Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#801 Потребителят е офлайн   no_name Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 May 2007 - 10:02 PM

На опаковката пиши:препоръчителна дневна дажба 155 до 175г за 5-тата седмица.Оная в магазина същото каза

#802 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2007 - 10:18 PM

Ама като го прехраниш или като стане на 1 година - 45 кг пес.
User's Signature

Качена снимка

#803 Потребителят е офлайн   no_name Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2007 - 10:25 PM

Добре ясно твоето мнение го разбрах.Ако може някой друг да си каже мнението ще съм благодарен

#804 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 19 May 2007 - 10:46 PM

ами кво да кажа пич виж bg-pet.com там където са храните на роял канин мисля пишеше пак по колко грама на ден да се дават спрямо теглото на възрастен индивид от същатата порода.. мисля, че трябва да е по малко .. че то на санбернар в тази възраст маи се дават под 300 грама от тази храна пак кво остава за боксера.. тои е по-малък .. провери за всеки случаи, дано съм ти бил полезен ;) d) bl) c) ;) bgflag

#805 Потребителят е офлайн   no_name Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2007 - 10:54 PM

Еми и там пише горе долу същото.Ще му намала храната това е ясно но 100г на седмица ми се виждат супер малко

#806 Потребителят е офлайн   bubsan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2007 - 11:34 PM

Ако е на 5 седмици,160гр на ден е добре.След като се нахрани е хубаво да не си играе много,поне един час.Моето куче,ако играе или скача след като е яло повръща.Успех 1super

#807 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2007 - 10:25 AM

300 грама на седмица, 350 , изяжда го с мляко или само суха храна(като е само суха повече слагам) и после пие вода, ходи си по нужда и играе, скача и лае l)
User's Signature

Качена снимка

#808 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 20 May 2007 - 10:42 AM

Хм...Зависи с каква храна храните малките боксерчета...
Но 300грама ми се струва извънредно малко... r) Може би 400,500 или дори 600гр?А и зависи...при всяко кученце е индивидуално!!!Някое не иска да яде толкова много,докато други са по-лакоми и малко храна няма да им стигне...Стопанинът сам трябва да прецени по колко да дава,но без да прехранва кученцето си!Защо да са 300 за цялата седмица?Вие представяте, ли си че за цялата седмица-7 дена,дневната дажба на кученцето(ако за цялата седмица са 300грама)ще е по-малко от 50грама на ден bl) да бъдем по-точни-42,857142857... bl) И това-40грама за цял ден?Според мен са малко... r)
Каква храна давате?
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#809 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 May 2007 - 10:49 AM

Ето линк към страницата която Vasko 07 каза тук.Това е таблицата на Роял Канин стартер за ДНЕВНА ДАЖБА .Не знам колко килограма става един възрастен боксер но мисля че е около 20-25.Поправете ме ако греша.Според таблицата това значи 100-155 грама на ден.А 300 грама на седмица на мен лично ми се вижда много малко.Все пак при всяко куче е индивидуално и таблицата е ориентировъчна.А това че повръща не е задължително да е от преяждане.Както каза bubsan приучете я след ядене да ляга за около 30 минути да почива.А и все пак е още бебе може нещо от другите неща които и давате да й дразни стомаха и от това да е повръщането

#810 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 20 May 2007 - 10:58 AM

Цитат

Еми и там пише горе долу същото.Ще му намала храната това е ясно но 100г на седмица ми се виждат супер малко

аа не на седмица то си пише спрямо теглото на възрастен индивид за ден .. тоест ако ти се пада 100 грама би трябвало да е на ден .. но прочети пак ! :)

#811 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 May 2007 - 11:20 AM

На всички таблици върху опаковките на храните е посочена ДНЕВНА ДАЖБА,никъде не се сочи седмична.Пък ти вече си преценяваш на колко дневни приема да я разделиш

#812 Потребителят е офлайн   no_name Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2007 - 11:46 AM

Цитат

Цитат

Еми и  там пише горе долу същото.Ще му намала храната това е ясно но 100г на седмица ми се виждат супер малко

аа не на седмица то си пише спрямо теглото на възрастен индивид за ден .. тоест ако ти се пада 100 грама би трябвало да е на ден .. но прочети пак ! :)

И аз това казвам ДНЕВНА дажба.Дебси казва че дава 300 на седмица.Аз сега му давам по около 140 на ден и мисла че му е добре.Повърна от това че му е много храната в това съм сигорен.Лошото при него(не че е лошо но в случая мисла че е лошо) е че като се наяде и почва да скача тича иска да играе аз гледам да не му обръщам внимание и го карам да ляго но неще. d)

#813 Потребителят е офлайн   pe4eniq135 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 20 May 2007 - 01:30 PM

Цитат

Ето линк към страницата която Vasko 07 каза тук.Това е таблицата на Роял Канин стартер за ДНЕВНА ДАЖБА .Не знам колко килограма става един възрастен боксер но мисля че е около 20-25.Поправете ме ако греша.Според таблицата това значи 100-155 грама на ден.А 300 грама на седмица на мен лично ми се вижда много малко.Все пак при всяко куче е индивидуално и таблицата е ориентировъчна.А това че повръща не е задължително да е от преяждане.Както каза bubsan приучете я след ядене да ляга за около 30 минути да почива.А и все пак е още бебе може нещо от другите неща които и давате да й дразни стомаха и от това да е повръщането

За мъжкари: над 30 кг. За женски: около 25 кг. b)

#814 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 May 2007 - 01:50 PM

е значи почти съм уцели килограмите l) no name за тичането и скачането за съжеление е неминуемо докато са малки.на мен ми трябваха около 2 месеца докато науча кокера ми след ядене да не тича като луд из апартамента.опитай след като се наяде да го гушкаш в теб поне за 20 минути.а debsi явно се е объркал или поне се надявам да е така

#815 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2007 - 07:09 PM

Цитат

е значи почти съм уцели килограмите l) no name за тичането и скачането за съжеление е неминуемо докато са малки.на мен ми трябваха около 2 месеца докато науча кокера ми след ядене да не тича като луд из апартамента.опитай след като се наяде да го гушкаш в теб поне за 20 минути.а debsi явно се е объркал или поне се надявам да е така

Значи повече от 300 е , но аз му давам така - 1 шепа и половина гранули във кисело мляко или 1 шепа - за 1 хранене, пробвах както вие казахте, но повърна, утре сме на лекар с Тара ще питаме, спокойно, а и някой каза "За всяко куче различно", а и на nо_name кучето е братчето на Тара, тоест мъжки, а мъжкарите стават по-тежки, тоест ядат и повече. cheers angelpik bravoS
А мойта Тара все бяга след храна, ама тежи шкембето, но пак бяга , изкарва сили от някъде . bravoS
User's Signature

Качена снимка

#816 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 May 2007 - 07:21 PM

не знам как мерите храната на шепи bl) .аз лично не знам моята шепа колко грама храна събира ,така че използвам чашката която е в чувала с храна.ако нямате подобно нещо ориентировъчно мога да ви кажа ,че една чашка за кафе -стандартна събира 70 грама храна

#817 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2007 - 09:45 PM

Как сте
d)
User's Signature

Качена снимка

#818 Потребителят е офлайн   pe4eniq135 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 21 May 2007 - 08:07 AM

добре l)

#819 Потребителят е офлайн   no_name Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2007 - 10:30 AM

debsi за ваксина ли ще го водиш

#820 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2007 - 01:33 PM

Да, защото утре няма да можем да отидем и днес му я биха и вече сме си с първа ваксинка.Значи 150 гр. на ден да яде , извинявам се за объркването , което направих.
User's Signature

Качена снимка

• (164 Страници) +
  • « Първа
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема