Боксер
Публикувано: 15 November 2010 - 11:58 PM
Публикувано: 27 November 2010 - 01:50 PM
Публикувано: 29 November 2010 - 10:28 PM
Обаче имам малък проблем не изка да си играе със играчките...предпочита да ми хапе ръката и пантофите.Как да го убедя че може да ме остави намира за малко и да си поиграе със играчките,защото почва да боли когато хапе

Публикувано: 30 November 2010 - 01:17 AM
to6eto125, в 29 November 2010 - 09:33 PM, написа:
Обаче имам малък проблем не изка да си играе със играчките...предпочита да ми хапе ръката и пантофите.Как да го убедя че може да ме остави намира за малко и да си поиграе със играчките,защото почва да боли когато хапе

Не , не си позволявай да му даваш да те хапе по ръцете , под нито 1 предтекст. При играчките е лесно скриваш ги и ги вадиш само когато на теб ти се играе , в момента в които my е най интересно my я взимаш и я криеш , другия път когато имаш работа да вършиш my я даваш и няма да те занимава . Просто се е наситил на uграчки , казаното от мен не съм го измислила аз, дресьор ми го каза , почнах да го правя и моята пак има интерес към играчките.
Публикувано: 30 November 2010 - 08:52 PM
MyDuality, в 30 November 2010 - 12:22 AM, написа:
to6eto125, в 29 November 2010 - 09:33 PM, написа:

Не , не си позволявай да му даваш да те хапе по ръцете , под нито 1 предтекст. При играчките е лесно скриваш ги и ги вадиш само когато на теб ти се играе , в момента в които my е най интересно my я взимаш и я криеш , другия път когато имаш работа да вършиш my я даваш и няма да те занимава . Просто се е наситил на uграчки , казаното от мен не съм го измислила аз, дресьор ми го каза , почнах да го правя и моята пак има интерес към играчките.
Благодя мн за отговора ще пробвам дали ще се получи и ще ви кажа

Публикувано: 06 December 2010 - 03:47 PM
Mitke, в 06 December 2010 - 06:52 AM, написа:
40 dena:
M1

M2

M3

F

05.12.2010
M1

M2

M3

F

Informacii na: +38970696488 ili mitkebox@yahoo.com
Ilkanovski Mitko, kennel von Mitke
Последната мацка е невероятна
мама и тати също , имате прекрасни кучета да са ви живи и здрави
in love !

Публикувано: 19 December 2010 - 10:01 PM
Тъй като, не съм запознат с тази порода, като изключим нещата, които съм чел в нета, искам мнението на хората, които имат такива кучета. Поста ми, ще бъде вероятно доста дълъг, но искам да съм сигурен, че ще мога да предложа на кучето, всичко необходимо. Затова питам за доста неща.
1. Какъв е нрава на кучето?
2. Четох за лигите, последно вярно ли е това?
3. С каква храна трябва да се храни. Колко яде съответно на ден?
4. Ако през седмицата, съм на работа и няма никой от 8 до 5-5.30, пеоблем ли ще е за него?
5. Труден ли е за дресировка?
6. Как се справя с живота в апартамент?
7. Колко разходки иска дневно?
8. Откъде да закупя такова кученце, искам да взема добро животинче? Частни лица или развъдници? Цени евентуално, на които се продават?
9. Някакви вродени лоши навици/недостатъци
10. Колко голям става? Гледам, че повечето спят по леглата на стопаните си, задължително ли е това :D
11. За колко време успява да придобие хигиенни навици?
Какво куче като цяло е боксера, казано от собствениците?
Това са въпросите, които ме тревожат (немалко са знам, има и други, но сега са ми излезли от главата). Ще се радвам на отговорите ви. Благодаря предварително :) !
Публикувано: 20 December 2010 - 09:55 PM
1 -относно нрава но бохера както и на всяко куче ,адски много си зависи от начина по kоито ти го наyчиш да се държи ,иначе в интернет си има характеристика за породата , но принципно за да отговаря 1 куче на характеристиката и стандарта трябва да е чисто кучето, не кyпено от съседско развъждане, защото няма да знаете дали примерно някъде назад няма pit булл :Д или лъв :Д . Като цяло бохерите не са от кучетата който обичат само 1 човек от семейството и игнорират другите ..напротив те обичат цялото семейство , не са агресивни мн са внимателни с децата а също така стават и за пазачи
3 Храната която трябва да яде всяко куче за да е здраво и по-дълго време живо е сyхата храна ,относно количеството зависи от марkакат ,но грамажите варират от 200 до 500 на ден (много грyбо казано)
4 Няма да е проблем ако го оставяте само ,то трябва да свиква само лошото е ,че може да ви наяде някои от вещите и да направи пакости (има и друг варянт кучето да се затваря в по-голям6ка клетка , така ще се наъчи и по-лесно на хигиенни навици и не е нехъманно)
5 не са тръдни за дресировка
6 няма да представлява проблем живота my в апартамент ако има доататачно разходки и активни занимания
7 като брой разходки в началото е хъбаво по-често за да се наъчи на хигиенни навици но с времето могат като количество да намалеят . Относно часовете принципно колкото повече толкова по-добре но минимално 2-3 часа дневно
8 Най добрия варянт е развъдник за да си намате проблеми с генетични заболявания и прочие ... ще ви дам link към развъдник (но си имайте на предвид че в развъдниците няма кучета на конвер и може да се наложи да чакате месеци)
9 Предразположени са към тъмърни образования (това е което аз знам)
10 Ако закупите кучето от развъдник те в повечето случеи ги дават след 4-5 месец с вече придобити хигиенни навици . Иначе те бързо разбират какво и къде трябва да го правят но до към 5-тия месец немогат да се контролират и се изпъскат
Надявам се да съм ви била полезна , породата е просто перфектна .По нагоре има няколко поста с мн красиви бебенца и ще станят хъбави кучетат съдейки по родителите , най добре се свържете с човека .