Коя е най-добрата кучешка храна?
Публикувано: 26 August 2009 - 12:41 PM

Публикувано: 26 August 2009 - 01:00 PM

Леле, наистина ли плащате 120 лв. за 4-5 кг. Роял?

До колкото виждам сте от Пловдив. Защо не проверите по зоомагазините за големите разфасофки на храната?
Ето в този онлайн магазин същата храна е 12 кг. за 137,20 лв.
Успех!
Публикувано: 26 August 2009 - 01:02 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 27 August 2009 - 07:14 AM
На мен първата храна на Чара , която взех ми я продадоха в Младост 1 от пазара от зоомагазина за 85лв. , после като се разрових из интернет на много места я предлагаха за по 75лв. , та дори на 2 места за 65лв. , представям си на колко я взимат 40-50лв. , слага си 100% надценка и ми вика че храната била добра , е замина за село за кучетата щото беше отвратителна и повръщаше Чара от нея... мошенници всякакви.

Публикувано: 29 August 2009 - 03:30 PM

Публикувано: 29 August 2009 - 03:46 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 29 August 2009 - 03:49 PM

Някой доста сериозно Ви е "порязал" с тази цена... За толкова магазини си имаме в Пловдив, колко са добре заредени е друг въпрос, но аз Роял на такава абсурдно висока цена никъде не съм виждала. Не виждам как би могла да е такава цената. За лечебна храна може да мине за приемливо, ама обикновена... Поинтересувайте се, намерете друг магазин или просто попитайте ветеринаря си. Няма смисъл да се хвърлят толкова пари за нещо, което можете да си купите ПОНЕ наполовина по- евтино.

Публикувано: 29 August 2009 - 04:24 PM

Ами ще има голяма надценка, като има кой да купува на такава цена.

Потърсете в други магазини, поразпитайте за доставка на чувал от храната ако нямат в момента. Има онлайн зоомагазини, които доставят до Пловдив, пък и някои даже безплатно. Начин винаги има, трябва просто да се открие...
Публикувано: 31 August 2009 - 10:51 AM
Публикувано: 31 August 2009 - 01:44 PM

Извини мен... но четеш ли съставки на храна коя купуваш за своето куче?
Децата обичат дъвки, но стават ли дъвки за хранене? Красива опаковка, красиви думи, винаги под ръката...Но дали е храната?

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 31 August 2009 - 02:43 PM
ардън грейндж-а до едно време беше добре, после спля да го яде тотално:)))

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 31 August 2009 - 05:25 PM
Да, след което станахме за медиум сеньор

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 01 September 2009 - 10:18 AM
Публикувано: 02 September 2009 - 12:41 AM
Кое и е перфектното и как реши че е такава?
http://www.dogfoodan...amp;si=mera+dog
1 или 2 звезди не може да се нарече добра суха храна.
Публикувано: 02 September 2009 - 06:22 AM
Ако кучето изглежда и се чувства добре,значи храната е добра. А тези звезди,нищо не значат за мен.Кой ги дава,и на базата на какво точно?Като гледам с какви глупости са натъпкани повечето от храните 5-6 звезди,ще ме извинявате много.Юка,спанак,ябълки, брашно от боровинки,зелен чай,розмарин и мн.други.Не желая кучето ми да се храни с експерименти.Така че тези звездички и 2 да са и 10 да са,се ми е тая.В храненето нещата не могат да се абсолютизират,прекалено са индивидуални.

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 02 September 2009 - 06:26 AM
Анализите в този сайт са за обикновенните серии на Мера Дог,те имат HIGH PREMIUM и PURE които са оценени с пет звезди.Аз лично храня с тази храна и също съм много доволна.
Публикувано: 02 September 2009 - 09:15 AM
Анализите в този сайт са за обикновенните серии на Мера Дог,те имат HIGH PREMIUM и PURE които са оценени с пет звезди.Аз лично храня с тази храна и също съм много доволна.

И все пак, аз лично не бих избрала тази храна при такъв голям избор на пазара. Не ме изкушава възможността да натъпча джоба на вносителите й.
Публикувано: 02 September 2009 - 09:21 AM

И все пак, аз лично не бих избрала тази храна при такъв голям избор на пазара. Не ме изкушава възможността да натъпча джоба на вносителите й.
В крайна сметка всеки избира храната която е най-добра за неговото куче и му влияе по най-добрия начин.При големия избор на пазара и при опитването им,тази се оказа най добрата за нас.