Американски булдог
Публикувано: 25 January 2013 - 04:54 PM
Ха-ха, супер! Аз се зарегистрирах заради това съвпадение и вече нещо всеки ден влизам на този форум :)
Зададох ти въпроса дали правилно съм разбрала, че заедно живеят в форума за Бордата, а тука се оказа, че има отговор
Страхотни са ти сладураните! Добре ли се разбират? Не е ли имало ревност?
Е! Колко би било хубаво да ги запознаем! :) Жалко, че живея далече.
Teddy BG защо на снимките ти има булдоче с купирана опашка? Или такъв е стандарта в някои страни?
Публикувано: 25 January 2013 - 08:32 PM
Публикувано: 26 January 2013 - 03:37 PM
Публикувано: 27 January 2013 - 06:36 PM
Той е при нас от 2 месеца и 22 дена (днеска преброих откога е при нас), взехме го на 7 месеца (почти 8).
Намерила го е една моя позната, тя помага постоянно на кучета. Отначало аз исках просто да и дам пари, че да го ваксинира, иначе ветеринара където го е водила казал, че е здрав. Дойдохме да дам парите и да го снимам, защото на нея фотоапарата и беше счупен. Тя изкаше да качи снимките му на формуи, че да го вземат. Ама той имаше един страхотен недостатък: пишкаше на всеки 3 часа (не беше научен, че трябва да пишка навън) и ако испуснеш момента, ще триеш вкъщи... Та никой особенно не прявявал към него внимание, заради това... тя имаше вкъщи още 3 кучета намерени навън и спасени и малка дъщеричка на 4 години. Ние решихме да си го вземеме, макар че имаме вкъщи Бордо... Много ни хареса, супер добродушен, красивичък и много игрив. С нашата Дилма веднага се харесахи и са като вагончета от влак, все тичат един сдлед дург.
Моята позната ми каза, че му е намерила по клеймото "развъдчицата" и първите му стопани. Стопаните се отказали от него и го продали. Кучето сменило 4 местожителства, ние сме петите стопани. Развъдчицата се отказала да помага на кучето, стопаните също се отказали, дали телефона на тези, на които са го продали, те дали телефона на новите стопани, та така... моята позната намери всичките на които е принадлежало, в надежда, че са го загубили и го търсят... последните го дали на някаква луда (за която много лоши работи пише по форумите) да го продаде и да им върне парите, тя или го е изгубила, или го е изхвърлила, та моята позната го е намерила да скита между блоковете гладно и само... Затова сега яде като лудо... А иначе е едно добро момче, всички обича и е страхотно гальовен :)
Моята позната ми каза, че "развъдчицата" молела да и се обадя за да препише родословието на мое име (че аз съм стопанката), но аз не съм сигурна, че ми трябва родословието. Пък и първият стопанин ме бил търсил (през "развъдчицата"), на която още не съм се обаждала, че бил искал да види кучето, защото скучаел... Молил поне от далече да го погледне...
Аз не знам за какво му трябва това, защо го е продал, защо не му е помогнал, като е разбрал, че е на улицата, защо именно сега иска да го види...
Имал ли е някой някакви подобни ситуации? Как мислите, трябва ли да взимам родословието?
Сега го извеждаме на 4,5 часа. Много е смел. Не се страхува от нищо въобще. Водихме го на ветеринар, абсолютно здрав е, има само гъбички между пръстите на задните лапи, но вече го лекуваме. Имахме неприятност, беше изял кост и имаше проблеми с червата, но го излекуваха в вет.клиниката, оправи се без операция.
Публикувано: 28 January 2013 - 03:14 PM
Публикувано: 29 January 2013 - 05:58 PM
Публикувано: 29 January 2013 - 06:22 PM
Публикувано: 30 January 2013 - 06:45 PM
Публикувано: 31 January 2013 - 12:17 PM
Публикувано: 21 February 2013 - 12:26 PM

Вход

Горе
Цитиране +