Dog.bg Форуми : Въпроси и отговори / за хъскита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (393 Страници) +
  • « Първа
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси и отговори / за хъскита

#2701 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 January 2009 - 11:47 PM

Цитат

Ами аз го изкарвам да пика и ака само след това наградка и аиде вътре ;)

а за какви болести са 3-те ваксини ? ? ?

В паспорта мисля че е написано
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#2702 Потребителят е офлайн   kisiov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2009 - 11:49 PM

оуу верно бе аз ги четох ама ...  :huh: :huh: :rolleyes: кой да се сети ...
User's Signature

Качена снимка

Човек се учи от грешките си,а умният човек от своите и от грешките на другите!

#2703 Потребителят е офлайн   TERA_HUSKI Икона

Публикувано: 01 February 2009 - 08:22 AM

вижте аз скоро Си Зех хъски  :yahoo: но Си Пишка кадето поиска МОйе ЛИ Да Се НАправи Нещо  :stop:

#2704 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 08:53 AM

Мойе, мойе...да го земеш на училище с теб, сигурно по-бързо ще научи правопис и пунктоация.

А иначе-кучето е бебе, естествено че ще пишка където си иска.
Вземи памперски за възрастни(от аптеката) или просто вестници и като видиш че почне да се върти и да си търси къде да пикае го местиш върху памперса или вестника, след 4-5 пъти ще свикне и ще си върши нуждата най-вече там.
Или ако нямате разни опасни препарати, които може да изпие, дръжте банята отворена и го води там като видиш че иска да пикае.
User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

#2705 Потребителят е офлайн   TERA_HUSKI Икона

Публикувано: 01 February 2009 - 09:39 AM

Цитат

Мойе, мойе...да го земеш на училище с теб, сигурно по-бързо ще научи правопис и пунктоация.

А иначе-кучето е бебе, естествено че ще пишка където си иска.
Вземи памперски за възрастни(от аптеката) или просто вестници и като видиш че почне да се върти и да си търси къде да пикае го местиш върху памперса или вестника, след 4-5 пъти ще свикне и ще си върши нуждата най-вече там.
Или ако нямате разни опасни препарати, които може да изпие, дръжте банята отворена и го води там като видиш че иска да пикае.

Ок.Ще Пробвам Мерси.

#2706 Потребителят е офлайн   kisiov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 11:23 AM

ние вече пикаме и акаме отвън , като ни се върши нещо почваме да драскаме по вратата и това е знак  ;)
User's Signature

Качена снимка

#2707 Потребителят е офлайн   jimmyfisher Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:footbag, hiking, cycling
Публикувано: 01 February 2009 - 02:28 PM

Ебасиии, само мояли не знае да предупреждава така. Хубаво се е научил. Моя си вършеше всичко вкъщи до 3тия месец и то сега навсякъде мирише, щото влезе под ламината и той няма как да не си върше нещата вкъщи. Иначе от ставането ми, че чак до полунощ всичко е навън. Вече почнах на 2 часа и половина да излизам, някой път здържа и до 3-3:30 обаче по стълбището умокря всичко. Но това с първото акане и пишкаме у дома не мога да го предотврътя щото ставането сутрин ми е тъмна Индия, никога не съм ставал сутрин освен до 10ти клас в училище. След това се преместих в училище само с втори смени и сега на университета просто не ходя, като имам сутрешни лекции. Затова, че се надявам Лени като порасне да се научи да се съобразява с мен. А по въпроса с яденето на изпражненията, днес го хванах сутринта щото ме събуди и му казах НЕ обаче не мисля, че утре сутрин няма да си ги изяде пак. При положение, че снощи ги изяде.
Абе жив и здрав да е да си яде лайната като му харесва толкова. Ама аз в с 7 няма да ставам.

