Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#2681 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 August 2011 - 04:03 PM

Нямах време да прегледам всичко написано, само от горе от горе, но има едно твърдение на pbs в което обяснява как родителите на неговото куче имали резултат от дисплазия А. Нещо това дете не е в час!

#2682 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2011 - 06:45 PM

Показване на мнениетоIzrodGaden, в 09 August 2011 - 01:52 PM, написа:

Показване на мнениетоdebsi, в 07 August 2011 - 05:23 PM, написа:

Показване на мнениетоdebsi, в 05 August 2011 - 02:09 PM, написа:

Не виждам причина отново да изтривате снимките ми ... бихте ли ми дали съвет за храненето на кученцата и за отглеждането им, докато всичките си заминат ? Ядат по 3 пъти на ден, калций им давахме/сега почиват/, обезпаразитени са и ваксинирани. В перфектно физическо и психическо здраве... Казвам "храненето и отглеждането на кученцата,докато всички си заминат" , защото Тара я хранихме по най-добрия начин, давали сме всичко най-добро, но едно е да гледаш едно куче, друго е няколко и може да има нещо малко по-особено. Например, че когато едно кученце се втурне да яде - всичките отиват :)

Аз кротичко ще си оставя пак въпроса. Ще кажа,че пясъчната женска е 3,500, тигровата - 4,100, а двете мъжки боксерчета са по 3,600 и са на 2 месеца и 1 седмица. А това е снимка от преди няколко дена как се излежават през деня с кеф.

Малко скъпичко ги даваш!

Бавен си нали ? Хах, това са килограмите ... да живее простотията :flagbg:
User's Signature

Качена снимка

#2683 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:dogs, horses

Публикувано: 09 August 2011 - 08:34 PM

Показване на мнениетоdebsi, в 09 August 2011 - 06:45 PM, написа:

това са килограмите ...

:zb_050: А каква е цената на килограм живо тегло?
User's Signature

В памет на Рамзес (1994 - 2007)

#2684 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2011 - 09:06 PM

Голяма реклама на това кучило.. :wb_052: :ab_041:

#2685 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2011 - 09:47 PM

Елате до Варна и ме питайте очи в очи тези неща като много ви интересуват :dry: Вземете развивайте темата, а не да ми остроумничите, защото точно вие развалихте цялата тема... :eg_033: Както казах - елате до вкъщи уж да видите кученцата и започнете да ми пускате тези лафчета :ae_085:
User's Signature

Качена снимка

#2686 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 August 2011 - 09:56 PM

О не бих посмял, сигурно ще ме пребиеш!

#2687 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2011 - 10:17 PM

Показване на мнениетоIzrodGaden, в 09 August 2011 - 07:56 PM, написа:

О не бих посмял, сигурно ще ме пребиеш!

На 33 години говорите като 12 годишно момченце ;) Първосигналните реакции са за друг тип хора :dry: Спрете със заяжданията и развивайте темата, която по-"оцапана" не може и да бъде... В другите теми, подраздели и т.н помагат на хората, пускат снимки, а тук какво се прави - оплювания само и драки... Като малките деца сте...
User's Signature

Качена снимка

#2688 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2011 - 10:27 PM

Показване на мнениетоdebsi, в 17 June 2008 - 12:23 PM, написа:

Все пак осъзнах преди време, че май няма да я заплождаме и да имаме малки ;)

Загубихте съзнание? :uc_029: :zz_226:
User's Signature

#2689 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 August 2011 - 10:42 PM

О, на вие ? Брях ! Ти познаваш ли ме, че казваш на колко съм години ? Аз съм Христос Хесус, взимай килимчето и се моли на Алах.

За всички които са си заплодили кучетата "боксер" ЗАСРАМЕТЕ СЕ!
Ненаправихте нищо хубаво за породата! Вашето куче може и да прилича на Боксер, може да има характер на Боксер, но не е ! Недостатъци могат да се намерят във всяко куче дори и в родословните. Толкова си харесвате кучето, че сте слепи за неговите минуси. Как избрахте партньора/партньорката за вашето куче??? Какви медицински изследвания направихте на двамата родители ?????
Каква е идеята на породите ? Значи ли че ако едно куче е високо колкото половин куче и е дълго колкото куче и половина, то е порода дакел ?????
Нещо напоследък не се забавлявам тук, разни хора се взимат много насериозно. Изкарахте едно кучило, продадохте ги, хубаво, купете си едно родословно куче и равъждайте по правилата. Е няма да е толкова рентабилно, даже хич, но ще сте направили много за породата!

п.п. Дори кученца от родословни родители, могат да останат без родословие, ако собствениците не са изпълнили правилата- изискванията на федерацията или клуба за породата.

Показване на мнениетоramzesbox, в 09 August 2011 - 08:27 PM, написа:

Показване на мнениетоdebsi, в 17 June 2008 - 12:23 PM, написа:

Все пак осъзнах преди време, че май няма да я заплождаме и да имаме малки ;)

Загубихте съзнание? :uc_029: :zz_226:

Хах :) как си имала време да разчовъркаш назад нещата > РЕСПЕКТ за теб ramzesbox
E все пак 3 години са много време :)))) Хората се променят

#2690 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2011 - 02:55 AM

Показване на мнениетоIzrodGaden, в 09 August 2011 - 10:42 PM, написа:

Нещо напоследък не се забавлявам тук

Ти не си полезен на форума момко с нищо,явно ти е изкривен и начинът на забавление,ти освен да забъркваш интриги друго не умееш,или поне не си показал тук,при канетата вече ти трият и тъпите коментари,а и ти не смееш вече да пишеш там защото и няма какво ,с изключение когато става въпрос за плюене и кавги :db_046:

Показване на мнениетоIzrodGaden, в 09 August 2011 - 04:03 PM, написа:

Нямах време да прегледам всичко написано, само от горе от горе, но има едно твърдение на pbs в което обяснява как родителите на неговото куче имали резултат от дисплазия А. Нещо това дете не е в час!

Всеки ден посещаваш форума и нямаш време да прочетеш два реда в любимата си тема,корсото вече не ти е любима защото ти ритнаха под опашката,но май и тук трябва :ab_041:
Видяхме ти колко си в час ,и колко ти е интелектуалният багаж,не е нужно да го показваш отново,и мама като те е водила в зоологическата градина не ти ли е обяснила че при лъвът в клетката не се влиза,а ти му дърпаш опашката бе смешник:ab_041:Така че ако има какво да покажеш показвай,ако може да си полезен на темата с полезен коментар и форума ОК,ако не марш от тук,защото смятам че това не е форум за такива като теб,още по малко темата Боксер!!!

#2691 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 August 2011 - 05:41 AM

Ти ли си лъвът бе котьо ? :)))) Кажи сега за дисплазията на родителите на твоето куче, къде са изследвани и кога ще изследваш твоето?

#2692 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2011 - 07:22 AM

Попитали един собственик на боксер: Ще ме ухапе ли кучето? Той отговорил: Не, но ще ви облизва до смърт.
User's Signature

#2693 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2011 - 07:25 AM

Показване на мнениетоIzrodGaden, в 10 August 2011 - 03:41 AM, написа:

Ти ли си лъвът бе котьо ? :)))) Кажи сега за дисплазията на родителите на твоето куче, къде са изследвани и кога ще изследваш твоето?

И родители на моет0 куче са здрави и моята и мъжкият... Не сте вие тези,които да ме питате как съм избрал мъжкия... Е все пак ще ви кажа - гледах да има хубаво телосложение,пропорции на тялото, пълна черна маска на муцуната, по-чип нос от на моята, здрав, енергичен и да е с благ нрав :tb_195: Исках да е тигров и мъжкият, но се случи така, че ми хареса този мъжки, на които я пуснах и затова спрях да търся. Малките са здрави - вътрешно и външно... Ваксинирани са, обезпаразитени/ако не вярва някой го пише в паспортите им/, ядат както трябва и казах колко тежаха преди няколко дена... Вие вземете развъждайте родословни боксери,нали имаш изроде ... Хах, някакъв шемет си - да си изхвърля кучето, за да си взема някое родословно и да го развъждам.... Мухльо ;) И ще си кастрирам кучето, ако си оставя едно от кученцата и него ще кастрирам,но това си е мой проблем :eg_033: Рамзеске или каква си, нещо май си много малка и нямаш никакви социални контакти щом стоиш по цял ден във форума и се ровиш в тема от 135 страници, за да преглеждаш коментарите ми ;) Какъв респект за такива хора, мога само да ти се изсмея в лицето... Плъхоци...
User's Signature

Качена снимка

#2694 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2011 - 07:29 AM

:ab_041: Да и си колекционирам бисери!
User's Signature

#2695 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 August 2011 - 07:54 AM

Показване на мнениетоdebsi, в 10 August 2011 - 05:25 AM, написа:

Показване на мнениетоIzrodGaden, в 10 August 2011 - 03:41 AM, написа:

И родители на моет0 куче са здрави и моята и мъжкият... Не сте вие тези,които да ме питате как съм избрал мъжкия... Е все пак ще ви кажа - гледах да има хубаво телосложение,пропорции на тялото, пълна черна маска на муцуната, по-чип нос от на моята, здрав, енергичен и да е с благ нрав :tb_195: Исках да е тигров и мъжкият, но се случи така, че ми хареса този мъжки, на които я пуснах и затова спрях да търся. Малките са здрави - вътрешно и външно... Ваксинирани са, обезпаразитени/ако не вярва някой го пише в паспортите им/, ядат както трябва и казах колко тежаха преди няколко дена... Вие вземете развъждайте родословни боксери,нали имаш изроде ... Хах, някакъв шемет си - да си изхвърля кучето, за да си взема някое родословно и да го развъждам.... Мухльо ;) И ще си кастрирам кучето, ако си оставя едно от кученцата и него ще кастрирам,но това си е мой проблем :eg_033: Рамзеске или каква си, нещо май си много малка и нямаш никакви социални контакти щом стоиш по цял ден във форума и се ровиш в тема от 135 страници, за да преглеждаш коментарите ми ;) Какъв респект за такива хора, мога само да ти се изсмея в лицето... Плъхоци...

Първо, мухльо е майка ти!!! Второ, никъде не съм казвал да си изхвърлиш кучето! Трето, ти ли си pbs? Четвърто, как ги определи като здрави, хвърляш им боб ли? ( Това ще е интересно изследване, мисля че всички трябва да започнат така, че колко му е да вхърлиш един кг боб :)))) ) Пето, това колко тежат кученцата ти, няма никакво отношение към здравето им. ( Освен ако се съди по ограничения мозък на повечето хора, които мислят, че колкото по тежко е едно куче, толкова по здраво, еле пък за Боксера това е ебаси простотията ).
Да имам родословен Боксер, със степен на дисплазия, която не ми позволява да го развъждам. Но нищо не ми пречи да си избера и аз един мъжки и да го пусна, с какво ще съм допринесъл за развитието на породата тогава ?? Притежател съм и на Кане Корсо с тежка форма на дисплазия, отново с родословие, взех го на 5 месеца, неможещо да ходи. Имам и кокер шпаньол без родословие, с гръбначно изкривяване, когато стана на 6 месеца, прищипваше нерв ходейки или тичайки и парализираше задницата! С подходяща диета и тренировки, всичките ми кучета се чувстват добре и живеят пълноценен живот. А да имам и Кане Корсо без дисплазия, отново с родословие, което стана BOS на втората специалка на КК в Бг. Някой специалисти като pbs, чели недочели недоразбрали, със задника напред обясняват колко ми било слабо кучето. Това как ще изглежда си е моя работа, аз съм се убедил коя е най здравословната форма за едно куче.
На последно място, спри да ми се обясняваш, ramzesbox е направила една хубава извадка, на това което си казал преди три години, тогава хората които са те чели са те уважавали. Ако зависеше отмен, нямаше да можеш да пишеш повече в този форум!

