Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#1461 Потребителят е офлайн   mimeto7777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 December 2007 - 03:18 PM

Ама виж сега ти незнаеш как е гледана Рокси,че да взимаш някакво становище.Кучето е гледано много добре,с много любов и т.н.Значи трябва да остана без печка,телевизор,без тостер,без ДВД,без компютър само и само заради кучето ли?И никой не си мисли че е лесно да се гледа куче.Ако беше чела внимателно щеше да видиш че съм отгледала куче.Както и да е не ми се говори повече.

#1462 Потребителят е офлайн   mimeto7777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2007 - 03:51 PM

Ето как се забавлява Рокси като ни няма.

http://img106.images...dsc00278ps6.jpg
http://img106.images...dsc00279it8.jpg
http://img106.images...dsc00280zv5.jpg
http://img106.images...dsc00281gn0.jpg
http://img413.images...dsc00282go5.jpg
http://img337.images...dsc00283ub1.jpg
http://img413.images...dsc00284vt9.jpg

#1463 Потребителят е офлайн   pe4eniq135 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 01 December 2007 - 04:48 PM

Лелеле малко шамарчета и трябват.

#1464 Потребителят е офлайн   coolice Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Dogo Group
  • Interests:dogo argentino , agility

Публикувано: 01 December 2007 - 06:02 PM

Леле докъто ме е нямало вие сте писали, писали че чак сте се олисали...Браво! Само тъка...

Цитат

Значи прибирам се вчера и какво да видя.....пак накъсани книги,съборен тостер,съборена микровълнова печка(ДВД-то се е разминало на косъм) отворила е шкафа и изкарала всички обувки,изровила пръста пръста на цветето,прегризани слушалки за компютър,за пишкането и акането няма да поменавам то се подразбира.И всичко това само когато е сама.Като сме вкъщи дори и не си помисля да направи нещо от гореизброените пакости.Пробвахме и с добро и с лошо но никакъв ефект.Когато я оставяме сама вкъщи барикадираме цялата секция,но разбира се тя е толкова изобретателна че винаги намира каква беля да направи.И на всичкото отгоре си има и нейни играчки.Гледала съм и друг път кучета(14 години доберман) но ако някой ми беше казал че куче е способно на това което прави Рокси нямаше да му повярвам.Сега обаче май трябва да повярвам.

Сега неискам да се намесвам в междуличностни спорове,но искам да изкажа и моето мнение.
Първо: Искам да подкрепя на 100% Keri14 , напълно съм съгласна с всичко казано от нея....
Второ:Мimeto7777 , знам че в момента си ефектирана от всичко което се е случило вчера с Рокси , но според мен е най-добре да си помислиш дали наистина искаш да се разделищ с нея, кучетата наистина се травмират при раздяла с "глудницата си", а имено това сте вие.
Трето:Аз отглеждам боксери от 12 годишната си възраст и до ден нешен имам такова куче (то все женски).Не съм останала с впечатление,че боксерите са трудни за възпитание и проблемни като характер.Даже смятам че са едни от най-лесните породи за възпитание ...
Четвърто:Искам само да бъда полезна и затова ще ти дам едина съвет, ако решиш да се бориш и да се опиташ да коригираш поведението и опитаи с тази хитринка:Отиди до магазина купи и клетка с размерите на Рокси и докъто отсъствате я затваряй в нея.По-този начин ще ограничиш достапа на малкото дяволче до секцията, а и ще я научиш да стиска т.е. да не се изхожда на неподходящи места.Обаче трябва да имаш в предвид, че Рокси нетрябва да остава твърде дълго време в клетката максимум 6 часа.

Цитат

Лелеле малко шамарчета и трябват.

pe4eniq135 , това не е начина да се възпитава.Този начин при възпитанието на кучето води до 2 ефекта:или кучето ще стане агресивно или страхливо!!!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1465 Потребителят е офлайн   mimeto7777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2007 - 06:29 PM

Само искам да кажа че това което виждате на снимките е всеки ден,не е единичен случай.Това с клетката отпада,немога да мъча така животното.

#1466 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 01 December 2007 - 06:33 PM

coolice не си напълно прав/а за шамарите.Понякога да я плеснеш през муцунката или по дупето си помага.Също така да и се скараш.Това с клетката може и да не е много лоша идея, но трябва да е малко по-голяма, а не точно с нейните размери.Да може кучето спокойно да се завърти това онова.Вижда се, че има нужда от възпитание.Искам да попитам стопанина/стопанката вие от къде я взехте.Имам напредвид, че това може да е следствие от нещо преживяно при старите стопани или просто те не са я възпитавали.Мисля, че има значение.Може пък и да е някаква травма дето си сменя стопаните и така нататък.Наистина не е добре да я продавате...отделете малко повече време за възпитание и вярвам, че всичко ще се оправи.Днес в парка като бяхме Рони(един мъжки боксер) ами направо ме очарова с възпитанието си.Стопанина му го накарада да седне после да легне и след това му каза "Място"!Кучето който и да го закача докато стопанина му не му разреши да стане то остана легнало на полянката.Просто пример за възпитание ви давам! :)Ето го и самото куче.Мисля, че е на година и половина.Това другото до него е яг териера.Освен този териер и санбернара си имаме и коли...зоопарк. :yahoo:

Качена снимка

#1467 Потребителят е офлайн   mimeto7777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2007 - 06:54 PM

Взехме я от Асеновград преди месец и половина.Хората казаха че няма как да я гледат.Дори беше на терасата когато отидохме да я вземем(предпоплагам се сещатате защо е била затворена там)Беше ни трудно да я свикнем да ходи пшо нужда навън,но все пак някак си успяхме,но с условието че вратата на терасата е отоворена и ходи там когато ни няма.А сега вече това на снимките се вижда какво прави+изхождане на всяко възмжно място.А когато е с нас е послушна изпълнява команди и т.н.Никога немога да я хвана на "местопрестъплението" защото го прави само когато е сама.Ето сега ходих за цигари до магазина,нямаше ме 5 мин. дистанционните са на земята.....само 5 минутки ме нямаше..

#1468 Потребителят е офлайн   coolice Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 December 2007 - 06:55 PM

Цитат

coolice не си напълно прав/а за шамарите.Понякога да я плеснеш през муцунката или по дупето си помага.Също така да и се скараш.Това с клетката може и да не е много лоша идея, но трябва да е малко по-голяма, а не точно с нейните размери.

Vasko07, аз не съм спецялист, просто мноето мение е на опита ми до този момент.На мен лично до сега не ми се е налагало да удрям и бия кучетата си, било то по-муцуната или по-дупето.При възпитанието съм използвала винаги коригирашт повод(душач или строг нашийник) и доста търпение докъто не се отвърди командите на които сме се учили.До колкото идеята ми за клетката, приемам твоята корекция, в бързината си да напиша предния си пост пропуснах този важен момент. :blink:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1469 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 01 December 2007 - 07:13 PM

Като казах шамарче нямах предвид по много.Аз също много рядко съм и удрял шамар.Първия път като и ударих шамар изкимтя, защото беше малка и на мен цял следобед ми беше гадно. :'( :huh: :angry: Ами до стопанката...нямате ли възможност да я затваряте на терасата докато ви няма увас? :blink: Иначе при всички положения съм против боя, но понякога просто е неизбежно да не удариш 1 шамар.Не, че при нас нямаше съборен във вода касетофон,един стар ама вечер стар и счупен фритюрник.Леко унищожени растения.Няколко покъсани дрехи(даже много) и леко синини по ръцете(само на 3-4-5-6 места) като реши докато е на разходка да се дърпа.Сега се ядосвате ама после ще си ги спомняте тези случки и ще ви бъде забавно най-вероятно. :blink:Иначе са прикрасни животни това кучетата.Ами старите и стопани казаха ли ви защо не могат да я гледат.Условия ли какво нямат?Нещо не ви ли споменаха за възпитанието какво са правили или? :blink:

#1470 Потребителят е офлайн   pe4eniq135 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2007 - 07:42 PM

coolice за  (душач или строг нашийник) и аз правих същите неща.

#1471 Потребителят е офлайн   coolice Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 December 2007 - 12:22 AM

Цитат

Само искам да кажа че това което виждате на снимките е всеки ден,не е единичен случай.Това с клетката отпада,немога да мъча така животното.

mimeto7777  докъто се ровех придималко във форума открих една тема тъкмо по вашият проблем.Прочетия добре и ще видиш, че това е имено разрешението.Ето я и нея: http://dog.bg/forum/...pic,5007.0.html
Успех!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1472 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 02 December 2007 - 12:48 AM

Ето го и Рони заедно със Яг Териерката Рита. :wub:
Качена снимка

#1473 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2007 - 10:39 AM

Да,наистина това може да бъде решение на вашият проблем,ако вече не сте продали сладуранката де.

#1474 Потребителят е офлайн   coolice Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 04 December 2007 - 10:53 AM

Я какво става тук!!!Пак всички се скрихте на топличко в това студено време и неискате да пишете... :(
mimeto7777  какво става с Рокси?Продадохте ли я или се борите още с този малак терминатор. ;)
pe4eniq135 как е Шайла?Маи забрави да пуснеш снимки на малкото момченце, а момиченцето как е?
Vasko07 ,Габи и Рони още ли са първи приятелки...или Габи като по-голяма с размер "XXXL" предпочита да си играе с някои колкото нейният размер... :-
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1475 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 04 December 2007 - 01:04 PM

coolice ее играят си те.Приятели/Приятелки по-точно.Все пак Рони е момче. :yahoo:Ама само събота и неделя, защото парка ми е далеко и заради това.Да бре наистина защо всички се изпокриха... :blink:

#1476 Потребителят е офлайн   pe4eniq135 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2007 - 01:43 PM

Ами Шайла е добре,за момченцето ми казайа ,че вече го извеждат,а снимките още нямали.

#1477 Потребителят е офлайн   mimeto7777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2007 - 06:03 PM

Ами Рокси засега е затваряме в кухнята и обезопасяваме всичко там.За сега нищо не прави,но напук пишка и ака като ни няма

#1478 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 04 December 2007 - 11:26 PM

Цитат

Ами Рокси засега е затваряме в кухнята и обезопасяваме всичко там.За сега нищо не прави,но напук пишка и ака като ни няма

Радвам се, че нещата са се пооправили. :yahoo:

#1479 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2007 - 11:52 PM

И аз се радвам,че все пак е още във вашите ръце сладка Рокси.Дано почне да слуша все повече и да ви накара да се гордеете с нея :yahoo: А за пишкането и акането и се карайте,това вече трябва да почне да го прави на вън.Ние имахме такъв проблем,но не защото не ни слушаше,ами защото неможеше да стиска.И постоянно и се пишкаше,забелязах накрая да има съвсем малко капки кръв,като я заведохме на вет се оказа цистит,но много бързо я излекуваха.Вече нито пишка често,нито има капки кръв,аа аз си мислех че го прави от инат и че за това ме буди с квичене всяка сутрин :- Отдавна не ни е правила бели,дано и не прави все пак ще станем на годинка този месец,трябва да се дуржим като голями ;DПожелавам ви успех! :blink:

#1480 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 05 December 2007 - 01:50 AM

Не съм само аз този дето не спи значи. ;DКери ти сега Боксер ли имаш?Ако да я вкарай в темата някой негови снимки. :yahoo:

• (164 Страници) +
  • « Първа
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни