на терасата си ходи там.
Публикувано: 14 January 2009 - 12:19 PM
Публикувано: 14 January 2009 - 12:24 PM
Цитат
Цитат
:mazohist: :mazohist: :mazohist:
Добре ли сте,бе хора!Какъв е този съдизъм?!И това го даваш за съвет :Абе, ти чуваш ли ме?!:
Edit: Дали майките ви са ви навирали насраните и напикани пелени в лицето,защото сте се напикавали и нааквали като сте били бебета?Не мисля... :-
Споко не сме и размазали акото и пикото върху муцуната просто да го помирише.Ама вие сте мн краини като прочетете нещо просто помислете малко. и аз не съм способна да го направя това.