#2696 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2011 - 08:02 AM

debsi, не сте Вие човека, които ще ми държи сметка къде ще стоя и какво ще правя. Има кой да ме финансира - забавлявам се както намеря за добре. Поне не събирам стотинки с куче-касичка.
Мъчно ми е за Вас, че вече ги няма тези пред които да блеснете със знанията си, а почнаха да се появяват хора, които знаят що е боксер доста преди вие да знаете за него.
Не смятам, че това е вашият форум.
Първо целите, които си поставя форума не отговарят на тези, които си поставяте Вие.
После, човек, който е предал този, който му е отворил очите, ни най-малко има право да дели един форум с него. Ако забелязвате откакто Вие се изявявате boxerfan не пише.
Човек който казва, че продава нещо, което не притежава, няма право да ми чете уроци по морал.
Ако нямаше такива като Вас, в България можеше и да има боксери.
Изобщо не ми пука, какво ще стане с тази тема, след като тя отглежда такива като Вас.
Изобщо не пука от Вашето мнение за мен, след като хората, от които може да се научи нещо за ПОРОДАТА са подложени на обиди и неуважение от страна на такива като Вас и в крайна сметка се отказват.
Посмейте ми се в лицето, а аз ще се посмея като Ви видя гърба...
User's Signature

#2697 Потребителят е офлайн   boxer_s6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2011 - 01:28 PM

Aйде пак направихте темата на нищо ... Няма смисъл да се пише тук - прости хора много! :flagbg:

#2698 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 August 2011 - 03:11 PM

:ea_103:
Имате си ЛС, пренесете конфликта и дракането си там! Мога по именно да ви призова, но се надявам че сами ще се усетите!
Няма нужда целият форум да става свидетел на дрязгите ви!
:ee_017:
Опорочихте цялата тема и с това доказвате, че не Боксера браните а собственото си его! :eg_033:

#2699 Потребителят е офлайн   pbs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2011 - 08:34 PM

Показване на мнениетоIzrodGaden, в 10 August 2011 - 05:41 AM, написа:

То се вижда кой е котьо,започнал си да се изявяваш вече и в котешките теми :ab_041: :ab_041: :ab_041: Кой си ти бе му..ьо че да ти давам отчети за моето куче?

Показване на мнениетоIzrodGaden, в 10 August 2011 - 07:54 AM, написа:

Да имам родословен Боксер, със степен на дисплазия, която не ми позволява да го развъждам. Но нищо не ми пречи да си избера и аз един мъжки и да го пусна, с какво ще съм допринесъл за развитието на породата тогава ?? Притежател съм и на Кане Корсо с тежка форма на дисплазия, отново с родословие, взех го на 5 месеца, неможещо да ходи. Имам и кокер шпаньол без родословие, с гръбначно изкривяване, когато стана на 6 месеца, прищипваше нерв ходейки или тичайки и парализираше задницата! С подходяща диета и тренировки, всичките ми кучета се чувстват добре и живеят пълноценен живот. А да имам и Кане Корсо без дисплазия, отново с родословие, което стана BOS на втората специалка на КК в Бг. Някой специалисти като pbs, чели недочели недоразбрали, със задника напред обясняват колко ми било слабо кучето. Това как ще изглежда си е моя работа, аз съм се убедил коя е най здравословната форма за едно куче.

Сега разбирам защо се звериш по форумите,че ти си събрал все куци и сакати псета :ud_009: жал ми е за теб,но такъв ти е късмета,но по важното е че имат листчета :ab_041: и май без да искам съм познал че сърбите са те нахранили добре с боксера :ab_041:а това че ти харесва да са като хрътки си е твой проблем,е другото предимство е че поне ще икономисаш от храната,а и пусти страх от дисплазия :ab_041:

#2700 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 August 2011 - 09:03 PM

Явно някой не може да се усети....

Цитат

:ea_103:Имате си ЛС, пренесете конфликта и дракането си там! Мога по именно да ви призова, но се надявам че сами ще се усетите! Няма нужда целият форум да става свидетел на дрязгите ви!
:ee_017:Опорочихте цялата тема и с това доказвате, че не Боксера браните, а собственото си его! :eg_033:

pbs, постове като предния е за ЛС. Никой от останалите форумци не е длъжен да ви чете личните нападки и кавги!

• (164 Страници) +
  • « Първа
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни