Публикувано: 01 February 2009 - 03:07 PM
Нормално, аз го гледам как докато съм буден си се задържа ама яката. Иначе си го опипвам дали се е понапълнил мехура и като го усещам, че се пръска по шевовете изхвърчаме по пантофи пред блока, влизаме в градинката на съседите и облекчаваме нуждата. Най-много се гордея с него, че не си върши работата на цимента, тротоара или асфалта. Има си любими места където още като излезе от входа и си отива там. Много послушно дете.
П.П.: Тъй като не му слагам повода и търчим по стълбите свободно. Един ден точно на излизане едно детенце чакаше долу, а всички знаете колко тази порода обича децата. И Лени още докату му чу гласеца на детето, изтърча пред мен. Обаче се оказа, че въпросният мъник се страхуваше от кучета и само докато се обърна се разплака при строгата физьономия на Лени и отиде в ъгъла. Лени като го чу как наду гайдата и той отиде в другия ъгъл и въобще иди, че ги разбери днешните родители. Те не осъзнаватли каква грешка правят, като плашат децата си от животните. Така един ден прибирайки се от училище, всяко едно от тези наплашени изкуствено деца, ще има реакцията на това дете при вида на някое бездомно куче и този път вместо в ъгъла, ще се окаже на улицата, където колата няма да го оближе по муцуната, а ще му разбие муцуната. Еййй днешното общество е толкова осакатено... :huh:
Айде поне нашите деца няма да имат сходни проблеми, но апелирам, че трябва да започнем да убеждаваме хората, че страха от кучетата е лошо възпитание и най-вече съвременните глупави майки, където по добре да пазят детето си повече от себе си и лошите си навици от колкото от животните.