Коя е най-добрата кучешка храна?
Публикувано: 29 September 2008 - 02:16 PM
Публикувано: 29 September 2008 - 03:06 PM

Публикувано: 29 September 2008 - 04:05 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 September 2008 - 04:21 PM
МОД: Поразчистих нататък, но има ли начин темата да мине без ОФФ-топици за гушкане и препоръчвания на Чапи? Тя цялата е доста съмнителна, но напоследък се сдуха съвсем. Тенкс.
Публикувано: 29 September 2008 - 07:53 PM
Цитат
Еva-Buddah, какво значи не са като нашите? И какво е количеството. Аз знам де, ама те навеждам на мисли за препоръките. И дали точно това са храните, подходящи за мопс с наднормено тегло? В смисъл, точно тези формули. Щото хубаво, имаше офтопици, ама препоръка за "най-добра" след един ден употреба е малко несериозно.
Публикувано: 29 September 2008 - 08:26 PM
Цитат
Цитат
Една формула и храна се отразява по един начин на едно куче,по друг на друго независимо,че като цяло марката се води добра.
БОШ несъмнено се води висок клас храна и аз умишлено попитах Ева-Буда дали се е консултирала с ветеринар,не ми се вярва да е взимала на сляпо :blink:

Публикувано: 29 September 2008 - 09:44 PM
Цитат
Цитат
Еva-Buddah, какво значи не са като нашите? И какво е количеството. Аз знам де, ама те навеждам на мисли за препоръките. И дали точно това са храните, подходящи за мопс с наднормено тегло? В смисъл, точно тези формули. Щото хубаво, имаше офтопици, ама препоръка за "най-добра" след един ден употреба е малко несериозно.
Това са ПЪЛНИ глупости! На никаква промоция не са-двете чувалчета съм ги взела абсолютно отделно! С теб не се познаваме, но тези, които ме познават знаят, че аз никога не икономисвам, защото нямам нужда. А за кучето да не говорим. Вносителите на Бош за изключително добронамерени и компетентни хора. Да не говорим, и че са развъдчици. Важното е, че кучето ми харесва тази храна и аз съм преценила, че тя е по-добра от досегашната, това е. ;)
Публикувано: 29 September 2008 - 09:53 PM
Ето отговор: Това са хипоалергенни храни. И се търси изключващ ефект - и на протеина и на скорбялата. За това се правят храни без пиле, и без царевица или пшеница. Не е лошо, ама смени храната с определена цел, която не постигаш.
Публикувано: 29 September 2008 - 10:01 PM
Публикувано: 29 September 2008 - 10:21 PM
В затворена опаковка ли си я купи. Ако е така това е единствения известен на мен мопс, който я отказва. Но не ме разбирай неправилно. Не ти натрапвам нищо. Отначало те посъветвах да не сменяш храната.