Боксер
Публикувано: 05 September 2008 - 01:00 PM
boxerfan, ще видиш ли съобщението си във http://www.prodogs.eu/ и да ми отговориш :)
Публикувано: 25 September 2008 - 03:32 PM
Темата гледам нещо замира :( !?Аз да питам нещо ваще кучовци на колко се научиха да пишкат навън?Защото моя стана на 6 месеца а пика още в нас,дали щот не може да стиска на пук ли го прави не се ли е научил!?Редовни са ни разходките, просто не знам.Некой мнение :blink:

AnImAl LoVeEr
Публикувано: 25 September 2008 - 03:44 PM
Цитат
Темата гледам нещо замира :( !?Аз да питам нещо ваще кучовци на колко се научиха да пишкат навън?Защото моя стана на 6 месеца а пика още в нас,дали щот не може да стиска на пук ли го прави не се ли е научил!?Редовни са ни разходките, просто не знам.Некой мнение :blink:
Публикувано: 28 September 2008 - 03:06 PM
priqteli,ne otdavna bqh pisala tuk :)imah malki boxer4eta-vsi4ki sa jivi i zdravi-slu4ih na dobri stopani,no mi ostana edno-i to poslednoto ,koeto se rodi :S mili4kata,iskah da si q ostavq,no puk s 2 jenski 6te mi e trudno i za tova 6te produljavam da tursq dobri roditeli za neq.Molq vsi4ki vas ako razbere ,4e nqkoi tursi jensko tigrovo boxer4e neka da mi zvuni(0878766685) ili da mi pi6e.Naistina iskam da e 6tastliva :)kakto ostanalite 7 :D:D:D;D-izpratih mujkara v Kosova i edno momi4ence v Albania tam sa bezkraino 6tastlivi-predvid lipsata na tazi poroda tam:))
mersi i uspeh4eta na vsi4ki :):):)
mersi i uspeh4eta na vsi4ki :):):)
Публикувано: 30 September 2008 - 11:17 PM
ами едно е останало женско тигрово,чистокръвно с родословие,майка и баща-голями пичове,едри са,майката е мое куче-светло тигрова е на 3 години.бяха 8 бебета,всички ги продавах по 300лв-2 изпратих в чужбина ,другите са пръснати наоколо и са мн щастливи всички,но само тази малка боксерка ми остана.
и да отбележа,че си търсиим ново попълнение приятел/приятелка от софия-около герена,който да си играе с моята боксерка :) :wub: :wub: :wub:
и да отбележа,че си търсиим ново попълнение приятел/приятелка от софия-около герена,който да си играе с моята боксерка :) :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 10 October 2008 - 09:20 PM
Имаш фантастично куче,velpape. Жив и здрав да ти е :blink:
Публикувано: 13 October 2008 - 06:09 PM
Малко новини!
БГ боксерите бяха представени от Соларис ди ной Винчере.
В рамките на Евродог Соли получи отличен но остана извън финалната четворка, но на другия ден на специалката организирана от Словашкия, Чешкия и Унгарския клубове стана четвърта в клас млади в много силна конкуренция сред над 30 кучета в класа. Малко снимки...

Когато получа останалите снимки ще ги публикувам :->)
БГ боксерите бяха представени от Соларис ди ной Винчере.
В рамките на Евродог Соли получи отличен но остана извън финалната четворка, но на другия ден на специалката организирана от Словашкия, Чешкия и Унгарския клубове стана четвърта в клас млади в много силна конкуренция сред над 30 кучета в класа. Малко снимки...

Когато получа останалите снимки ще ги публикувам :->)