Боксер
Публикувано: 09 August 2011 - 06:45 PM
IzrodGaden, в 09 August 2011 - 01:52 PM, написа:
debsi, в 07 August 2011 - 05:23 PM, написа:
debsi, в 05 August 2011 - 02:09 PM, написа:
Аз кротичко ще си оставя пак въпроса. Ще кажа,че пясъчната женска е 3,500, тигровата - 4,100, а двете мъжки боксерчета са по 3,600 и са на 2 месеца и 1 седмица. А това е снимка от преди няколко дена как се излежават през деня с кеф.
Малко скъпичко ги даваш!
Бавен си нали ? Хах, това са килограмите ... да живее простотията

Публикувано: 09 August 2011 - 09:47 PM

Публикувано: 09 August 2011 - 10:17 PM
IzrodGaden, в 09 August 2011 - 07:56 PM, написа:
На 33 години говорите като 12 годишно момченце ;) Първосигналните реакции са за друг тип хора

Публикувано: 09 August 2011 - 10:42 PM
За всички които са си заплодили кучетата "боксер" ЗАСРАМЕТЕ СЕ!
Ненаправихте нищо хубаво за породата! Вашето куче може и да прилича на Боксер, може да има характер на Боксер, но не е ! Недостатъци могат да се намерят във всяко куче дори и в родословните. Толкова си харесвате кучето, че сте слепи за неговите минуси. Как избрахте партньора/партньорката за вашето куче??? Какви медицински изследвания направихте на двамата родители ?????
Каква е идеята на породите ? Значи ли че ако едно куче е високо колкото половин куче и е дълго колкото куче и половина, то е порода дакел ?????
Нещо напоследък не се забавлявам тук, разни хора се взимат много насериозно. Изкарахте едно кучило, продадохте ги, хубаво, купете си едно родословно куче и равъждайте по правилата. Е няма да е толкова рентабилно, даже хич, но ще сте направили много за породата!
п.п. Дори кученца от родословни родители, могат да останат без родословие, ако собствениците не са изпълнили правилата- изискванията на федерацията или клуба за породата.
ramzesbox, в 09 August 2011 - 08:27 PM, написа:
Хах :) как си имала време да разчовъркаш назад нещата > РЕСПЕКТ за теб ramzesbox
E все пак 3 години са много време :)))) Хората се променят
Публикувано: 10 August 2011 - 02:55 AM
IzrodGaden, в 09 August 2011 - 10:42 PM, написа:
Ти не си полезен на форума момко с нищо,явно ти е изкривен и начинът на забавление,ти освен да забъркваш интриги друго не умееш,или поне не си показал тук,при канетата вече ти трият и тъпите коментари,а и ти не смееш вече да пишеш там защото и няма какво ,с изключение когато става въпрос за плюене и кавги

IzrodGaden, в 09 August 2011 - 04:03 PM, написа:
Всеки ден посещаваш форума и нямаш време да прочетеш два реда в любимата си тема,корсото вече не ти е любима защото ти ритнаха под опашката,но май и тук трябва

Видяхме ти колко си в час ,и колко ти е интелектуалният багаж,не е нужно да го показваш отново,и мама като те е водила в зоологическата градина не ти ли е обяснила че при лъвът в клетката не се влиза,а ти му дърпаш опашката бе смешник

Публикувано: 10 August 2011 - 07:25 AM
IzrodGaden, в 10 August 2011 - 03:41 AM, написа:
И родители на моет0 куче са здрави и моята и мъжкият... Не сте вие тези,които да ме питате как съм избрал мъжкия... Е все пак ще ви кажа - гледах да има хубаво телосложение,пропорции на тялото, пълна черна маска на муцуната, по-чип нос от на моята, здрав, енергичен и да е с благ нрав

Публикувано: 10 August 2011 - 07:54 AM
debsi, в 10 August 2011 - 05:25 AM, написа:
IzrodGaden, в 10 August 2011 - 03:41 AM, написа:
И родители на моет0 куче са здрави и моята и мъжкият... Не сте вие тези,които да ме питате как съм избрал мъжкия... Е все пак ще ви кажа - гледах да има хубаво телосложение,пропорции на тялото, пълна черна маска на муцуната, по-чип нос от на моята, здрав, енергичен и да е с благ нрав

Първо, мухльо е майка ти!!! Второ, никъде не съм казвал да си изхвърлиш кучето! Трето, ти ли си pbs? Четвърто, как ги определи като здрави, хвърляш им боб ли? ( Това ще е интересно изследване, мисля че всички трябва да започнат така, че колко му е да вхърлиш един кг боб :)))) ) Пето, това колко тежат кученцата ти, няма никакво отношение към здравето им. ( Освен ако се съди по ограничения мозък на повечето хора, които мислят, че колкото по тежко е едно куче, толкова по здраво, еле пък за Боксера това е ебаси простотията ).
Да имам родословен Боксер, със степен на дисплазия, която не ми позволява да го развъждам. Но нищо не ми пречи да си избера и аз един мъжки и да го пусна, с какво ще съм допринесъл за развитието на породата тогава ?? Притежател съм и на Кане Корсо с тежка форма на дисплазия, отново с родословие, взех го на 5 месеца, неможещо да ходи. Имам и кокер шпаньол без родословие, с гръбначно изкривяване, когато стана на 6 месеца, прищипваше нерв ходейки или тичайки и парализираше задницата! С подходяща диета и тренировки, всичките ми кучета се чувстват добре и живеят пълноценен живот. А да имам и Кане Корсо без дисплазия, отново с родословие, което стана BOS на втората специалка на КК в Бг. Някой специалисти като pbs, чели недочели недоразбрали, със задника напред обясняват колко ми било слабо кучето. Това как ще изглежда си е моя работа, аз съм се убедил коя е най здравословната форма за едно куче.
На последно място, спри да ми се обясняваш, ramzesbox е направила една хубава извадка, на това което си казал преди три години, тогава хората които са те чели са те уважавали. Ако зависеше отмен, нямаше да можеш да пишеш повече в този форум!
Публикувано: 10 August 2011 - 08:02 AM
Мъчно ми е за Вас, че вече ги няма тези пред които да блеснете със знанията си, а почнаха да се появяват хора, които знаят що е боксер доста преди вие да знаете за него.
Не смятам, че това е вашият форум.
Първо целите, които си поставя форума не отговарят на тези, които си поставяте Вие.
После, човек, който е предал този, който му е отворил очите, ни най-малко има право да дели един форум с него. Ако забелязвате откакто Вие се изявявате boxerfan не пише.
Човек който казва, че продава нещо, което не притежава, няма право да ми чете уроци по морал.
Ако нямаше такива като Вас, в България можеше и да има боксери.
Изобщо не ми пука, какво ще стане с тази тема, след като тя отглежда такива като Вас.
Изобщо не пука от Вашето мнение за мен, след като хората, от които може да се научи нещо за ПОРОДАТА са подложени на обиди и неуважение от страна на такива като Вас и в крайна сметка се отказват.
Посмейте ми се в лицето, а аз ще се посмея като Ви видя гърба...

Публикувано: 10 August 2011 - 03:11 PM

Имате си ЛС, пренесете конфликта и дракането си там! Мога по именно да ви призова, но се надявам че сами ще се усетите!
Няма нужда целият форум да става свидетел на дрязгите ви!

Опорочихте цялата тема и с това доказвате, че не Боксера браните а собственото си его!

Публикувано: 10 August 2011 - 08:34 PM
IzrodGaden, в 10 August 2011 - 05:41 AM, написа:
То се вижда кой е котьо,започнал си да се изявяваш вече и в котешките теми

IzrodGaden, в 10 August 2011 - 07:54 AM, написа:
Сега разбирам защо се звериш по форумите,че ти си събрал все куци и сакати псета

Публикувано: 10 August 2011 - 09:03 PM
Цитат

pbs, постове като предния е за ЛС. Никой от останалите форумци не е длъжен да ви чете личните нападки и кавги!