#2708 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 02:40 PM

Ха-ха, ние и събота и неделя сме навън най-късно в 7.
;D ;D
А към 6тия или 7мия месец спря да си върши работите вкъщи.
User's Signature

#2709 Потребителят е офлайн   jimmyfisher Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 February 2009 - 03:07 PM

Нормално, аз го гледам как докато съм буден си се задържа ама яката. Иначе си го опипвам дали се е понапълнил мехура и като го усещам, че се пръска по шевовете изхвърчаме по пантофи пред блока, влизаме в градинката на съседите и облекчаваме нуждата. Най-много се гордея с него, че не си върши работата на цимента, тротоара или асфалта. Има си любими места където още като излезе от входа и си отива там. Много послушно дете.
П.П.: Тъй като не му слагам повода и търчим по стълбите свободно. Един ден точно на излизане едно детенце чакаше долу, а всички знаете колко тази порода обича децата. И Лени още докату му чу гласеца на детето, изтърча пред мен. Обаче се оказа, че въпросният мъник се страхуваше от кучета и само докато се обърна се разплака при строгата физьономия на Лени и отиде в ъгъла. Лени като го чу как наду гайдата и той отиде в другия ъгъл и въобще иди, че ги разбери днешните родители. Те не осъзнаватли каква грешка правят, като плашат децата си от животните. Така един ден прибирайки се от училище, всяко едно от тези наплашени изкуствено деца, ще има реакцията на това дете при вида на някое бездомно куче и този път вместо в ъгъла, ще се окаже на улицата, където колата няма да го оближе по муцуната, а ще му разбие муцуната. Еййй днешното общество е толкова осакатено...  :huh:
Айде поне нашите деца няма да имат сходни проблеми, но апелирам, че трябва да започнем да убеждаваме хората, че страха от кучетата е лошо възпитание и най-вече съвременните глупави майки, където по добре да пазят детето си повече от себе си и лошите си навици от колкото от животните.

#2710 Потребителят е офлайн   neznainata Икона

• Just a dream
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 03:16 PM

Абе хора всякакви... Не можеш да накараш някого да прави нещо, което не иска...
А за изпускането сутрин... Може да се лишиш от така безценното ти спане до 12-1 за няколко дни и да ставаш, да го изведеш да си свърши работата, после пак спане. После всеки ден все по-късно и по-късно ще излизате, и ще стане номера, така че да няма и инциденти вкъщи.
За яденето на акита го заведи на вет. най-добре, може да е признак за липса на някакви в-ва, или просто лош навик, но без иследвания няма как да разбереш.
Бела си ядеше акитата, но беше на диетка само с ориз... Като почнахме гранулите, спря самичка, че даже и идва да се похвали, че е свършила добра работа...  ;D
User's Signature

Качена снимка
Doesn't matter.

#2711 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 03:18 PM

Не всички стопани искат кучетата им да са мили и добри към всички.
И не всички стопани могат да стигнат до просветлението, че щом кучето е агресивно и към хора и към животни трябва да е на повод.
Аз така две момиченца ги бях смъмрила много лошо преди време. Търчат към Джек пищейки "кученце", нещо не бях много на кеф точно този ден и си го прибрах Джек зад мен и им изръмжах: "Първо се пита дали хапе"...и все пак им дадох да го погалят де:Р
На следващия ден пак същите две ме засичат и питат "кучето хапе ли?"

Не одобрявам и прекаленото доверие у децата към кучетата.
Мен на скоро така един пинчер щеше да ме захапе  ;D

Кога трябва да очаквам Джек да почне да сменя козина? Март? Април?
Днес забелязах, че кафявото му е почнало да да придобива меден оттенък.
Което ме навежда на мисълта, че скоро пак ще сменяме цветовете  ;D
User's Signature

#2712 Потребителят е офлайн   jimmyfisher Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 February 2009 - 03:32 PM

Яденето на акитата се оказа лош навик, казахами да му се карам като го прави и ще спре. Иначе за ставането май почваме тези дни. Ще го взимам да спи при мен и като той се разбуди ставам с него. Така ще сис спестя много неща. Че сега си сменя зъбите и сутринта изкарвах зглобките на всички первази в коридора, че той беше свършил останалата работа-изваждането на профилите. ;D

#2713 Потребителят е офлайн   sandman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 03:58 PM

Не ми казвайте, че като почне да си сменя зъбите и въпроса с хапането ще загрубее!?!?! Тя сега яде всичко, което види, най-вече ръце и всичко от плат, а представям си тогава...Сигурно ще пригризе стената да се срещне с Рекс(Чау-Чау-то на съседите)...
User's Signature

Качена снимка

#2714 Потребителят е офлайн   jimmyfisher Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 February 2009 - 04:22 PM

Всичко свършва, като свърши земният й път. Разбирасе, че новите зъби ще иска да ги чеше още повече. Но важното е да паднат гадните кучешки (иглички), те ме дразнят най-много, че са като кукички, но това май става към 5ия месеца иначе всичко останало го сменихме отпред, а и отстрани ни излизат новите дъвкателни. Всяка сутрин ме посреща с: Ах как ти обичам китките. Толкова са меки и жилави. Вече ще си ги обвивам с бинтове преди да стана.  B)

#2715 Потребителят е офлайн   ЦоКо Икона

• WoLf
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 04:41 PM

А някой да е забелязал кога по хапят при поникването на първите зъбки или на пустоянните  :blink:

#2716 Потребителят е офлайн   jimmyfisher Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 February 2009 - 04:51 PM

Чух, че на постоянните е ужаса. Добре, че те са си по тъпи. ;)
Между другото преди да му паднат всички предни зъби имаше един период на затишие, в който ме ближеше. Но сега пак с пълна сила започна любимото си чесане, единствената разлика е, че вече се усеща къде тънката линия между хапане и просто чесане. Вече дори ми е приятно и сам си давам китките, а и не се дърпа като захапе.

#2717 Потребителят е офлайн   shine_1985 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 05:53 PM

Моя като му се ходи до тоалетна, и ако спя започва да ми се жалва на ухото,/то се започва едно мао мао.../ докато не ме събуди....Отварям, му тераската и си върши работата, той е научен така, като му кажа айде да пишкаме и ако тръгне значи му се пишка ;Dа за ръфането все още си ме ръфа.И понякога си ме насинява,че сме си малко грубички ;Dей тва с ръфането не можах да го отуча и тва си е.... :rolleyes:

#2718 Потребителят е офлайн   hrisipisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 09:41 PM

И ние сме така, вечер като хапне гранулки и пие много вода, след това ме вдига по 2-3 пъти да и отварям терасата да си върши нуждите. А за хапането, то не е спирало, хапе си и тва е  :rolleyes: но сега по не боли, а ако изпищя от болка и тя ме гледа виновно и почва да ме ближе, от няколко дена си правя експеримент с нея, като почне да ме хапе, аз си показвам  зъбите и почвам да ръмжа, тя спира и почва да ме гледа учудено  ;D а ако посегна да и ухапя ухото, малиии как  се ентусиазира само, почва да ме ръфа където свари, не си дава голямото уше да го нахапя  ;D
User's Signature

Качена снимка
ИМАМ БИЛЕТ ЗА КОНЦЕРТА НА МАДОНААА

#2719 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 09:45 PM

Цитат

И ние сме така, вечер като хапне гранулки и пие много вода, след това ме вдига по 2-3 пъти да и отварям терасата да си върши нуждите. А за хапането, то не е спирало, хапе си и тва е  :rolleyes: но сега по не боли, а ако изпищя от болка и тя ме гледа виновно и почва да ме ближе, от няколко дена си правя експеримент с нея, като почне да ме хапе, аз си показвам  зъбите и почвам да ръмжа, тя спира и почва да ме гледа учудено  ;D а ако посегна да и ухапя ухото, малиии как  се ентусиазира само, почва да ме ръфа където свари, не си дава голямото уше да го нахапя   ;D

О и аз съм я гризкала за ухото , но после се озверява  ;D
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#2720 Потребителят е офлайн   kisiov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 10:15 PM

с хапането при всички кучета явно е така като бях по-малък един приятел имаше немска овчарка казваше се Сара (умря горката, млада-на 2 години) но когато беше някъде на 8-9 месеца ,помня че беше лято и ние дечурлигата и давахме да ни лапа ръцете чак до лактите и много се кефихме че гаделичкаше .Явно и тя  е беше сменила скоро зъбките и са я сърбели че като ни видеше и веднага почваше да ни души ръцете ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

• (393 Страници) +
  • « Първа
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни