Публикувано: 04 December 2013 - 03:51 PM
За дългогодишния си опит с добитъци,моето и осиновени такива със специални нужди/хранителни/,с алергии,кожни проблеми и др. съм минала през доста храни.Доволна съм от Акана,Оливърс и Нутрам.Сегашното ми куче до 8 месеца ядеше ардън грейндж за бебета също бях доволна,след това вкараха от по горе посочените марки джуниър и минах на тях,поради огромната разлика в цените с ардън грейндж,както и в разликата в състава.Писала съм го сто пъти,всяка храна на всяко куче се отразява по различен начин,избор богат,така че ,който каквата храна желае такава да взима на кучето си.От две години сме на Акана и не смятам изобщо повече да си правя експерименти,сега се подлъгах,тъй като съм чувала добри отзиви,видях състава , а и цената на ,която взех Теста беше доста прилична 83лв.Не съм казала нито,че храната е скапана или нещо от сорта,просто написах ,че на нас не се отрази добре/ още няколко познати с пит кучета се оплакаха от нея,че кучетата слабеят и че дажбата е в пъти повече от другата храна с ,която хранят/,може би ще е ок за средно активни кучета,нямам идея.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !